LEGÚJABB ÜZENETEK/TANÍTÁSOK

ÚJ ÜZENETEK/TANÍTÁSOK


Kedves Olvasóink!

 

GH Anon összes üzenetét áthelyeztük a LELKI EVOLÚCIÓ/GH ANON ÜZENETEI c. menüpontba!

 

 

2021. május 28.


A fekete gomba


Nem a gomba az, amitől félni kell, hanem az a sok chips, a sok rossz étel, amit nektek készítenek!
Főzzetek! A krumpli jó sok mindenre, a rizs is, a zöldségek is, csak ti nem akartok dolgozni vele. A fűszerekkel ízesíthetitek. 
Azok, akik azokat a mű ételeket eszik, azok a gombákat a beleikre tenyésztik. csak az a kérdés, hogy mikor érintkezik ezzel a fekete gomba spórával, mert az a mutáció legbiztosabb forrása.
Tehát, az étkezésre vigyázzatok! Azt a gyermekeitekkel szerettessétek meg, és főzzetek együtt! Ízesítsetek együtt! Aki saját ízlését megtalálja, az úgy egye. Lehet sóval, cukorral, de bármilyen fűszerrel változatossá tenni.

 

 

Nagyon sokan félnek az oltástól

 

Ne az oltástól féljetek, az oltóanyagot a Kiválasztottaknak az Isten semlegesíti! 
A félelemtől féljetek! A bizalom az, aminek a hiányával az megérkezik, és a test, a lélek gyengülésével elveszíti a védekező erejét.

Azok, akik a Kristályokat megtalálják, és hisznek a kikristályosodott, földdé vált ember erejében, aki kővé válva segít, hiszen, amíg ember volt, nem tudott segíteni. Nem akart segíteni! 
Ők azok, akiknek a lelkük ezekben a csodálatos kövekben, megtisztulva, csillogva átadják magukat, hogy az életeteket tovább vihessétek!
Az Isten megáldja azokat, akik a bűneiket megbánva új életet kezdenek!
 A Kristályok a föld által anyagba elveszett ember földdé vált testének  a kristályosodása! 
Így bocsát meg az Isten nektek is, csak a félelem a hiteteket ne ingassa meg!
Jöhet bármi, jöhet bárki, akármilyen ártó szándékkal, az Isteni Pajzs megvéd, az Isteni Kéz átnyúl, hogy a kezeteket megfoghassa!
Adjátok oda! Hogy vezessen, hogy legyen eggyé veletek, akárcsak az édesanya a kicsi gyermekével.

 

 

 

2021. május 22.


Pünkösd

Szűzanya Üzenete

 

A Ti Anyátok, Jézus anyja megírta az ő utolsó üzenetében, hogy megérkezik abban az időben, amikor a legnagyobb szükségetek van rá!
Bizony, az az idő itt van! 

Én a Ti Anyátok, az Ünnepére olyan imádságot küldök, amivel az „Aranykorotok” tervei szerint a dicsőség útjára léptek!

A Hazátok, az életetek, a jövőtök minden reménysége elétek teríttetett, arra az asztalra, amire az áldozati bárányokat fektettétek, az ártatlanokat meggyaláztátok, a szegényeket éheztettétek, a nyomorékokat kinevettétek.
Ez az asztal a ti áldozatotokra építtetett, hogy az utolsó időben a vacsorátokkal megteríttessen. 
Ott vagyok, ott ülök középen, ahol Jézus ült és várlak benneteket!
 A bűneiteket tegyétek elém, hogy megáldhassam, hogy az áldásomat rátok adhassam.
 Az asztal az én két kezem, tegyétek bele azt, ami miatt bűnöztetek, a pénzeteket szórjátok rá, hogy elborítsa, hogy abból bárki meríthessen! Az éhezők, a szomjazók, a miattatok szenvedők kenyere az, amivé én változtatom!
Drága Gyermekeim, szeretetem jeléül a szívem melegével átitatlak, hogy érezzétek azt, ami által az én vacsorám öröme megérkezhet!
A Haza, amit éppen most akartok eladni, meggyalázni, összetörni, az is itt van az asztalon, éppen ráfér az egész megcsonkított részeivel együtt, hogy újra éledjen, megszülethessen veletek, akkor, amikor a vacsora véget ért.


    
 

 

 

 

 

 

 

 

2021. március 06.

 

A Fekete Kristály csodálatos ereje.

 

Bármilyen hihetetlen, de a Fekete Kristály a családok összetartására adatott!


Felveszi a harcot a családokat széthúzó erőkkel, a félelmi elszakadással, s azzal, hogy boldogan adjuk át unokáknak, nagyszülőknek, egy kicsit a szívünk melegéből is átadunk, hogy melegítse, ami hűlni kezdett.

 

Használata:


Ha valaki elkapta a vírust, a Fekete Kristályon átszűrt Vízből napi 5 cseppet  tegyen a reggeli, bármilyen (nem forró) italába. Addig igya, amíg a szervezete meg nem javul.


Ha valaki Covidos volt, de még nem használt cseppet, akkor kezdje el az 5 csepp ivását, addig, amíg egészségesnek nem érzi magát.

 

Oltás után kezdje el ugyanezt a kúrát. Ha szövődménye van, folytassa a kúrát, amíg rendbe nem jön.


Aki egészséges, ne igyon cseppet, ne szokjon hozzá a szervezete.


Akiket beoltanak, de még nem voltak betegek, azok napi 4 cseppet tegyenek 1 dl Áldott Vízbe, amit éhgyomorra igyanak meg, amíg rendbe nem jönnek.


 

 

 

 

2020. december 25.

 

KARÁCSONYI ÜZENET

 

Ma, a ti Istenetek születése napján áldásomat adom Rátok!

Aki az Ő Atyja, az Ő szerető Lélekösszessége!

A ti Istenetek áldjon meg!

Ne féljetek a sok rossz hírtől, a sok rossz gondolkodású embertől, csak menjetek! Az út előttetek nyitva áll, a kapuk kitárva, az ajtók fényben úszva várnak!

Mindig csak előre! Sohase álljatok meg, sohase nézzetek hátra, csak előre! Ott van a jövő, az élet, az út összes csodálatos megáldott napja!

Csak menjetek drága Testvéreim, drága Gyermekeim, drága ma született Jézusaim, induljatok!

Fogjátok össze egymás kezét, akkor könnyebb lesz a lépés, a légzés! A haladás fáradtságát elűzi a kezek melege, a szívek dobbanása, a lelkek lehelete!

Menjetek együtt, hogy az, amit alkottok, hosszú legyen, hogy átfogja a Világot, hogy a szereteterő összeálljon egy olyan csodálatos fénnyé, ami a Nap fényével tündökölve megvilágítja az éjszakákat!

Menjetek!

Ott leszek! Az utolsó leszek, hogy aki elesett felvehessem, a helyére vihessem, megerősítve újra indítsam!

Ott leszek! Tudnotok kell ezt!

Akkor bátran, jókedvűen lépkedtek, hiszen az öröm az élet legszebb kincse, amivel az utakat megáldva azon végig menve, azt meg tudjátok tenni.

Ott vagyok az út végén is, megosztottam saját Magam!

Indítok, és várok! Gyertek Gyermekeim!

 

 

  

 

 

 

 

2020. július 22.

 

Kedves Új Barátaim!

 

Végre eljött az idő, találkoztunk!

50 éve várok Rátok! Akkor indultunk el egymás felé, hogy átadjuk kincseinket, elsírjuk bánatunkat, szétosszuk szíveinket!

A Tanítások megismerésével megváltozik az életetek! Hiszen fényt kap a lelketek! Ami beragyog Benneteket, és sugározni fogtok, hogy szebb, és tisztább legyen a Világ!

Ennek az örömnek a felismeréséhez sok segítséget kaptok! Az Áldott Vizet, ami a múlt erejét hordozza, Áldott Kristályokat, Mária Gyöngyeit, amelyek a testeteket erősítik, Áldott Vattát a fájdalmatokra, Áldott fáslit a törött csontotokra, Cseppeket, amelyek a gyógyulásban segítenek.

És a Jövő Ismeretét a könyvekből, így megismeritek a karmáitokat, azoknak evolúciót meghatározó szerepét! De kaptok „hamubasült pogácsát” is, annak elviseléséhez.

Csak várnotok kell egy kicsit, amíg elkészítem, hiszen nem tudtam, hogy ilyen sok gyermekem lesz!

Hamarosan mindenről értesítelek Benneteket.

 

Szeretettel! GH Anon

 

 

 

 

 

2020. február 7.


Miért a németek kapják meg ezeket a csodálatos Gyógyító Eszközöket?

 

Az a nép, akit az őrültek világában élő vezetője a vesztébe sodor, sohasem bűnös!
Azért írtam azt, hogy vigyázzatok erre! Ne válasszatok elmebeteg embert vezetőtöknek! De sajnos sorba vesznek el az országok a rossz vezetők által!
A vezető meghal, de az ország, a nép megmarad. Kiheveri, mint egy betegséget. Újra éledve, újra élni kezd. Új erőkkel, új tervekkel, új, szerető szívekkel.
Csak a németek azok, akiket nem engednek meggyógyulni, akiknek a sebei folyamatosan fel vannak szaggatva attól a néptől, akik sohasem felejtenek, akiknek a sorsa az örök emlékezés!

Az Örökkévalóság majd elhozza számukra is a békét. 
Ezért az Isten az áldását a németekre adja, a Gyermekét rájuk bízza, az áldását kiterjeszti az ő sokat szenvedett népére!

 

 

 

2020.


Újévi Üzenet

 

Új Évetek meghozza a béke dicsőségét, a szeretet terjedését, a Haza védelmében!
Ne gondoljatok ettől a naptól kezdve senkire se rosszat! 
Abban a nagy csomagban, amit a lelketek mélyén tároltok, nektek is sok olyan dolog van, amit nem szeretnétek, ha mások ismernének. Erre gondoljatok, s arra, hogy az az ember, aki azt a rosszat tette, olyan volt éppen mint ti,  egyszerű, jó lelkű, de a „sátánnak” nevezett rossz oldala megkísértette.
Drága Gyermekeim, fogjatok kezet, ne szakadjon szét az a lánc, amit a kézfogással erősítetek, amivel az otthonotokat, a szobátokat körülveszitek, és boldogan énekeltek.
Az ének hangja az Égig jut el! Ezért vigyázzatok az ének szavaira, hogy azok csak szépről szóljanak!
Az Isten, aki Ti vagytok, aki annyival osztotta szét magát, ahányan vagytok, összesítve figyeli a lelke összességébe élő sok-sok, csillagot, akik Ti vagytok, akik világítotok, akik nevettek, és az elesetteket felemelitek.
Drága Gyermekeim, szerető Atyai szívemre ölellek benneteket, hogy a dobogása átütő erővel lüktetve segítsen az utak göröngyeit kikerülni!
Az Isten áldja meg ezt az Évet, ami nemsokára elkezdődik, és tart addig, amíg az új el nem érkezik, hogy a boldogságot, amit begyűjtöttetek, tovább vigye!


 

2019. december 24.

 

Karácsonyi Üzenet

 

Ma, az Én napomon a ti áldásotokba részesülök, hogy élni tudjak, hogy szenvedni tudjak, hogy megváltsalak benneteket.

A Megváltás a legnagyobb feladatom! Hiszen abban át kell vennem tőletek az életetek nehézségeit, a súly, amit érzek, a keresztnél sokkal nehezebb.

Ezért az Isten erre a kis testre egy olyan jelet adott, amivel az én vállamat meglátjátok akkor is, ha a szemetek világa elveszett. Ez a kis jel a ti szívetek egy-egy morzsája, ami a legszebb virágot alkotja az én testem stigmái közül. Ez a legkedvesebb a számomra! De ti is láthatnátok ezt a jelet, csak az Isten a hátatokra tette, a vállatok mögé, hogy ne lássátok. Mert a tiétek vérrel rajzoltatott, hogy az én jelemet a szívetekbe dobbantsa. Onnan újra az enyémbe, hogy összekapcsolva éljétek velem az életet.

Mert mindegy az, melyik a vallásotok, az Én Atyám Egy. A Ti szívetek is egy, és ezért nem kell a vallásokon vitatkoznotok.

Az Isten ezen a napon emberré válva közétek lépett, hogy lássátok meg magatokat Benne, aki Ti vagytok, akik a földre léptetek, akik az égből jöttetek, hogy onnan a kincseket a földre szórjátok, hogy az szép legyen.

Ezeken a kincseken lépkedjetek! A drága anyaföld homokja simogassa a talpatokat, hogy szép legyen az út, ami a Golgotára vezet. Hiszen Én elvittem a keresztet, nem hagytam nektek sok szenvedést, csak annyit, hogy a szeretet jobban tudjon megszületni bennetek.

Drága Gyermekeim, Testvéreim, Barátaim, Szüleim, világaim virágai, ez a nap a Ti napotok, szülessünk újra együtt, hogy elinduljunk együtt!

A Golgotára virágot ültettem, hogy szeretettel várva érkezzetek!

 

 

 

2019. december 8.


Meg kell tanítanom veletek a Szeretet Törvénye tanításának, a gondolataitokba való átültetését.
Tehát egy olyan állapotot, amikor nem gondolkodtok a probléma megoldáson, hanem a szívetekre hallgattok.
 Az első pillanat az, ami az Istennel összekötve dönt bennetek!
Ezt a pillanatot kell felismernetek! 
Addig, amíg gondolkodás nélkül döntötök, addig az Istenben vagytok! Ott van az az erő, ami a szeretet gyökere, ami nem válogat, nem mérlegel, nem ítélkezik, csak megérzi a döntés helyességnek a gondolkodás nélküli állapotát.
                Ezt kell gyakorolnotok! Ez most az első feladatotok!

