Zodiákusi Kristályok - a vese és a belek regenerálására.

A Kristályokon átszűrt csapvíz rendszeres - napi 1dl - fogyasztásával a vesék és a belek panaszmentes működését tudjuk elősegíteni ill. megtartani. A kristályokon átszűrt víz a táplálékot emészthetővé teszi, a belek falait a lerakódástól megtisztítja, a súlyproblémák helyreállításában segít. A vízháztartás egyensúlyát is biztosítja, erősíti a húgyhólyagot és a vesét, a vizelettartási problémákat is kedvezően befolyásolja. Kizárólag személyes használatra ajánlott.

Használata: A kristályokat tegyük kicsi, 3cm átmérőjű műanyag szűrőbe és lassan csepegtetve engedjük át rajta a csapvizet. A családban mindenkinek legyen külön vízszűrője és kristálya, nem szabad összekeverni, se másét használni, mert a kristályok személyre kódoltak. A vízből napi 2dl-t kell fogyasztani, a túlfogyasztás megbontja a hatást. Gyerekek fele adagot fogyaszthatnak. 2500.- Ft.

  

 

Víztisztító Kristályok

Áldott aprókristályok, mellyel a csapvizet egyszerűen meg tudjuk tisztítani, korlátlanul használhatjuk ivásra, főzésre, gyümölcsmosásra stb. Használata: a fentiekhez hasonlóan a tiszta új műanyagszűrőbe helyezett aprókristályokon keresztül kell a csapvizet átcsepegtetni, vagy a lehető legkisebb sugárral átfolyatni. Ár: 1500.- Ft.

 

 

Levegőtisztító Kristályok

A Kristályokkal a lakóterünk levegőjét tudjuk folyamatosan tisztán tartani, semlegesítve ezzel a levegőben levő káros anyagokat. Használata: A kristályokat helyezzük egy mélyebb üveg vagy porcelán csészébe, tálba, majd töltsük fel a Sebgyógyító kristályokon átszűrt vízzel, úgyhogy ellepje a kristályokat. Ha elpárolgott, pótoljuk a vizet. A lakás olyan pontjára helyezzük, ahol a szellőztetéskor a légárammal könnyen tud párologni. Ár: 2000.- Ft.

 

 

Segítő 10 kristály

A simítózáras tasakban tárolt zodiákusi kristályok több területen is segítséget nyújthatnak. 1. Női- férfi szervek erősítésére. 2. Szíverősítésre, ritmus szabályozására. 3. Alvászavar megszüntetésére. 4. Fülfájás enyhítésére, nagyothallás ellen. Használatát a csomagoláson olvashatják. Személyre szóló. 2500.- Ft.