AZ ESZENCIA

 

Az Eszencia minden folyékony „gyógyító eszköz” alapanyaga! Tehát bárki bármilyen betegségre használhatja külsőleg, a fájós testrészre ráfújhatja.

De ebből készül a Növények Vize is, és majd pl az Ebola, Lepra, Pestis, Kolera és minden betegség elleni gyógyító folyadék is, amit a megfelelő Égi Erővel sokszorozni lehet, és a megfelelő betegségre átalakítani. (Tehát pl. amíg a migránsok gyógyító kútjai a saját országukban meg nem nyílnak, az Eszencia cseppjei adják át a gyógyító erőt.)

 

Tehát az Eszenciára úgy vigyázok, mint az életemre, csak akkor, és annyit adok, amennyit előírnak.

Megkértek, hogy a könyv kiadásából hiányzó összeg kiegészítésére „adjak el” Eszenciát. Tehát Eszenciából annyit készítettem, hogy ki tudjam fizetni a költségeket. Mivel szigorú őrizet alatt van, ezért egy percig sem gondoltam arra, hogy többet is készíthetek. Ki is kaptam érte!

„Ne mondj olyan dolgot, amit nem kérdezel meg! Az Isten az összes gyermekét el akarja látni az Eszencia Vizével, hogy a gyógyulások által a Hit növekedjen!

Azt kell megkérdezni a betegektől, hogy az Isten Áldott Vizét elfogadják-e?”

Tehát csak az kérjen Eszenciát, aki ezt a mondatot nem szégyelli kiejteni! S akkor, vagy kérik majd, vagy sem.

Nem is tudom, hogy miért szégyelljük? Pl. a Növények Vize is azért nem terjed, mert nem merjük az Isten nevét kiejteni, és csak össze-vissza magyarázkodunk.

Senki sem szégyelli a vallását! Mi Istenhívők vagyunk!  Miért baj ez?

 

Gyógyítsatok az Isten Ajándékával, drága Barátaim!

A Flakonok és a Fúvóka is meg van áldva, tehát, ha elfogy, csapvízzel töltsétek újra, és 5 óra alatt feltölti saját magát!

GH Anon

( ghanonhg@gmail.com)