Ezt most kezdjétek el, és akkorra, amikor az első előadás elkezdődik, ezt jól megtanuljátok. Akkor könnyebb lesz a döntés, a szívetek is könnyebb lesz, nem terheli harag, gyűlölet és indulat, csak egy mélységes mély, meleg tenger, amiben a halakkal együtt úsztok, együtt éltek, együtt nevettek, állat és ember.
 

 

 

Kedves Barátaim! Ezt az Üzenetet kaptam:


„ Sajnos, nem sikerült a Tanítványoknak a Szeretet Törvényét megtanítani az embereknek, ezért meg kell, hogy tanítsalak benneteket arra!
Az előadásokat vissza kell állítani, de azok ne a Tanításokról szóljanak, hanem az életről! 
A Szeretet Törvényét meg kell tanulnotok az életre alkalmazva, hogy szinte véretekké váljon!
 A szeretet akkor tud sugározni, ha a vér hordja el a test minden részébe! 
Sugároznotok kell a szeretetet, akkor az erő átsugárzik arra, aki csak a gyűlöletet engedi át a kapuján. Átsugárzik, és visszahat rátok, hogy eggyé váljatok. 
Sok-sok szerető szív eggyé olvadva védje meg azt a Hazát, amit az Isten a számotokra kijelölt!”

 

 

 

2019. november 1.

 

Megírom ezen a szép, de a számotokra szomorú napon, a Lelkek Összességének örömét, erejét, szépségét, jóságát, a testet elhagyás után.

Tehát, az utolsó légvétellel a lélek elindul az útjára, ami szinte össze sem hasonlatható a ti legszebb érzéseitekkel, ami olyan gyönyörű, olyan csillogó, átható, végtelen hosszúságú, mégis rövid, egy helyben álló gyönyörű otthon!

Az Istenlétetek felismerésének a pillanata ez, ami az Istenlátás, a ti Istenné válásotok végtelen csodája, a ti életetek legszebb koronája!

A halottak az élők! A testben való lét a börtön, a sötétség, a gondok, szomorúságok otthona. Az aggódás, a félelem gyökere a szíveteket olyan nagy nyomás alatt tartja, ami alól nincs szabadulás! Sem a pénz, sem az egészség, sem a szerencse nem tudja azt elgördíteni, rátok nehezedve örök nyomot hagy rajtatok. A nehéz életből végre az Isten karja kiemel, akár egy hínárból a megmentő, akár egy végtelen út csillogása, akár egy örömlét örök állapota.

Kiemeli az Isten a lelkeit, az ő Összességét összegyűjti, hogy lássatok, hogy megtudjátok végre, mi a Mennyországotok! Hiszen nincs Pokol, illetve a Tisztítótűz örök égetése.

Az élet azért kezdődött, hogy megismerjétek a rosszat, hiszen a jó, csak annak ismeretében értékelhető. Csak a tapasztalatok kristályosítják ki a gondolatokat, csak a hideg ismerteti meg a meleget. Azért kell az ellenpont pár, hogy az evolúció működhessen!

Ne sírjatok ezen a napon, az összes kedves szerettetek a lelketekbe költözik ezen a napon, ott örvendeznek, éltetnek, segítenek, terveznek, hogy nektek ezen a napon átadják az ő kis gyertyáikat. Gyűjtsétek össze, hogy hatalmas lángot alkothassatok, hogy a Világot megváltsátok a sötétségből!

Én drága, egyetlen Gyermekeim, szerető létetek visszatér Hozzám a fények átadása után, és rátok nézek, ne féljetek!

 

 

 

BÚCSÚZÁS

UTOLSÓ ÜZENET

 

Drága Testvéreim Gyermekeim!

 

Ne gondoljátok, hogy a könyvek befejezésével nincs hozzátok mondani valóm!

Bizony, sok mindent kell elmondanom, hogy a magok, amiket a lelketekbe ültettem, kikeljenek, hogy a szavak szárnyra keljenek, a szívetek húrjai megpendüljenek.

Ne féljetek a jövőtől, hiszen eddig sem tudtátok, hogy mit hoz a holnap, csak az Isten, aki szeretné, hogy mindnyájan megérkezzetek hozzá, elküldi azt a szép, fénylő fonalat, ami elvezet benneteket. A fonal színeit a szép szavak adják, a fényét a lelkek békéje, az erejét a karotok ereje, ami sose fáradt el, amikor dolgozni kellett.

Most is egy nagy munka áll előttetek! A világot hagyjátok rá a ti Segítőitekre, csak a ház körül seperjetek, oda hordta be a szél a sok szemetet.

A vendég meg fog érkezni, ezért tiszták legyetek, úgy testben, mint lélekben! Hogy felismerjétek ŐT, akit a szívetekkel vártatok, aki a szívetekbe érkezik meg.

 

Az Én Tanítványaim megismerték a Tanításaimat, azért az összejövetelek ne a Tanításról szóljanak, hanem arról az útról, amit bejártak, amit bejárnak, a Tanítások ismeretében.

Tehát nem szabad az Isten szavait megkeverni, összevegyíteni, szétszedni a ti gondolatotok szerint, hiszen a gondolatok mások, így a Tanítások ezer darabra lesznek szedve.

Jézus, mielőtt elment, rábízta a tanítványokra azt a titkot, amivel az Ő lelkét állandóan a szívükbe tudják hordani, hogy akkor, amikor nem a Tanítást, hanem a saját gondolataikat terjesztik, akkor megszólaljon ez a hang, hogy ne jussanak a büszkeség ártalmának a sodrásába. Legyenek ők szelíd, szegény, szeretettel teljes egyszerű emberek, akkor nem lesz égig érő templom arany csillogással, Istenimádás földre borulással! Akkor, az Én Tanításom a szívetekbe marad, a cselekedeteiteket irányítja, hogy soha ne adjam olyan szót az ajkatok, ami nem a szívetekből fakad, ahol az Isten örök otthont tudott találni.

 

Mert az igazi tanító Jézus volt, aki előttük ment, aki lassan fejlesztve megtanította őket az életre, amivel élniük kellett, csak meg kellett mutatni a betűket, a többiek olvasni kezdtek.

Addig jutottak el, amíg az ő értelmi szintjük elért, de sohasem tartottak felsőfokú előadást a lent ülőknek, a kevesebbet tudóknak.

A Tanítást mindenki saját maga dolgozza fel, saját maga jusson előbbre, saját maga, sohase a más tudását akarja elsajátítani, az övé az, ami a számára a legértékesebb.

Drága Tanítványaim, így éljetek, így menjetek, így terjesszétek saját magatok sugarából a tudást, nem a szavaitokkal, nem a szorgalmatok mutogatásával, csak azzal a kevéssel, amit elsajátítottatok.

Menjetek, hiszen a Tanítás bennetek van! Annyi, amennyire szükségetek van!

Az Én könyvem azért íratott, hogy olvassátok, de ne éjjel-nappal, csak akkor, amikor elfáradtok, és leültök pihenni. Vegyétek magatok elé, nem baj, ha a szemetek világa eltűnt már, a könyv sugározza magából az Én lelkemet, aki sohasem dorgál, sohasem vetélkedik, sohasem akar főpróféta lenni. Egyszerű az, aki egyszerű akar maradni, Ő az én igazi Tanítványom.

Ha összejöttök, ne a Tanításokat terjesszétek, ne akarjatok folyton a tudásotokkal hencegni. Arról beszéljetek, hogy a gyermekeiteket hogyan segítettétek a jó útra, hogyan adtatok a szomszédnak, hogyan vittétek az öregek csomagját, hogyan szerettétek az ellenségeteket, hogyan éltek, hogy a boldogságot megtaláljátok.

Drága Tanítványaim, Én elköszönök! A Ti erőtöket átvettem, és visszaadtam úgy, hogy megtisztítottam a hiúság sötétségétől. Ne kenjétek újra össze, maradjon tiszta, amilyen a lelketek lesz, ha a Tanítások szerint éltek.

Már mindenre megtanítottalak. A Világ megtartása a dolgotok, amiben a boldogság, a béke a legfontosabb. Ezt a Világot tanítottam meg megszeretni, és megtartani, éljetek a tudásotok birtokában! Minden megvan, csak vigyázzatok rá!

A hamis próféták szavait ismerjétek fel, azt utasítsátok el, hiszen akkor nem tud ártani.

Az Isten áldjon.  

 

 

Honnan ismerjük fel a hamis prófétákat?

 

Akik a tudásukkal fölétek akarnak emelkedni, azok a hamis próféták!

 

Jézus szavai olyan egyszerűek voltak, amilyenek a tanítványok. Ne akarjanak a tanítványok többek lenni, mint Jézus!

Áldjon meg benneteket az én Istenem, örökké tartő szerény, szegénységben. Abban nehezebben tudnak elveszni.

 

Az Én Istenem, Atyám, a keresztfáról leemelve azt mondta: Ne menj olyan helyekre, ahol istenként uralkodó emberek vannak! A te helyed a tiszta, egyszerű lelkű ember szíve, ott maradj örökké, hogy emlékezzenek az igazi szavakra, amiken csak áldás van, örökké tartó áldás.

A jó emberekből álló két-harmad megtartására a jézusi szavak éppen elégségesek lesznek. A világ megtartása a kezetekbe. Ne engedjétek át! Harcolni kell néha, nem ülhettek ott, ahol az igaz szavakat gyilkolják.

Drága Gyermekeim, Testvérem, Tanítványaim!

Az én Prófétámnak megköszönöm az 50 évi munkát, amit fáradhatatlanul, szinte emberfeletti erővel végzett, amiért az én fizetségem a ti lelketek volt, akik elfáradtak, hogy megismerhessék azt az utat, amire lépni kell. Ez a fizetségem az ő boldogsága.

Ne akarjátok a szavaimat elferdíteni, sajátotokkal összevegyíteni, az én szavaim az Én szavaim. Azok a lámpák, a fényfoltok a föld porában, a szerteágazó csillagtengerek, amikből válasszatok egyet, mindegyik Hozzám vezet.

Várlak!
 

 

 

 

2019. május 21.


A mai nap olyan szép gondolatokat ad nektek, amitől a szívetek átmelegszik, a lelketek új útra lép, ahol nincsenek bánatok, de nincsenek haragok sem. 
Egy békességes, tiszta út lesz az, ami az utatok lesz, ha a Hazátokat megtartjátok.
De tudnotok kell, hogy a harag, a gyűlölet el van vetve a szívetek talajába, a gonoszok meg is locsolták, hogy hamarabb kikeljen, a mérgeket hamarabb terjessze, a szép tavaszi mezőt hamarabb mérgezze. 
A gonoszokat nem tudtátok legyőzni, nem volt elég szeretet bennetek! De a mezőt, amibe a gyűlöletmagot ültették, fel tudjátok szántani, ki tudjátok a mérgező növényeket fordítani, a földet tisztává tenni, és újra ültetni!
 Az általatok kikelt magokból új termőréteget alakítani, ahol az Isten magjára az Isten napsugara rászórja az áldást, hogy örök táplálékot adjon az éhezőknek.
A ti földetek a ti ellenségeitek célpontja, a vizeitek az ellenségeitek maradandósága, az élet vizét akarják az élettől elvenni!!
De segítünk nektek ebben! Ott áll az ég minden csillagán a ti Királyotok lábnyoma, amit rátok szór az éjszaka az álmotokban! Hogy az szép legyen, az jó legyen, az örökké tartó legyen! 
És az, amivel az Isten magját szórtátok, az áldást hozó kezetek legyen örökre áldva!

 

 

 

2019. május 22.


Megírom azokat a szép gondolatokat, amik a szíveteket a bajok tengerében a boldogságkeresésre elindítják.
Sok szegény, nyomorúságos ember él a földön, de senkinek sem jut eszébe, hogy az életét eldobja. Az Isten ajándékának tartja mindenki az életet! 
A remény az, amit meg kell tartanotok! 
Ahhoz írok most szép gondolatot, hogy akkor, ha nagyon elkeseredtek, erre gondoljatok.
Egy példabeszéd lesz ez, Jézus szavaiból, akit a nyomorékok, a leprások elleptek, és megkérdezték tőle, hogy hol van az az Isten, aki őket teremtette? Hiszen azt tanítják az egészségesek, hogy létezik.
Jézus ezt válaszolta: A szívetek az Isten, aki a betegségeiteket átvette a ti gyermekeitektől, hogy azok ne szenvedjenek, hiszen gyengék, a vállaik nem bírnák el a kereszt súlyát.
A koldusok megköszönték Jézusnak ezt a Tanítását, hiszen rájöttek arra, hogy a kereszt, ajándék. Ami az élet terhét könnyebbé teszi, a legszebb hegyre felviszi, ott az ég felé mutatva rálehel a felhőkre, hogy súlya se legyen, de talpa se legyen, a föld pora elnyeli azt.
Jézus a betegek gyógyítását mindig nagy szeretettel végezte. Ahol lehetett, átvette, a kezével megsimította, a szájával megérintette, a karjával átölelte a szenvedőt, és elindította, akárcsak ti a gyermeket az első lépéseire.

 

 

 

 

2019. május 23.


Megírom azokat a jó gondolataimat, amikkel a ti életetek jobbá válhat.
Az első gondolatom a ti olyan cselekedeteiteket világosítja meg, amikor a rossz gondolat a lelketeket megközelíti, és azt észre tudjátok venni. Annak van egy kis előjele. Egy kicsi gondolat, ami az agyatokba beüttetik, egy egészen egyszerű emlék nyomán. 
Az lehet bármi, lehet az időjárástól a szavakat előidéző cselekedet is, ami megelőzi a rossz gondolat kijövését. Tehát akkor, amikor egy ilyen érzésetek támad, akkor vegyétek észre azt, hogy ez az a bizonyos előszele a rossznak, ami szinte olyan, akár egy tornádó elindulásának első homokszeme.
Tehát, az a lényeg, hogy ezt észrevegyétek! Akkor elsimulnak a rossz gondolatok, nem törnek elő, nem okoznak lelki gyötrelmet, sem olyan rossz közérzetet, amit szoktak.
Tehát próbáljátok ki! Találjátok meg ezt a homokszemet, ott van előttetek. Lépjetek rá, ha észreveszitek, hogy ne legyen belőle orkán.

 

 

 

 

V  Á  L  A  S  Z  T  Á  S
2019. május 26.


Kapunk Üzenetet?
Már mindent leírtunk időben!
A ti jövőtök a ti kezetekben van! A kezemet átadtam, a használatát rátok bíztam. Mit akartok még tőlem?

 

 

 

 

2019. május 27.


Megírom a ti sorsotokat! A választás után sok lehetőségetek lesz, minden területen a jót, az újat megvalósítani, a jövőt alapozni! Ezek a segítségek a ti drága Anyátok kezében vannak, alig várja, hogy szétszórhassa az ő országa minden gyermekének!
Azok a találmányok, amiket új és új ötletekkel szélesítetek, azok a Haza biztonságát alapozzák, a jó cselekedeteket elsimítják. A Vizeitek új erőt kapnak, megindul az életetek. 
Jó lesz ez a sok megmérettetés után végre elindulhattok, megteremthetitek a békét, a szeretet törvényét visszaállíthatjátok.

A Hazát megtartottátok, tehát az fog most megtartani benneteket. Szeressétek! Hiszen ő a ti sorsotok, a jövőtök, a gyermekeitek boldog otthona.
Drága gyermekeim! Köszönöm, hogy elfogadtátok az én szigorú szavaimat. Jó az én drága Istenem! Ő áldjon meg Benneteket.

 

 

 


2019. május 28.


Megírom a ti olyan nagy feladatotokat, amivel az országotokat szebbé tudjátok tenni.
Az embereket jobbá, a természetet szebbé, a világot állandóvá tenni! A dolgotok csak annyi, hogy a körülöttetek levő tárgyakat szebbé, tisztábbá tegyétek, a körülöttetek levő szegényeket segítsétek, ne szóljatok rosszat senkire, arra sem, akit csak az Isten lát jónak.
A ti életeteket a béke irányítsa! Annak az embernek, aki rosszat szól, annak bocsássatok meg, hiszen nem tudja, mit cselekszik.
Jézus szavai legyenek előttetek, a példabeszédekből olvassatok, tanuljatok. 

Az Isten elindított az utolsó, legszebb utatokra, azon nincs sár, nincs szemét, mehettek rajta mezítláb, hogy érezzétek a föld szívének lüktetését. Tegyétek széppé, hogy a lépéseitek szépek legyenek, az utak szép simák, szép fényesek legyenek, olyanok, amiket az Isten saját maga söpört el előttetek, hogy könnyebben visszataláljatok hozzá.

 

 

 

 

2019. május 29.


Leírom a mai órámon azokat a szabályokat, amikkel a ti magatartásotokat szabályozzátok.
Tehát a környezetet óvjátok! Legyetek mindig tiszták, mert bizony a test védelmére szükségetek lesz, a migránsok betegségeivel szemben.
A testet jó lenne, ha naponta áttörölnétek egy kis törlőruhával, amit a csapvíz langyos vizével itattok át. Jó lenne, ha a Növények Vizéből egy cseppet a vízbe cseppentenétek, amivel a ruhát átitatjátok.  Ezt a lefekvés előtt tegyétek meg.  Azért lényeges ez, mert a vizet meg fogják változtatni. 
Tehát, bizony jó lenne, ha a kristályokon keresztül engednétek az összes vizeteket! Egy kis anyagba tegyétek, amit a csapra akasztotok. Gyakran kell citrommal letisztítani.

A másik, amivel vigyáznotok kell, az az otthonotok tisztasága! Amit szintén jó lenne azokon a helyeken, ahol az élelmet tartjátok, naponta letörölni, ugyanolyan jól kicsavart nedves ruhával. Ilyen a hűtő, az asztal, amin esztek, az edény, amiben főztök. 
Azokat azért kell megtisztítani szintén ezzel a vízzel, hogy a baktériumok, a vírusok ne terjedjenek. A Kapható tisztaságtörlő nem jó, mert nincs benne Növények Vize, és szárítja a bőrt. A Növények Vize nem szárít, csak fertőtlenít.  
A pénz kifizetése után bizony jó lenne, ha a kezeteket áttörölnétek, legalább akkor, amikor haza értek. 
Azért, kell ez, mert a migránsokat be akarják engedni. Sokféle támadásban akarnak részesíteni.
És ők maguk?- Ők nem részesülnek ebben, hiszen az ivóvizüket nem a csapból engedik, a fürdővizüket sem a vezetékesből, nekik külön lesz vizük.

 

 

 

 

2019. május 30. 


Megírom ma a ti örömötöket, amivel a dicsőségeteket megalapozzátok.
Bizony nagy dolog az, amit  az Isten nektek ad, akik sem meg nem érdemlik, sem meg nem köszönik, csak természetesnek tartják, akárcsak a rosszul nevelt gyermeketek.
Az a csoda, ami történik, bizony sok embert meg fog érinteni, nem tudják sokan mire vélni, sem nem tudják mit kezdjenek vele.
Az Isten munkára szólít benneteket! A világ sorsának a munkásai lesztek, akik jó szívvel adnak, jó szívvel segítenek, akárki kéri őket, nem azt nézik, hogy megérdemli-e. 
Bizony jól kell a cselekedeteket használni, ne azt nézzétek, hogy kinek mennyi van, és mennyi lesz, ha adtok, csak adjatok, hiszen Isten ingyen adja nektek, hogy segítsetek, mert ti vagytok az egyetlen, aki nem sajnálja a másét, ha neki már megvan.

Azért legyetek jó szívvel mindenkihez, segítsetek, amiben tudtok, mert a Haza, a Világ központi gyöngyszeme lesz, ami bevilágít, ami megerősít, ami életbe tartja a testvéreit.
 

 

 

2019. május 3.


Megírom azokat a szép gondolatokat, amikkel a Világrendszereteket meg lehetne változtatni, a nagy bajt megállítani, a Szeretet Törvényét visszahozni.
A ti sorsotok alakulása által a világ meg tud változni, jobbá, de rosszabbá is.
A rosszat megírtam. Mindent tudtok. A jó következik.
A CSODA megtörténte után olyan szép, példamutató ország lesz a tiétek, amilyen a kiválasztottak agyából, érzelméből, értelméből megszülethet. Szinte a Professzorok a találmányok sűrűjében a legjobb lehetőséget megoldják, a Hazát egy olyan országgá teszik, amiben a Kánaán gyökerei erőt kapnak, elindulnak a boldogság, a megelégedés útján.
A ti Hazátok lesz az, aki a legtöbb segítséget adja, aki a Vizet adja, aki a Professzorok segítségével az életük minden területét át tudják formálni. A megelégedettség, a nyugalom, a béke meggyökerezik náluk, a ti segítségetekkel. 
Vigyázzatok erre a szavazásra! Legyen bennetek annyi hazaszeretet, amennyi a gyűlöletet legyőzi, a gyűlölködőket meggyőzi, a jókat előre viszi segítőknek!

 

 

2019. április 10.


A mai órán megadom azokat a cselekedeteket, amikkel az utolsó időt meg kell oldanotok, hogy a karmátok minél előbb leoldódjon, és el tudjatok indulni az Isteni Úton.
Az első dolgotok, hogy megismeritek a karmátokat. 
A körülöttetek levő családtagok azok, akik a legnagyobb karmáitok.
Azért születtetek együtt, mert azt legkönnyebben, együtt élve lehet megoldani. 
Tehát az, aki az anyátok, ő hordozza a legtöbb nehézséget. Azért bizony az anya egy olyan hozzátartozótok volt az előző életetekben, aki a legjobban szeretett. Hiszen a kisgyermekkor dac korszakától, a sírástól a betegségekig, a testi-lelki problémáktól a feszültség összes lépcsőjéig az anya hordozza a legnagyobb karmasort.
Lehet, hogy egész életeteket az anya határozza meg azzal, hogy őt erőszakosnak gondoljátok, a gondoskodó anyai ösztöne miatt, de lehet, hogy az bizony csak egy olyan szeretetforrás, ami nélkül nem tudtatok volna élni.
A te anyád az erőszakosságával elérte azt, hogy megalázott, meggyötört, rád erőszakolta azt, amit nem akartál megcsinálni, hiszen azzal lettél jó, türelmes, és elfogadó, áldozatvállaló, megbocsátó. Az anyád tulajdonsága kellett ehhez 
Tehát az anya az, aki az első nagy karmikus feladatotok! Ezért, akkor, ha ő korán eltávozik, keressetek öreget, azok szeretete feloldja az anya által le nem élt karmajavításotokat.

 


2019. április 11.


Arról a szép gyermekkorról akarok írni, ami az életetek elindítója volt, az anyai szív feletti csodálatos kapcsolat, amiben az életfolyadék a testeteket táplálva összekötött benneteket.
Az anya, bármilyen is volt a későbbiek folyamán, de akkor azzal a szép életfolyadékkal, annak melegével, színének csodálatos világával megindította bennetek a táplálék útját, amit az életetek folyamára összegyűjtve a testetek által megszépítve elindította benneteket. az első lépéseket, amikor önállók lettetek
Az anya, bármilyen volt is, az erőtök forrása, bármit tett is, a testetek ereje, bármit szólt is, a szavaitok fénye. Az anya az örök erő bennetek! 
Ezért kell a karmátokat leélni. Ha nincs anyátok, akkor az öregekkel, mert a karmaoldás ereje adja meg a következő életetek gyermekeinek az erejét, a tej színét, ízét erejét. Ezért ezt a karmát mindenképpen oldjátok fel! 
Szeressétek az öregeket,
akkor is, ha az ítéletetekben semmi jót sem tudnátok rá mondani, mert tudnotok kell azt, hogy mindenkiben van egy kis óra, ami ketyegi az időt, adja az időt, és átviszi az időt. 
Ezért siessetek az oldással, hogy, amikor eljön a legnehezebb idő, amikor öreg már nem lesz körülöttetek, hiszen az erejük nem tudja elviselni az időjárás általi szörnyűségeket, akkorra gyűjtsétek be azt a kis óraszerkezetet, amit átvisztek a következő életetek gyermekének az erejére. Ebből a haldokló földből, aki az utolsó leheletével átölel, hogy könnyebb legyen a léptetek.

 

 

2019. április 12.


Azokról a szeretet megnyilvánulásokról akarom a segítő üzenetet küldeni, amikor a ti szívetek megnyílik a szeretetáradásra, de nem tudjátok azt senkinek átadni. Szinte úgy érzitek, hogy repülni szeretnétek, a boldogság hulláma elárasztja az egész szervezeteteket. De, ha azt nem tudjátok megnyilvánítani, az eltűnik a nélkül, hogy valamit, vagy valakit segítettetek volna ebben az állapototokban.
Akkor, ha ez eltölt benneteket, meg kell ezt ragadni, mert elszáll, mert a semmibe száll el, mert nem tudjátok azt a csodálatos ajándékot mire használni, mert ez úgy jön, akár a kóbor szellő, simogat és elszáll nyomtalanul.
Azért leírom, hogy ezekben a percekben mit csináljatok, hogy az megmaradjon a szívetekben, az elárasszon gyakrabban, és azt az örömet, amit ad, azt adja sűrűbben.
Tehát egy ilyen pillanatban, amikor ez az érzés megérkezik, álljatok meg ott, ahol vagytok és figyeljétek ezt a boldogsághullámot, és azt az ő útjára engedjétek, mert elindul, megkeres valakit, akinek szüksége van a boldogságra, mert az a baj, ami érte, az elviselhetetlen a számára.
Ha a hullámnak, amit elengedtek, megfigyelitek az útját, az a szívetek melegéből eláraszt, megszabadít benneteket is a terheitektől, akárcsak egy langyos, kedves, simogató kéz, ami végigfut raktatok. De látjátok, hogy továbbfut, arra, akit szeretnétek meggyógyítani, vagy megsegíteni, ahhoz a simogató kéz átsiklik szinte látjátok, hogy halad ez az áramlás! Akkor álljatok meg, még egy kicsit álljatok, akkor az a szívetekbe beírja amit üzen, akinek üzen, akinek segít, - mert írni csak akkor lehet, ha megálltok

 

    
 2019. április 15.


A mai órán megírom azokat a szép gondolatokat, amikkel meg tudjátok az embereket szeretni! Akkor az életetek sokkal könnyebb lesz, hiszen a gyűlölet, a bizonytalanság, a rossz gondolatok sok szép órát vesznek el tőletek. 
Az a legjobb módszer a másik ember elfogadására, ha arra gondoltok a rossz szavai miatt, hogy azok imádságok, csak egy kicsit át kell fordítani.
Tehát, akkor, ha valaki rosszat tett veletek, vagy mondott, akkor arra gondoljatok, hogy ő nem tudta szépen kifejezni magát, de a gondolatában jó volt, jót akart, szerető szót akart mondani, de azt még nem tanulta meg. 
Tanítsátok ilyen szavakra. Beszéljetek ti is valakiről valamit, szépen mondjátok el azt is, ami rossz, vagy ami csúnya. Lássátok szépnek, hogy ő a ti szemetekkel lássa a világot, a szemetek fényéből adjatok át neki! Nézzetek rá szeretettel, a szeretetnek van fénye! Azt kell rájuk sugározni.
 

 

2019. április 19.

NAGYPÉNTEK

 

Megírom a ti szomorú nagy Ünnepeteket, amikor a ti gyűlölködő testvéreitek azokat a törvényeket akarják megsemmisíteni, ami az Istent bennetek tartja, aki az életet adja, az utatokat világítja, a boldogságotok ágyát megteremti. 
A gyűlölködő testvéreiteket, gyermekeiteket, apáitokat nem tudtátok a szeretet útjára állítani, de a saját erőtöket sem tudtátok megoltalmazni, azért a győzelmet átvették tőletek, hiszen átadtátok, nem is kellett harcolniuk érte.
A gyűlölködő testvéreitek a pénz hatalma alá kerültek, az uralkodójuk lett, aki gonosz, aki gonosszá tette őket, aki elvette tőlük azt a kis mécsest is, ami a szívek örök bevilágítója. 
A gyűlölködő testvéreitek az Istent akarják bennetek megölni, ahogyan azt tették Jézussal is, az a példaképük, aki megölte őt! 
Az Isten, a Tanításaim szerint örökmécsest nyitott a szívetek rejtekén, hogy akkor, amikor a sötétség órája elérkezik, akkor ráfújhassatok, feléleszthessétek, hogy a melegével átmelegíthessen, a fényével kivezethessen benneteket abból a börtönből, amibe taszítottak. 
Az a kis mécses, amiről írtam, még ott van a szívetek mélyén, csak az a baj, hogy ráraktátok a súlyokat, a terheket, a meg nem oldott gondokat, a gyűlöletsalakot, amit a testetekről lehántottatok néha, hogy ne szakadjon rátok az örök éjszaka. A kis mécses ilyen sok teher alatt szinte haldokolva pislog, és nem tudom, fel tudjátok-e éleszteni.
Az én segítségem ezen a napon megérkezik, és a rongyok, a lerágott csontok alatt éledni kezd, hogy kiszabaduljon, de segítsetek neki! 
Ne egyetek a húsvéti sonkából a Feltámadás előtt! Ne igyatok a szervezeteteket elbutító alkoholból a Feltámadás előtt! Ne szóljatok fölösleges szavakat a Feltámadás előtt! 
Legyetek csendben, tegyétek azt, amit tennetek kell, végezzétek azt, amit végeznetek kell, de legyetek csendben, vonuljatok el legalább az éjszaka csendjében, hogy a lelketek fel tudjon tápászkodni a csendben, a terhek nélkül, a gondok nélkül, amit a sok étel a testetekre helyez. 
Legyetek csendben néhány órát, gondoljatok arra, aki Istenetekként kétezer évvel ezelőtt megérkezett, hogy feltámassza azt a kis mécsest, ami akkor is kialvó félben volt a lelketek mélyén. 
Az idő, amikor tehettek valamit, előttetek van! 
Még csak Nagypéntek van! 
Nem kell az Isteneteket megfeszíteni!

 

 

2019. április 3.


Arról a szép gondolatról akarok írni, ami a szívetekben a szeretetet megindítja.
A gondolat sokszor negatív, azt kell olyan oldalról átvilágítani, hogy akkor, amikor az megérkezik, a ti gondolatotokat a pozitív oldalra kell fordítani, mielőtt a negatív folyamat elindulna.
Tehát, ha a ti ismerősötök eszetekbe jut, akkor meg kell figyelni, milyen gondolattal indul az emlékezés. Akkor, ha az negatív, akkor abban a pillanatban állítsátok meg, mert akkor a szív átveszi az agy folyamatát, megállítja, a jó oldalra fordítja. 
Ezt gyakoroljátok, azért, mert akkor, ha a szervezeteteket a sok méreganyag, a sok kudarc, csalódás megterheli, akkor bizony sokszor olyan gondolat születik, amit, ha az elején meg nem állítotok, akkor nehéz lesz azt már a továbbiakban. 
Azért lényeges ez, mert a szervezet annyira meg lesz terhelve, hogy saját magát is nehezen cipeli, nem kell azt a negatívval tovább terhelni.
Tehát a szervezetetek egészségére kell ez a gyakorlat,
azért, mert bizony az egyre kimerültebb lesz, egyre jobban átitatódik a szervezetkárosító anyagokkal, az életetek hosszabbítására kell ezt megtanulnotok! Tehát, ha elindul, azt először észre kell venni! A gondolatot folyamatosan ellenőrizni.
Ha másként nem megy, nézzetek valamire, amit szerettek, ami szép, ami megnyugtat, ami a szíveteket melengeti, lehet az állat, virág, de az ég kékje, a felhők szegélyfénye, az otthonotok melege, bármi lehet, csak pozitív töltést adjon. Akkor azt megszokjátok, nem hatalmasodik el bennetek. A boldogságot így megtarthatjátok, az növekedni fog, a megbocsátás örömével. 

2018. március 30.


Megírom a ti nagy szomorúságotokat. 
A gyermekeiteket az okos telefon megrontotta, a játékszenvedély megváltoztatta, a tanulás öröme helyett a pénz hatalmával akarnak élni, mert a szívüket a sok rossz erő elgyengítette, a lelküket megrontotta, a testüket tönkretette. Így a szomorú, hajszolt világ rabjaivá váltak, akiket nem lehet szeretni, hiszen olyanok, akár egy robot, se lélek, se szív nem működik már bennük.
A gyermekeitek elveszítése az élet elveszítését jelenti, nem lesz több cél, sem erő, sem kitartás, csak a közönnyé vált sok feladott terv, mert a gyermekek elszéledése által az életet végigélni, bizony nem lesz könnyű. Hiszen az utód az, aki az erőt adja, akiért a sok munka, fáradtság megadatott, és örömmé változott, a gyermek az, akiért éltetek!
Hiszen gondoljátok csak végig, kiért éltetek? Azért a jövőért, aki a jövő gyilkosa lett? Azé a jövőé, aki a volt áldozata lett?
Azért a jövőért, aki az élet ereje lett volna! 
A gyermekeiteknek segítsetek, de ne a rossz gondolatait erősítsétek, azt töröljétek ki, legyetek megerősítve az Isten szavaival, aki erre az időre sok segítséget ad nektek! 
Ne gondoljátok azt, hogy a gyermek rabjai vagytok, hiszen ő az, aki ti vagytok, aki ti lesztek, voltatok, átadtátok az életet, átvettétek az életet. Ő az, aki a segítségetekre érkezett ebben az időben, de látjátok, a rossz nevelésetek folytatásaként olyanná vált, amilyenné éppen nem akartátok. 
Segítsetek ebben neki, ne adjatok pénzt, ha látjátok, hogy az csak elfogy a semmibe, ne adjatok csak szeretetet, azt meg fogja hálálni! 
A pénz a Sátán, őt kerüljétek el.
 

 

2019. március 26.


Megírom azoknak a dolgát, akik ti vagytok, akik a Tanítványai vagytok az Istennek, akik olyan szeretetben részesülhettek, hogy a szavainkat meghallgathatjátok. 
A Tanítványoknak élen kell járniuk a szeretetben, odaadásban, szép szavakkal dicsérve az Isteni segítséget, ami az utolsó órák legnagyobb ajándéka. 
A Tanítványok ne titkolják a szavakat, de tudják azt, hogy mikor szóljanak, azt is tudják, hogy mennyit mondjanak, azt mikor és kinek mondják.
Ezt csak a szívük tudja, de fel kell ismerniük, ki az istenkapcsolat rugója, a szeretet áldása, a barátság gyökere.
A Tanítványok legyenek szerények! Az igazi tudós a legnagyobb hallgató. Akit az Isten kiválasztott az utolsó órán, az ne legyen büszke erre, ő a legszerényebb, a legkedvesebb, a legjobb ember legyen, akkor felismerik, hogy ő az Igazi Tanítvány, aki a legutolsó mindig, azért, hogy az eltévedt bárányokat összegyűjtse valaki.
A Tanítványok legyenek jószívűek,
adjanak a kenyerükből, de sohase számolják meg a morzsákat. Adjanak jó szavakat, de sohase legyen abban bántó szó, vagy olyan, ami kioktatja azt, aki kevesebbet tud.
Aki úgy érzi, hogy ő többet tud, ő többet érdemel tiszteletből, az nem igazi tanítvány, azt ki kell üldözni a templomokból!
Az Igazi Tanítvány a szívével világítja be az éjszakákat, azokat a sötét, nehéz helyeket, ahol a bánatok összegyűlnek, azokat a fényre hozza, hogy mindenki eljusson az Isten fényéhez.

 

 

2019. március 13.


Megírom azt a szép szokásotokat, hogy amikor az emberek bajban vannak, akkor gondolkodás nélkül a segítségükre siettek. Az mindegy, hogy ismerős, vagy sem, akkor mindenki egyforma. Ezt a gondolkodást kellene megerősíteni bennetek, a gondolkodás nélküli segítségnyújtást! Ilyenkor nem az ész gondolkodik, hanem a szív cselekszik, aki az Isten bennetek.
De ne csak akkor segítsetek, ha baj van, akkor is, kellene, amikor nincs. Azt akarom megtanítani veletek.

Sajnos, a gondolatotokat nem tudja irányítani a szív, mert a hiúság, az önzés, a kapzsiság megakadályozza a szív gondolkodását. Meg kell szoknotok azt, hogy a nehéz időben mindenki a ti családotok, akár ki volt azelőtt, mert össze kell tartanotok, hiszen az ellenség ereje is az összetartásban van. Ezért legyetek ti is erősek, ne engedjetek azoknak a gondolatoknak az előtörésében, amik a mostani gondolkodásotok, hogy egy külön világot alkottok. A migránsok nem akarnak egyesülni veletek, sem szeretni, sem gondoskodni, sem segíteni. Ezért sajnos két részre szakad az emberiség, az egyik a gonoszok, a másik a jók világára.
A mostani gonoszok, akik ezt az állapotot előidézték, már nem lesznek itt, várja őket a gazdagság. A gazdagok elindulnak az ő birtokaikra, ott akarják a gazdagság örömét megismerni, ott, a szegények között lesznek ők igazán boldogok, hiszen a szívük itt lesz eltemetve! A föld kiveti, a Nap égeti, a fagy görgeti, a szívük porából nem nőnek virágok, azok ott csak szemetet termelnek.

Tehát, ti, akik maradtok, nektek szól az Üzenet! Szeressétek, segítsétek egymást, ezzel ti lesztek erősebbek! Ne akarjatok gazdagok lenni, azokat úgyis kifosztják, és szegénységhez jutnak végre, ami az Isten legkedvesebb ajándéka.

 

 

 

2019, március 18.


Megírom a mai órámon azokat a sorscsapásokat, amiken az utolsó időkben át kell mennetek. A karmaoldásra akarlak megtanítani, hiszen addig kell élnetek, mert addig vállaltatok életet.
Ne a halottaitokat sirassátok, örüljetek, hogy azok már megoldották a feladatukat. Azokat segítsétek, akik itt vannak, azok a ti gyermekeitek, akárki szülte is őket. 
Tehát ti, akik az Isten szavát meghallottátok, segítői lesztek az utolsó időknek, Jézus tanítványai újra születtek, hogy segíthessenek! 
Az Isten szavai azért nem terjednek, azért van sok kételkedő, azért nincs elég Hit, mert úgy gondoljátok a vallásotok tanítása szerint, hogy az Isten nem bünteti az ártatlanokat, pedig ti annak tartjátok magatokat. 
Lehet, hogy semmi bűnötök nem volt, valóban, de az a régi, akik akkor voltatok, amikor azt elkövettétek, aminek a súlya most rátok nehezedik, az bizony ti voltatok, és az Isten a feledés fátylával akar segíteni, hogy ne hulljon a szemetekből folyvást a könny, a bánat, amiket vállaltok az életetek sorára.
Drága Gyermekeink, segítő karjaink ott vannak mellettetek, csak azt kell megtanulnotok, hogy az élet a halállal nem fejeződik be, az élet egy örökké tartó folyamat, aminek az árja lehet magasabb, alacsonyabb, de folyik, a tengerig, ahol egyesül az összes lélek, hogy megalkossa az Istent.

 

 

 

2019. március 19.


Megírom ma a ti szeretetteljes gondolatotokat, amivel saját magatokat meg tudjátok nyugtatni, meg tudjátok a másik embert érteni, és a bajában átvenni a fájdalmait is.
Az emberek olyan sivár életet élnek a pénz miatt, hogy sem a lelkük, sem a szép érzékük, sem a gondolataik mélysége nem jut el hozzájuk. 
Ezért a Tanítványok ne a rossz hírt terjesszék, a világpusztulással ijesztgessék az embereket, hanem a lelküket támasszák fel, az érzelmeiket ébresszék fel, a gyönyörű világ képeit a szívükbe helyezzék, hogy az emlékezés szép, és jó legyen a Földről, a Földanyáról! A szenvedéseiről csak annyit, hogy az Anyát tönkretették a gyermekek, megsebezték, elvéreztették, a halálba üldözték.
A gyermek ti vagytok, ezért a gondolatotokban legalább segítsetek a haldoklónak, aki akkor is hordoz, amikor már szinte nem él, akkor is elvisz a Mennyekig, amikor a föld már belepte őt.

 

 

 

2019. március 15.

Nemzeti Ünnep

 

Március a ti szeretetteljes hónapotok, amikor a világotok a tavaszt köszönti, a feltámadást üdvözli, az életet elkezdi.
A ti tavaszotok megérkezett, a magok duzzadva várják az ébredést, az ég kékje visszatükrözi a tengerek világát, a világ megnyílik a számotokra ebben a hónapban.
A ti szabadságotok a kezdetét vette, a kezetekbe tette az ébredés, az éledés kulcsát, a szívetekbe tette a Nap melegét, a lelketekbe tette a várakozást, az új életre.
A ti tavaszotok megnyitásához szép, reggeli imát mondok!
Segíts meg mindet Istenünk! A Világ elsőszülöttjeit, az életadás gyökereit, a szabadság tisztaságát! 
Ezért cserébe adjuk Neked az életünk örömét, a szívünk erejét, a szeretetünk ki nem apadó kútját!
Drága Istenünk, a tavasz áldásával áldj meg minket! Áldd meg a kenyerünket, a szívünket, a gondolatainkat, amikben a várakozás öröme, hite elindult, és erőt adj, hogy folytatódjon. 
Ne adj nekünk több bánatot, ne adj több temetést, ne adj több könnyet, ami elmossa a kikelni készülő magokat! 
Adj örömöt, bátoríts, ha elhagy a remény, segíts, ha az erő hagy el. Ne engedd, hogy megszakadjon az a szív, amiben Téged hordozunk! Segíts Istenünk, hogy megmaradhass Istenünknek!

Hogy megáldhassuk azt, aki a kezeinket eltörte, hogy ne tudjuk a Golgotára felvinni a keresztünket! Segíts minket, hogy áldani tudjuk azt, aki átkoz, szeretni azt, aki gyűlöl! 
Szegény Hazánkat áldd meg, hogy el tudja viselni azokat a terheket is, akik súlya alatt beszakad a föld.
Ne engedj minket elveszni, segíts az úton maradni, ami Hozzád vezet!

 

 

 

2019. február 22.


Megírom azoknak az embereknek a sorsát, akik nem alkalmazzák a Tanításokat.
Nem elég olvasni a könyvet, azt gyakorolni kell, azt alkalmazni, és megszeretni az ellenségeinket. 
Nem az a lényeg, hogy mennyire ismeritek a Tanításokat! Elég abból három szót ismerni, az pedig a béke, a szeretet az önzetlenség szava.
Ha csak egy kicsit változtok naponta, akkor is elég, de nem egy emberen kell azt gyakorolni, hanem azokon, akiket nem szerettek!
Nem kell csodát várni, hiszen vissza-visszatér a gyűlölet, nem ellensége az ember lelnének. 
Ne a szeretetről prédikáljatok, arról sohasem kell szavakat megfogalmazni, azt a szív szavával kell kifejezni! A szívnek pedig nincs szája, nincs hangja, csak áradása van, akár a kis folyó sodrásának, ami végül a tengerbe jut. A sok-sok kis folyó találkozása az, amivel erősödik, növekszik, szépül és szélesedik, mert a szív érzelmei is élnek. Engedjetek a sodrásnak, hogy siesse, minél előbb az ő Tengeristenébe. Vigye magával az összes belehullott szirmokat, szép leveleket, vegye át az Istentengerének, hogy örökké élhessen, mert alkotójává válik annak.

 

 

 

2019, február 19.


Megírom ma a ti szeretetetek megerősítésére a tanácsaimat.
Ne gondoljatok senkire rosszat! A gondolat előjövetele pillanatában nézzetek fel az égre, azok az angyalkák, akiket ti úgy szeretnétek mindig magatokhoz engedni, ezen a csatornán szemetek tükréhez érkeznek, a szívetekbe lépnek, és már el is viszik a rossz gondolatot.
Ne csak azokra gondoljatok, akiket nehezen viseltek el, hanem abban a pillanatban állítsátok mellé a legkedvesebb szeretetteteket, összefogjátok a kezeiket, és a barátság örömével nézzetek rájuk. Ők egymást szelídítik meg, teszik jobbá a rosszat, és nektek szinte semmi dolgotok már. 
Az is jó tanács, amikor nem azokra a rossz tulajdonságokra gondoltok, amivel a másik rendelkezik, hanem összepárosítjátok a jó tulajdonságaival. Pl. önző, de adott annak, aki éhezett, adott már neked is sok-sok jót, és ezeket keressétek meg, akkor segít nektek ez a gondolat is.
 A rossz gondolat eljövetele pillanatában, ne engedjétek azt tovább jutni, állítsátok meg, öleljétek át, a szívetek tudja a többi dolgot.

 

 

 

2019. február 16.


Ne a szavakkal imádkozzatok! 
Legyetek csendben…. 
Ne gondoljatok semmire, csak engedjétek el a gondolatokat. …
Lépjetek egy olyan mezőre, ami az erdő közepén áll, egy kis tisztás, amin nincs semmi….
Induljatok el…, ott sötétlik az erdő, nincs szél, nincs semmi, ami zavarná a fák lombjait…. Állnak, összeölelkezve, akár a jó testvérek. 
Menjetek közelebb… közelebb… szinte már előttetek van,,,, de még nem látjátok az előttetek járók lépteitől kirajzolódótt ösvényt, amire lépnetek kell…. Azt meg kell találni, de ahhoz le kell hajtani a fejeteket……
Keressétek meg ezt a kis ösvényt, ott van előttetek! 
Nézzetek a földre…. azután a lombok között az égre…. és induljatok el…. Nem messze van ez a kis tisztás, ahová mentek, csak ne lépjetek le az útról. A talpatok érzi, hogy sima a talaj…. Nincs rajta fű…. azok elhajoltak már a sok lépés alatt….
Menjetek…. Világosodik az erdő… ott lesz, ahol a fényesség megvillan, arra induljatok.,,, 
A kis tisztás pillanatok alatt megnyílik előttetek, szinte csodálkoztok, hogy nem láttátok eddig.,,, Ott álljatok meg.,,, Nézzetek körül,,,,, Nézzétek meg, mekkora,,,,, nézzetek az égre, hogy az is mekkora.,,, 
És nézzetek magatokra, hogy milyen kicsik is vagytok.,,,, Akkor meglátjátok azt a helyet, ahová lépnetek kell, ahol az álmodás, amit  hoznotok kell, megnyílik előttetek.,,, 
Feküdjetek le a fűre…, csak az eget nézzétek, ahogy rátok veti az ég titkait.,,,
Ezek a titkok az imádságok,… olvassátok, ha úgy jobb, hallgassátok, ha úgy jobban megértitek. 
Feküdjetek békességben.,,, Csend van.,,,, A levelek megvárják, amíg, az imátok felszáll az égig,… néznek benneteket csillogó kis szemükkel…., megvárják, mikor kezdjenek rá a zene hangjaival az ébresztésetekre. 
Ők fognak megszólalni, ők fognak boldoggá tenni, ezen a kicsi helyen, ahol megláttátok az Isten-ember kapujában a két gyönyörű lény találkozását….
Most fel kell kelnetek, vissza kell mennetek. Az örömökből, amit itt szereztetek, el kell szórni a magokat, hogy virulni tudjon az összes nap, ami rátok virrad. 
 

 

 

2019. február 12.


Megírom azokat a feladatokat, amiket az egészségetekért meg kell tennetek.
Ne csak tornázzatok, és imádkozzatok, azzal sem a test, sem a lélek nem lesz meggyógyítva.
A tervezés, és a megvalósítás a lényege a napnak. Tehát, amikor mind a két dolgotokat elvégeztétek, üljetek le, meg kell tervezni azt a napot, ami előttetek áll. Ebben a napban a táplálkozástól kezdve a sétákig, a baráti találkozástól a takarításig, legyen minden,
Ez a körülöttetek álló világot olyan széppé teszi, hogy örültök a cselekedeteiteknek, amiket sikerült megoldani a tervezés szerint, de az az öröm is benne van, hogy nem csak a saját magatok dolgait intéztétek el. Ezek a feladatok a test és a szellemiség megtartói lesznek, a tiszta gondolkodás, a jó cselekedet, az erő összpontosítására a legjobbak. 
A ti étrendetekben, a zöldség és a gyümölcs mindig szerepeljen.

 

 

2019. február 11.


Arról a munkáról írok, amivel az életetek teljes, szép, és boldog lesz!
Az a munka pedig az önmérséklet, az önmegtartóztatás, az önuralom munkája lesz, amiben a boldogság rejlik, a hatalom dicsősége világít, a szeretet áldása adja rá az erőt! 
Mert bizony a legnagyobb hős az, aki le tudja győzni saját magát! Aki el tudja osztani az idejét, hogy mindenre teljen, a szeretetét, hogy mindenkinek jusson, az áldását, hogy áldott legyen a világ körülötte.
Az önhatalom ereje olyan szép cselekedetekre ad időt, amire máskor nem jutott! Amikor aludtatok, pedig éberen őrködni kellett volna, amikor ettetek, amikor az éhség áldása adott volna örömöt. 
A ti lustaságotok, a ti legrosszabb barátotok, aki odaköltözött hozzátok, és a tanácsait osztogatja, a szíveteket fosztogatja, a lelketeket silányítja!
Drága Gyermekeim, az idő a ti a kezetekben van! Rátok bízta az Isten azt a kis ketyegő órát, ami a kezetekbe az erőt megadja. Rátok bízta, hogy mindenre jusson ebből az időből, egyformán a pihenésből, egyformán a munkából, és a szép természet gyönyörködtető sétáiból.
Menjetek ezekre az utakra, az ég kékje rátok szórja az ég aranyát, amit a Nap fényéből sző, hogy betakarjon, hogy átalhassátok azt az időt, amikor a fény is aludni tér.

 

 

2019. február 8.

 

Azokról a szép gondolatokról írok, amikkel meg tudjátok valósítani a szeretet törvényét. 
Ne csak az adományokra gondoljatok, a pénzetekre, amit megosztottatok, sem a szavaitokra, amivel vigasztaltatok. 
A szeretet törvényeit a szívek írják! Azokat a betűket más nem ismeri! 
A szívek betűi úgy alakulnak, úgy válnak virággá, és színpompás szőnyeggé, amire lépni, és amin járni a legszebb úton vezet. 
A szívek betűi nem tintával vannak írva, nem kézbe fogott tollal, nem maradandó papírra íródnak! 
A szívek betűi úgy formálódnak, ahogyan a kis gyermek ajka, amivel elmondja az Istenlét titkait, ahogyan formálja az ő kis ajkait, úgy formálódik a szívek betűje, amit sem forma, sem hang nem tud kifejezni, de mégis örökírással írva van! A szívek, akik írják, a szíveknek írják, akik olvasni tudják azt.
Drága gyermekeim, ne akarjatok különlegessé válni azzal, hogy az Isten szavait ismeritek/ Ő olyan szavakkal ír, amilyen a csecsemők ajka, csak egy kicsit formálódik, de a szívek tudják azt olvasni csak.
 

 

 

2019. január 18.

 

Megírom azokat a segítő gondolatokat, amikkel át tudjátok szellemíteni a rossz szokásaitokat, a rossz gondolataitokat.

Ez pedig olyan egyszerű gondolat, amit szintén meg tudtok tanulni, és akkor a gyakorlás spontán történik meg.

A ti gondolatotok pl. elkalandozik olyan területekre, amikben a rossz gondolatok szaporodásnak indulnak.

Az lehet olyan gondolat is, hogy egy barátotok, akit szerettek, olyan mozdulatot végez, ami a ti szemeteket megzavarásra készteti. Ez sokféle mozdulat lehet, hiszen senki se olyan, amilyen a ti számotokra tökéletes, hiszen akkor más számára nem lenne tökéletes, ahogyan ti se vagytok.

Tehát ne zavarjon a barátotok rossz gondolata, mozdulata, megjegyzése, ti csak azt nézzétek benne, amit szerettek!

Ezt pedig úgy kell elérni, hogy azt a rossz gondolatot, ami bennetek támad, olyan zavaró körülménnyel kell elűzni, pl. hogy: szeretem akkor is, ha bánt, szeretem akkor is, ha ilyen, hiszen ő az én gyermekem, az én váram, az én legkedvesebbem!

Akkor eltűnik ez a látása a szeretteiteknek, és átalakul olyanná, amilyen bennetek a legszebb virág, ami éppen hajnalban nyitott szirmot.

 

 

2019. január 22.

 

Megírom azokat a fantasztikus dolgokat, amikkel az embereket a rossz tulajdonságaiktól meg tudjátok szabadítani.

A rossz tulajdonságok közük azt válasszátok ki, amivel az ő családjára rossz szót mond, a férjére, vagy a gyerekére panaszkodik.

Ezek senkire se tartoznak! Ne a rossz tulajdonságot ismerjék meg róluk az emberek, hanem a jót.

Tehát ne szóljatok rosszat soha a családotokról!

A második rossz tulajdonságotok az, amikor magatokról mondotok rosszat! Ha valami nem sikerül, azt próbáljátok meg újra, de az idegenek ne tudjanak róla.

Tehát sem magatokról, sem a családotokról soha, semmi rosszat ne mondjatok!

A harmadik, a barátotok titkait, amiket rátok bízott, ne osszátok meg mással!

A negyedik, ne beszéljetek olyanról, amit nem tudtok pontosan. Ne akarjatok többnek látszani annál, amennyi vagytok.

Az ötödik, ne menjetek olyan helyre ahol a gyűlölködők a szíveteket megfertőzik!

 

 

2019. január 23.

 

Megírom a ti olyan szomorú gondolatotokat, amiben minden rossz összegyűlik. Sem a gyönyörű természet virágai, sem az állatok szépsége, hűsége, nem tud örömöt szerezni, mert csak a rettegés áll össze a szívetekben. A szív félelme, remegése elveszi az erőt a testtől.

Vigyázzatok erre! Ne engedjétek, meg, hogy a rossz, a nehéz gondolatok gyötörjenek!

A fény szépséges sugara rávilágít arra, amiben meglátjátok a jót, a szépet. Sugározzatok, éppen úgy, ahogyan azt a Nap teszi!  Ontsatok fényt magatok körül, hogy lássanak, akik megvakultak, hogy levegyék a leplet, akik eltakarták a szemeiket.

Hogy lássátok a világ utolsó szenvedésében is a szépet, a búcsúzás színeit. Akárcsak az őszi fák levelében, találjátok meg a halálban az életet, az álomban az ébredést.

A szép lelketek világában gyújtsatok lámpát, ha a fények kialszanak!

Sohasem legyetek sötétben, csak akkor, ha álomra hajtjátok a fejeteket, de akkor is színezzétek be az álmokat, hogy mindig teljes legyen körülöttetek az élet.

 

 

2019. január 6.

 

Megírom a feladatodat, ami az új év legfontosabb üzeneteit adja. Ami megtanít az élet elviselésére, a szenvedések gyógyítására.Olyanná kell tenni az életeteket akár egy szép nyaralás, amiben nem gondoltok az elmúlt dolgokra, sem a jövő félelmei nem gyötörnek, csak a minden nap örömének a megtalálása a dolgotok, hogy örülni tudjatok annak is, a mi szinte alig több a semminél.Bizony, az örömök nélkül nem tudnátok elviselni azokat a napokat, amik előttetek állnak, de nincs olyan nehéz nap, amit ne könnyítene meg az öröm áradása. Tehát, szinte minden nap lesz egy Üzenet, ami felkészít a sok nehézség elviselésére. A betegségeiteket megoldjuk, csak meg kell várni, hogy a migránsokat beengeditek-e. Akkor, ha ők az országot elfoglalják, meg kell változnotok! A nőknek a csador viselése nélkül csak szenvedés lenne az életük, a sok nemibetegség, a szifilisz, az Aids megtámadná őket.Ezért alkalmazkodniuk kell, mert nem tudjuk azokat a betegségetek gyógyítani, amiket ti az akaratotok szerint összegyűjtötök. Csak az ártatlanokat segíti az Isten

 

 

2019. január 12.

 

Megírom azokat a feladatokat, amikkel a hátralevő időt meg tudjátok oldani.Ez olyan sokat segítene, hogy szinte nem is kell mást csinálni. Az pedig az egyszerűségre felépített cselekedet, amit a szívetekből kiindulva tudtok csak megoldani. Ahhoz meg kell értenetek azt, hogy az összes ember, a ti testvéretek. De azok, akik most a hazát elfoglalják, azok az ellenségeitek. Tehát egy olyan képet kell kialakítani, amiben a jót, a rossztól meg tudjátok különböztetni. Az, aki a ti országotokat elfoglalja, a pénzeteket elkölti, az otthonotokat feldúlja, az nem lehet a ti barátotok! Azt kellene csak megértenetek, hogy az az ember, aki ezt teszi veletek, azt el kell kerülnötök! Csak a gyűlölködők állítják azt, hogy ez jó nektek! Így akarnak tönkretenni. Őket várja egy új haza, a hazaárulók hazája, ahol meg fogják tanulni a hazaszeretetet, a drága szülőföldet, és akkor, amikor vissza szeretnének térni, a haza el lesz foglalva jó emberekkel, akik vigyáztak rá, őrizték, segítették, megharcoltak érte.

 

2019. január 13.

 

Megírom azokat a szép cselekedeteket, amikkel a lelketeket és a szíveteket erősítitek. Mert, bizony a nélkül csak a bánat gyötörne.Azok a szép cselekedetek, amikkel másokat segítünk. Azért a szomszédjaitok gyermekeit segítsétek, jó szóval szeretettel fogadjátok, játszatok, meséljetek nekik.Az az igazi ajándék, amit önzetlenül adunk. A másik jó cselekedet az, ha a hazát szeretitek, a gyűlölködést abbahagyjátok, a veszekedést elfelejtitek, csak a béke, a nyugalom az, ami erőt ad az élet nehézségeinek.A választás után leírom a két lehetőséget, amit az országotok csodálatos vizeivel tennetek kell.

 

 

2019. január 14.

 

Megírom azoknak a sorsát, akiket nem a szeretet irányít, akik a gyűlölködők, a haza pusztítói.Bizony, nem lesz a sorsuk olyan, amilyennek elképzelik. A migránsok bejövetele folyamatos lesz, az emberek elkeseredése a végsőkig terjed, már tudják, ki hozta rájuk a végzetet. A hazaárulóknak nem lesz maradásuk ebben a hazában, amit elárultak, tönkretettek, szinte menekülniük kell, de a hírük terjed, nekik nincs külföldi vagyonuk, ahogyan azt a felbujtók megteremtették maguknak. Ők csak földönfutók lehetnek, de nem lesz nyugta a lelküknek, hiszen a pénz, amit az árulásért kaptak, elfogy, nincs utánpótlás, csak a munka lesz, amit a véres verítékükkel fognak végezni, hiszen nem szoktak hozzá.Ne sajnáljátok őket, de ne is gyűlöljétek. Hagyjátok őket földönfutóknak, akik keresik az utat, a hazát, a barátot, de csak az Isten megtalálása után tudják őket megtalálni, akik olyan jó emberek, akik megbocsátanak, akik a sors kezébe visszahelyezik őket.

 

 

2018. december 2.- december 14-ig

 

A PARANCSOLATOK


Megírom azokat a parancsolatokat, amiket nem ismertek.

 

Ismerd meg az Istent, keresd meg az Istenismeret titkait
Megírom azokat a megoldásra váró feladatokat, amiket mindig leírtak az én elődeim, de ti sohasem tartottátok meg a szavait.
Az első az a parancsolat lesz, amit az Istennel kapcsolatban kell élnetek, mert bizony vagy Úrnak, vagy a Hierarchia csúcsának tartjátok Őt még mindig, hiába a sok példa, a sok hasonlat, azt elfelejtitek.
Tehát kapcsolatot kell kialakítanotok az Istennel, aki a ti lelketek fénye, a gyermekeitek szemének a tükre, az elvégzett munka öröme, a tiszta test illata, a szeretet melege, a szép természet gyönyörű virága. Ő az, aki a legjobb, a legszebb, de nem azért, hogy egyénileg szebb legyen másnál, hanem azért, mert ő az összessége mindennek. Tehát, ami szép, ami jó, az Ő! Ő az, ami szép, ami jó, nélküle nincs sem alatta, sem fölötte. Ő az egysége mindennek! 
Ha ezt megértitek, úgy, hogy a lelketek örömmel telített lesz, akkor megtaláltátok Őt! Akkor lehajoltok az elesettért, letörlitek a könnyeket, átlépitek a szakadékot, megrendítitek a világot, hogy áldott legyen! Áldva veletek, tőletek, aki Istenné alakul az Istenben, aki Ő, aki Ti, aki Te vagy.
Drága testvéreim, ezt úgy lehet elérni, akkor lehet, ha nevetni tudtok! Ha áttöritek a szorongás gátját, ha megszeretitek azt, akit elkerültetek, akkor ezekben a titkokban van az erő, Ö az, aki a nevetés, a szeretés, a lehajlás és felemelés, Ő az bennetek, ami a jó!

 

Megírom a második Parancsolatot.


Ne öld meg életet! Ne öld a csecsemőt, ne öld az állatot, ne öld a növényt, a levegőt, a földet és a vizet a mérgekkel, ne öld a lelket a gonoszságokkal, ne öld az életet adó világot magad körül! 
Ne öld a gondolatot, ha szárnyal, a szellőt, ha simogat, a világot, ha éltet. 
Az ölés a második legnagyobb bűn, amit folyamatosan elkövettek, szinte öldöklés az, amit végeztek, megrészegülve, mámorosan. 
Az ölés sorából nincs kilépés, csak akkor, ha az elsőnél megállítjátok magatokat! Megnézitek, amit csináltatok, szinte úgy, ahogyan megállítjátok a filmet egy pillanatra. Akkor tudtok gondolkodni, és a következő pillanatot már ti tervezitek meg. Az pedig csak a jó lesz, nem bánt senkit és semmit, csak szerető gondoskodóvá váltok.
A Világot meg kell mentenetek a halála előtti pillanatban!  

 

Harmadik Parancsolat


A szívetekkel gondolkodjatok
Csak az a bűn az Isten szemében, amikor nem a szívetekkel gondolkodtok, nem a gondolatokat irányítja, és a ti cselekedeteteket. Akkor követitek el a harmadik bűnt. 
Az Isten szívével kell cselekedni, és azzal kell gondolkodni, megtervezni a cselekedetet, akkor jó lesz az. 

 

Negyedik Parancsolat


Ne gyűjtsetek vagyont
A következő parancsolat a szegénységetekről szól. A szegénység az Isten legkedvesebb ajándéka. Ne akarjatok vagyont gyűjteni! A pénz megtagadásával váltok tisztalelkűvé, jó családanyává, apává, jó baráttá, jó hazafivá és jó Istengyermekké. A pénz elveszi az erőtöket, azért vigyázzatok rá! Ne költsetek fölöslegesen, ne adjatok olyannak, aki el akarja nyerni a ti jóindulatotokat, se annak, aki nem tiszteli a pénzt. Azért kell tisztelni, mert uratokká válik, ha nem adtok neki szabad és boldog perceket.


Ötödik parancsolat


Találd meg magadban az Istent, Az Istent nem imádni kell.
Megírom a parancsolatoknak azt a nehéz oldalát, amikor az Istent imádjátok, az ember helyett. Az Isten, aki ti vagytok, nem kíván imádatot, ő a legegyszerűbb a világon, ő az Egyszerűség! Ne a testeteket imádjátok, az csak a fal a ház oldalán. Ami benne van, az a lélek, az tartja a meleget, adja a pihenés ágyát, a szeretet ölelését. Ez vagytok ti. Üres szoba nem létezik, a szívetek álmai alkotják azt meg. 


Hatodik Parancsolat


A szegények gyermekeit segítsétek
Megírom a következő parancsolatot.
Azokat az embereket, akiket az Isten olyan szegénységgel áldotta meg, hogy a gyermekei részére sem tudja a megfelelő élelmet megteremteni, azokon segítsetek. A ti gyermeketek az ő gyermekei! Tehát meg kell keresnetek ezeket a szeretetgyermekeket, rátok bízták őket a születésetek pillanatában, hogy a jó életet megismerjék. A kenyerükre szórhassanak áldott lekvárt, vajat, sajtot, szép szobában aludjanak, ahová a szeretet melege áthat.
A gyermekeket, ha megtaláltátok, ne úgy segítsétek, hogy lássa a ti gazdagságotokat, hanem úgy, hogy ők veletek együtt díszítik a szobát, a munkátokból megvásárolják a vajat, a sajtot. Ezért ők jól tanuljanak, hogy meg tudják ezt valósítani. Segítsétek ebben. Ha gyengébben tanulnak, szerezzetek segítőt, aki a lemaradt utat behozza vele.


Hetedik parancsolat


Tartsátok meg az adakozást
Ne adjátok oda sohasem az utolsó pénzeteket, mert nem lesz alap, amire gyűjteni lehet, és nem lesz akkor adakozó ember.

 

 

2019. január 1.


ÚJÉV

 

Ma a ti olyan évetek nyílik meg, amikor a Kárpát-medence sorsa dől el.
Az Isten a ti országotokat megáldotta, a szíveteket a szívébe helyezte, a lelketeket a szívéből a kezébe helyezte, hogy állandóan lássátok egymást, és erősödjetek, és szaporodjatok, hogy a Világvég előtti szép, tiszta évet el tudjátok kezdeni, a határait megőrizni, a jó embereket összegyűjteni!
Az Isten akkor, amikor a Világot teremtette, megállt ezen a helyen, a földre szegezte a tekintetét. 
Az Isten szeméből kihullt könny az, ami a Medence lett! 
A hegyeket megalkotta, hogy a Medence állandóan megmaradjon, a világ kezdetétől a Világ végezetéig hordozza az Isten könnyét, ami hol örömmé, hol bánatkönnyé alakult.
Most ez a könnycsepp nem a világ szívét hordozza, a feldarabolás meggyengítette, de él és dobog, és a tenyerén tartja, az itt élő népeket, akik meg akarják az Isten könnyét tartani, örömkönnyé változtatni, és visszaadni az Istennek, hogy ne sírjon tovább.
Az én szavaimat már nem sokáig olvassa az én Prófétám, de addig szórom rátok a szeretetet, a békét, és a könnyeim esőjét, hogy eláraszthassátok élettel a Világot addig, amíg az Világ

 

 

2018

Karácsony

Égi Üzenet

 

Megírom a ma gyönyörű reggelén a Szűzanya készülődését a Születésre.
Bizony, úgy született Jézus, ahogyan tudjátok, szegénységben, a pásztorok leheletéből befűtött kis odúban született Ő, az Isten Fia!
Ő nem embertől született, hanem az Isten kikristályosodott lelkéből alakított testet, azért, hogy a szenvedéseit el tudja viselni, a bűneiteket megváltani, a szereteteteket visszahozni. De a bűneiteket nem tudta megváltani, a szereteteteket nem tudta visszahozni az Isten Fia sem.
Az ember, amikor a földre lép, hord egy kis szikrát az Isten lelkéből, hogy meg tudjon élni a legnehezebb időkben, hogy el tudja viselni a fájdalmakat, és a legszebb időkben örömét lelhesse. 
Az ember, aki egy kis szikrája az Istennek, elindult, elhozva a földre ezt a kis szikrát, hogy világítson, hogy melegítsen, hogy Istent hordozva tudjon élni ez a kis ember, akit összeköt a Teremtővel, az Istenével. 
Ez a kis ember ezt a szikrát tűzzé csiholta, a tüzet lángra lobbantotta, a világot felégette, a szeretetet meggyalázta!. 
Ez a kis ember, aki elindult, Ti vagytok!
Aki a szikrát átadta, újra eljött közétek, hogy visszahozza, a ti kis Jézusotok szívébe összegyűjtse, hogy a lángokat megállítsa, hogy a szeretetet a szeretet lángjává tegye.
A Kis Jézus, akit a gyermeketekként szerethetnétek, itt marad közöttetek, az utolsó idők Isteneként!
Vigyázzatok rá, szeressétek, öleljétek, melengessétek, hiszen gyermeketekként született!
A Kis Jézus, akit a világ el akar most pusztítani, azért költözött a szívetekbe, mert ott tudtok rá vigyázni, ott nem tudják Őt bántani, meggyalázni, keresztre feszíteni! A szívetek hordozni tudja Őt, a titkaitok mélyén az álmodásotok szálán el tud indulni, és menni tud veletek, bármilyen nehéz is az út, tudjátok, hogy ott van! 
Ő segít, Ő átveszi a kereszteket, amit a számotokra ácsolnak, Ő átveszi, Ő viszi, csak gyertek mellette! 
Ő az Istent hozta le, azért megy veletek, hogy erősek legyetek, hogy meg ne álljatok, el ne vesszetek az erdő sűrűjében, a tenger mélységében, a gyűlölet áradatában! 
Itt van, és szeretve átölel, ne féljetek addig, amíg az Ő karja vigyáz rátok, az pedig addig vigyáz, amíg a szívetekből el nem űzitek.
Az Isten Fia ezer darabra osztva itt van veletek, megszületett ma másodszor, hogy soha el ne veszítsétek egymást!

 

 

 

2018. december 2.


Megírom azokat a megoldásra váró feladatokat, amiket mindig leírtak az én elődeim, de ti sohasem tartottátok meg a szavait.
Az első az a „parancsolat” lesz, amikor az Istennel kapcsolatban Csúcsnak tartjátok Őt még mindig, hiába a sok példa, a sok hasonlat, mert bizony vagy Úrnak, vagy a Hierarchiának tartjátok.
Tehát kapcsolatot kell kialakítanotok az Istennel, aki a ti lelketek fénye, a gyermekeitek szemének a tükre, az elvégzett munka öröme, a tiszta test illata, a szeretet melege, a szép természet gyönyörű virága. Ő az, aki a legjobb, a legszebb, de nem azért, hogy egyénileg szebb legyen másnál, hanem azért, mert ő az összessége mindennek. Tehát, ami szép, ami jó, az Ő! Ő az, ami a szép, ami a jó, nélküle nincs sem alatta, sem fölötte. Ő az egysége mindennek! 
Ha ezt megértitek, úgy, hogy a lelketek örömmel telített lesz, akkor megtaláltátok Őt! Akkor lehajoltok az elesettért, letörlitek a könnyeket, átlépitek a szakadékot, megrendítitek a világot, hogy áldott legyen! Áldva veletek, tőletek, aki Istenné alakul az Istenben, aki Ő, aki Ti, aki Te vagy.
Drága Testvéreim, ezt úgy lehet elérni, akkor lehet, ha nevetni tudtok! Ha áttöritek a szorongás gátját, ha megszeretitek azt, akit elkerültetek, akkor ezekben a titkokban van az erő, Ö az, aki a nevetés, a szeretés, a lehajlás és felemelés, Ő az bennetek, ami a jó
 

 

 

2018. október 30.


Megírom a gondolatomat, amit az utolsó írásként a szívetek elé helyezek.
A te utolsó munkád az én gondolatom leírása lesz, amit folyamatosan eléd adok, hogy a Tanításaim az emberek elé kerülhessenek, azokból erőt meríthessenek, és az erejükből elém érhessenek.
A sok össze-vissza Tanításokban nagyon eltévedtetek. Pedig csak a józan észre kellene az erőt megadnotok, hogy gondolja át, amit a hamis próféták mondanak. A tiszta agyatok és szívetek felismeri, és megtalálja bennük a hiúság, a büszkeség, a pénzéhség göröngyös útját, ami sohasem vezet Istenhez. 
Az Isten szőnyeget terít elétek ebben az utolsó időben, mert tudja, hogy elfáradtatok, tudja, hogy megpihenni jöttetek. Elétek megy akkor, ha a szőnyeg rojtjai is elfárasztanak, az ölébe vesz, és hazavisz, Hozzá.
De nem csak a hamis prófétáktól kell félnetek, a saját lelketek is elgyengült, azt is erősíteni kell, hiszen, ha nem hallja meg a szót, nem tud választani közötte.
Édes Gyermekeim, elindultam elétek, a szőnyeget is elétek terítettem, csak a szemeteket nyissátok ki! Ott állok a találkozásunk pontján, és kitárom a karjaimat! 
Az én szavaim úgy kerülnek hozzátok, hogy azt az utolsó Próféta az én segítségemmel elétek hozza. Aki az élete utolsó szakaszát szinte velem tölti el, hogy értetek dolgozzon, értetek küzdjön, a legnehezebb időben.


 

 

 

2018. szeptember 12.

Mária Nap
Mária napon szívünkből köszöntjük Jézus Édesanyját!

 

Drága Gyermekeim! Drága Istenszülött Gyermekeim!
A köszöntéseteket a szívembe fogadom, áldottak legyetek a szeretetért!
Az Isten, akiből az életek fogannak, megáldott engem. A Gyermekét, akit a világra adott, az én lelkembe helyezte, hogy az idő megérkezésével átadhassam nektek, hogy élni tudjatok, hogy áldva legyetek!
Az Isten, akiért vagyunk, akiből lettünk, akivé válunk, eljött ezen a napon megáldani az én lelkemet, akiben hordoztam azt a Magot, aki a Világ Virága lett! Az Isten a ti lelketekbe költözve megáld benneteket is, és a gyermekeiteket hordozza, hogy könnyebb legyen az életetek.
Az Isten, akit olyan nehezen ismertek fel, akit sajnos még mindig uratoknak képzeltek, itt lépked veletek, a cipőit levetve, hogy az út porából a lelketeket feltámassza, az örök élet üdvére megáldja, hogy a ti lelketek is hordozni tudja Őt.
Drága Gyermekeim, köszönöm, hogy megszerettetek, hogy a szívetekbe fogadtatok, hogy hozzám fordultok, amikor anya nélkül maradtok!
Én itt vagyok, és leszek, amíg áll a Világ! Felveszlek, hiszen a gyermekeim vagytok, átölellek, hiszen a szeretteim vagytok! Átadom az én szívem erejét a ti szívetek dobbanására, hogy erősödjetek, hogy megtaláljátok a Gyermeket, hiszen az Isten az életetek megszentelésére emberré változtatta az ő Lelkét, hogy megismerjétek Őt emberként, aki Ti vagytok, aki által örökké éltek, hiszen együtt alkotjátok a Világot!
Drága Gyermekeim! Forduljatok hozzám, ha a szomorúság eláraszt benneteket, a bajok a betegségek megnehezítik az életeteket! Az én szívem sohasem telik meg, mindig elfértek benne!

 

 

2018. június 24.

Megírom ma a megmérettetéseteket.

Minden lélek elérkezett egy olyan pontjára az evolúciós útján, ahol megméretik az útja hossza, amiben a jó cselekedetek a mérföldkövek. A rossz cselekedeteket az Isten megbocsátja nektek ezen az órán, és összeadja azt a jót, amit elvégeztetek.

 

Ne a családotokra gondoljatok most, hanem a Nagy Családra, az összes emberre, aki él a földeteken, akiért születtetek, akiért dolgoztatok, szerettetek, cselekedtetek.

 

Az Isten ezeket egy-egy életetek után mérföldkővé változtatta és elhelyezi azon az aranyfonalon, amit a kezetekbe adott a születésetek pillanatában, hogy azon hozzá visszaérkezhessetek.

Ez az aranyfonal az, ami a mérföldköveket tartalmazza. Persze, nem kő ez, csak a ti szavaitok szerint. Az Isten szerint egy aranykereszt, amit Jézus szórt szét a sajátjából, hogy megvilágítsa az utatokat. Jézus, aki folyamatosan született le az emberisséggel, annak fejlődése folyamán. Ő volt az, akit keresztre feszítettetek, akit megöltetek, megtagadtatok egész életetek folyamán. Ő az, akit ti „tudatalattinak” neveztek, aki magába hordja a bűneiteket, aki átviszi, átmossa, újra elindít.

Csak ezt az egy életet élte át emberként, hogy megmutassa magát, hogy ismerjétek meg, hogy olyan, akárcsak ti, ember ő is, szenvedő és szerető ember.

 

Az a kis kereszt, ami ragyogva alakítja az utatok hosszúságát, most elérkezett a megmérettetés pontjára.

Ha látnátok a lelkei szemeitekkel, bizony csodálkoznátok, hogy ki meddig jutott el! Akit a legjobban megvetettetek, akit gyűlöltök, akit bűnösnek kiáltotok, akit megfeszítettetek, ott van előttetek mind, egytől egyig.

Szinte lehet mondani, hogy utolsók vagytok a sorban. Ti, akik úgy gondolják, hogy megvilágosodnak, akik elindulnak hogy megmérik saját erejüket, hogy bizonyítsák az embereknek azt, amit éppen szégyellni kellene!

Azok, akiket ti a legrosszabbnak tartotok, szinte mind előttetek vannak! Az egyik csak azért, mert a kenyerét annak adta, aki éhezett, a szavaival azt vigasztalta, aki szomorú volt, a kezével azt simogatta, aki szenvedett.

Ezt az éneteket nem találtátok meg, mert a külsőségek, az emberek csodálatai, a hiúságotok bizony megzavarta a tiszta elméteket, hogy felismerhessétek magatokat, aki a helyét nem mérföldkővel jelölte ki, hanem csak egy kővel, ami nem Jézus keresztjéből szakadt ki ragyogón.

 

Drága Testvéreim! Ez a megmérettetés most következik be. Lassan elérkezik az idő ehhez, és meg fogjátok látni, hogy a kétharmadot ki teremti meg a számotokra! Aki sírt a síróval, akinek fájt a más fájdalma, aki megosztotta az ágyát a szerencsétlen hajléktalanokkal.

Szegény Gyermekeim, éppen most kell ezt megtudtok, amikor a legutolsó órák előtt álltok, de még nem az utolsó előtt!

 

Tehát időben tudtátok meg az életetek megmérettetésének a szigorú törvényeit, ami szinte olyan, akár a tízparancsolat, csak egy kicsit kevesebb, mert az Isten alig kér tőletek valamit. Alig várja, hogy adhasson, de vannak törvények, amiket be kell tartani az evolúció törvényei szerint.

Drága Gyermekeim! Készüljetek erre a nagy elszámolására! Onnan fogjátok megismerni, hogy ezek a szélsőséges időjárások általánosak lesznek. A sivatagosodás növekszik, a vizek apadnak, és egyre nehezebben viselitek ezt el.

 Ezért gondoljatok rá már most, amíg nem késő, hiszen a két út elágazása szinte előttetek van!
 

 

 

2018. június 21.


Megírom ma a Kiválasztott nép olyan feladatát, amivel a kétharmadot megsegíti, hiszen a Világ minden részére szétszóródtatok, de a jó terjesztését még nem tanultátok meg mindannyian.
Tehát, ne a magyarságotokra legyetek büszkék, ne a feltalálóitokra, hanem azokra, akik itt maradtak a nehéz napokon, amikor ti már feladtátok, új hazát kerestetek. 
Azokra legyetek büszkék, akik a föld göröngyeiből melasztot csináltak, akik a pocsolya sarából új vizet szűrtek, akik az égi háborúk idején a házaikban imádkoztak, hogy megszűnjenek a viharok.
Azokra legyetek büszkék, akik a ti őseitek, akikről az elhagyott haza üzenete szól, akik visszavárnak gondolatban. 
Legalább arra legyetek büszkék, hogy az ő gyermekeik lehettetek, megáldva és megverve, összetörve és újjá születve, de az első gén első csoportja szétszóródva a világba elosztotta saját magát.
Legyetek büszkék magatokra is, hiszen ez az út nem volt könnyű, nem volt könnyű gyökeret ereszteni idegen talajba, ahol minden szem homoknak gazdája volt. Sok-sok megpróbáltatás kellett ahhoz, sok-sok alázat, sok-sok megmérettetés, újra kezdés, összeesés és feltámasztás, de ti is, akik szétszóródtatok, a lelketek egyik gyökerét itt hagytátok, az anyaföld erejét átvinni, hogy örök táplálékotok lehessen.
A magyarság a pozitívot saját magából szórja szét.


2018. június 19.


Megírom ma azokat a szép Üzeneteimet, amikor a magyarok, a Kiválasztott Nép első csoportja eléri az ő nagyon szélesre alakított földgyűrűjét, ami a déli sáv első földgyűrűje lesz.
Azért lesz több, és nagyobb a többinél, mert az, aki ezt a sorsot vállalta, ezt a hazát megvédte, az élővíz centrumát megtartotta, az a nép az Isten legkedvesebb, de a legszebb feladatot végző népe volt, aki bármi történt, bárhogy történt, ő megmaradt, ő védte a hazát a tíz körmével, az életével, a szívével. 
Ezért az Isten megáldja őt a legszebb, a legnagyobb és a legdicsőségesebb földjével, ami átöleli a Magmát, az Élővíz áldását újra lehozza a földre, a többire, akikért élt, akikért magát megtartotta, akikért megszenvedte a Pokol kínjait.
Ez a Nép, aki az utolsó lesz, aki lezárja a földgyűrűket, megáldja a testvéreit, akiket megérintett az ő karja az öleléssel, a szíve a dobogással, a föld áldását hozza le ezért, az Isten áldását, akiért megmentette a Világot.
 

 

 

2018. június 5.


Megírom ma a jó, szép gondolatotokat, amivel a nehéz utak könnyebbé válnak, az éjszakák nyugodtabbá, a szeretet mélyebbé, és a barátság örökké tartóvá. 
Ez pedig egy olyan reggeli imádság, amivel kezdjétek a napot, és ez az esti órákig éltet, megnyugtat, és egy kicsit boldoggá is tud tenni.
Az imádságot tanuljátok meg, az segít a 2/3 összegyűjtéséhez, az emberek megismeréséhez, az Istenközelség felismeréséhez

 

Az ima:
Én Istenem! Drága jó Istenem! Köszönöm neked a napot, amire felkeltettél, a fényt, amivel elöntöttél, a levegőt, amivel betakartál! A kezemet kinyújtva hozzád érek, a te tested melegéből erőt merítek, a szemed tükréből derűt olvasztok, a lábad erejéből útravalót merítek, hogy elkezdhessem ezt a napot, amit így veled töltök el. 
Együtt létünkben együtt végezzük a munkát, együtt várjuk az órák eljövetelét, amiben meglátjuk a holnap reményét, a szépség erejét, a gazdagságot, amit a lélek öröme tud nyújtani.
Drága Istenem, gyere velünk ezen az úton, sohase hagyj egyedül! Mi már tudjuk, hogy csak mi hagyhatunk el, de segíts abban, hogy ezt felismerjük.

 

 

 

2018. május 27.


Megírom ma a nagy meglepetéseteket, amikor rájöttök arra, hogy ez a nehezen elviselhető ökológiai csapás a ti olyan napi megvalósításotok, amit nem állítotok meg most sem, amikor az utolsó idők csatáját vívjátok.
Az pedig egyszerű lenne! 
1.    Nem kell a flakonokat, és a kerti hulladékokat elégetni, 
2.    Nem kell a csatornába olajat önteni, 
3.    Nem kell a vízbe mindenféle rossz anyagot beengedni!
De ti ezt a hármat se vagytok képesek megcsinálni, és a meglepetésetek az lesz, hogy a világot ezzel tettétek tönkre! A többi károsodást kiheverte volna az öntisztítás erejével, de a tenger tele olajjal, a föld méreggel, a levegő füsttel!
Nincs a szívetekbe sajnálat, nincs szeretet a Földanyátok iránt, nincs tisztelet a tenger hatalmasságának, nincs tisztelet a lég tisztaságára! 
A meglepetés akkor ér benneteket, amikor ezt felfogjátok, hogy milyen egyszerű lett volna megtartani a Világotokat!
 

 

 

2018.
Pünkösd

Az Ünnep, amit ti ezen a napon ünnepeltek, valóban a Szent lélek napja, aki az ő testét az Istenútra elindítja. Tehát a test összeolvadása a lékekkel, ez az Ünnep. 
A ti összeolvadásotokat szeretném segíteni, hogy ne külön imádjátok az Istent, hiszen bennetek öltött testet! Az Ő teste ez a test, és az ő lelke a lelketek. Ezért ezen az ünnepen a két Istenrészt ünnepeljétek, ami bennetek testesülve a lelket kapja meg.
Az ember, amikor leválik mint egyed, az Istenösszességből, akkor az útja nem szakad el Tőle, hiszen az Út is Ő, ami körülvesz, minden Ő.
Tehát az Isten részei az Istenben élnek emberként, hogy az evolúció törvénye segítségével állandósuljon a mozgás. Amit ti Örökmozgónak neveztek, az az Isten élő élete, az a ti életetek Istenben, a test a lélek összessége.
Az út, amit mégis megtesztek, csak virtuális, hiszen az Álló Öröklétben álltok, vagytok, összesség és egyed, összesség, és egység egyben. Az Istenlétben. 
A ti szép Ünnepetekre áldást küldök! Találjátok meg magatokban az Istent, hogy ne legyetek magatokra hagyva árván, kétségbe esve. A jövő bánatok árjában, a szegénység karjában ott van Ő, csak nyissátok ki a szemeteket! A fényben létezik, hiszen ő a Fény, a levegőben létezik, ő a Levegő. A szívetekben létezik, hiszen ott hagyta az ő lelke nyomát azzal a kis pecséttel, amit elindított, ami jár, és ketyeg, akár egy óra, és ha megáll, akkor is tovább ketyeg az időben, a végtelenben, a lét állandó örökében. 
Keressétek azt a kis Szívet, az Isten dobog benne, hogy meg ne feledkezzetek róla

 

 

 

2018. május 14.


Megírom a mai órámon a ti olyan segítségeteket, amikor nem tudjátok a szíveteket a szeretetben tartani, csak gyűlölködtök, csak veszekedtek azon a kincsen, ami nem létezik már.
A kincs el kell, hogy jusson arra az ismeretre, amikor nem a kincsekért, hanem a lelki értékekért kell a harcot vívni, amikor a remény elhagy, a bánat szaporodik, a szegénység gyötör. 
A kincsek a szívetekben rejtőznek, csak ki kell azt bontani, és akkor gazdagok lesztek! Hiszen a lelki gazdagság boldogsága annyi, amennyit a kincs nem tud elérni bennetek.
Keressétek ezt a lelki boldogságot, ne gyötrődjetek, csak szeressetek az utolsó pillanatig!
 

 

 

 

KEVESEN VAGYUNK A FELEMELKEDÉSHEZ!

HA NEM LESZ MEG A 2 POZITÍV, 1 NEGATÍV ARÁNY, ÚJRA TÖNKRETESSZÜK A FÖLDET!

Ezért folytatják a Tanításokat, sok gyakorlati tanáccsal.

A Párhuzamos Világrendszerek evolúcióját majd a XIX. kötetben olvashatjátok.

 

 

Kedves Barátaim!

Én lepődtem meg a legjobban, mikor a XVIII. kötet után folytatódtak a Tanítások!

 Minden nap új Üzenet érkezik! Kisebb Tanítás sorozatok.

Az Első a szeretet terjesztéséről szólt, mert nem történhet meg a Felemelkedés, ha nem lesznek többségben a jó emberek, hiszen most is azért ment tönkre a Világunk, mert a rosszak tönkretették. Sok jó, praktikus tanácsot kaptunk.

A Második a migránsokkal való együtt-létről, tanácsok az életben maradáshoz.

A Harmadik arról az életről szól, ha nem tudjuk kiérdemelni a Felemelkedést.

A Föld pusztulásának és rendezésének a története

 

A SZABAD AKARATUNKKAL VÁLASZTHATUNK

 

 

 

AZ ELŐADÁSOKON ELHANGZOTTAKAT RÖVIDEN ISMERTETNI FOGOM 

GH Anon

 

 

2018. április 9.

A SZERETET LEGYŐZTE A GYŰLÖLETET!

 

Megírom a ti életeteket meghatározó olyan feladatotokat, amiben a szeretet hatalmát gyakoroljátok, amivel látjátok: győzni lehet!

Az új, szép életetek kezdetén áldjon meg benneteket az Isten, Akiért születtetek, Akiből lettetek, Akivé lesztek!

Ha a szeretet törvényét nem bontjátok meg, a kezetekkel Őt sohase engeditek el, akkor áldva lesz a sorsotok!

A csodák sorozatát élitek meg!

A ti hazátok Atilla idejét éri el! A Világ éltető, nevelő, szerető testvére lesztek!

A VÍZ, amit újra sikerült megtartanotok, elárasztja a világot!

A gyógyító vizeket tárjátok fel a szerencsétlen menekülőknek, hogy a hazájukban végre ők is boldogok lehessenek!

Segítünk mindenben! A kulcs a kezetekben van, átadtuk. Átadta az Ég a Földnek, az Isten a Gyermekeinek, az Élet az Élők erejére.

A sorsotok eldőlt!

A Szűzanya, aki előttetek borult le a földre, aki ezer éve tartja a szívén ezt a népet, a Szűzanya felállhat, a földet megszentelte, átadja nektek, gazdálkodjatok! Legyetek boldogok, gazdagok, és adakozóak, hogy a szeretet sose lásson szegény embert, beteg embert, akit az Áldott Vizeitekkel meggyógyíthattok!

Az Isten legnagyobb öröme ez a nap volt! Amikor végre, az eltávozott fiai megérkeztek, beléptek a régi otthonukba, és itt maradnak, hogy a Világot szebbé tudják tenni, az erejükkel, a hitükkel, az élet megszentelt szépségeivel!

 

DRÁGA GYERMEKEIM, AZ ISTEN HOZOTT BENNETEKET!

AZ ÉN ANYÁM KÖNYÖRGÉSÉRE, KINYÚJTOTTAM ÚJRA A KEZEMET, AMIT VÉGRE ÉSZREVETTETEK, MEGFOGTATOK, ÉS ÉN MEGÁLDALAK BENNETEKET, HOGY SOHA TÖBBÉ NE SZAKADJUNK EL EGYMÁSTÓL.

 

 

 

 

március 27 -  április 8-ig

Húsvéti Üzenetek

 

A POZITÍV KÉT/HARMAD fontossága, Hazánk és a Világ megmaradásában

 

A XIX. kötet Tanításai ismertetik

 

 

 

2018. április 1.

Húsvétvasárnap

Megírom ma a ti nagyon nehéz óráitokat, amikor a keresztet a lakásotokból ki kell vinnetek, el kell égetnetek, a Mária szobrot összetörnötök, a szentképeiteket összetépnetek. A templomaitok köveit ti fogjátok szétszedni, akik felépítették.

Az Isten, aki a Ti, és az összes vallás Istene, szomorúan nézi az ő szimbólumainak elpusztítását, de legjobban azt, hogy nem haltatok érte kereszthalált, nem védtétek az ártatlant, csak a korbácsoktól féltetek, a testeteket féltettétek a lelketek helyett.

Nem lett volna semmi baj, ha együtt védekeztetek volna! A törvényeket ti hozzátok a saját hazátokba, a törvényeitek megvédtek volna benneteket! De a Sátán, aki átveszi a hatalmat fölöttetek, az nem szenved a szenvedésetektől, csak nevet kajánul, ráfagyassza arcára a sátáni pecsétet, hogy uratokká válhasson, mert ti megválasztottátok őt.

Az Isten, aki a ti vallásotok szerint Jézus szerepét tölti be, a vérét elhullatja helyettetek, a vállát szétroncsoltatja helyettetek, a korona tövisét a fejére teszik helyettetek! Ő mindent kibír, neki nem fáj semmi. Pedig emberként kapta azt meg, éppen ilyen volt, amilyenek ti vagytok most.

Drága Testvéreim! Ha eladjátok a Hazátokat, legalább az Isteneteket tartsátok meg, aki újra és újra felgyújtja bennetek a remény lángját, hogy ne tévesszétek el az utat, hogy visszataláljatok az eltévedt bárányok léptei nyomán!

 

 

2018. március 30.

Nagypéntek

 

Megírom az én sorsomat! A ti gonosz erőtök meg akar semmisíteni, át akar fordítani, a pusztulás árjába sodorni!

Ne féljetek! Ne adjátok fel! Ne építsetek Massadát azoknak a hősöknek, akik az ellenség elől a halálba menekülnek!

Ne féljetek! Hiszen a lelkemből, a lelkemért, a lelkemmel születtetek, belőlem lettetek, az én szívemből, ami sohasem tud olyan megszomorított lenni, hogy ne jusson mosoly belőle az ő gyermekei részére.

Erre a mosolyra nézzetek, ami a két karomat kitárja, és várja, hogy átölelhesselek!

Ne féljetek, a félelem a gyengítés eszköze! Az erő, ami bennetek van, örök erő! Örökre adtam az Örökből, hogy megtarthassalak benneteket!

Isten az ő Fiát emberként küldte le, hogy megmutathassa azt, hogy emberként is erős tud lenni a lélek, az ereje nem a testben van, az ereje az Örök Istenlét bennetek! Ne féljetek, azt soha senki meg nem ölheti, csak ti adhatjátok oda, ha a félelem elgyengít benneteket.

Drága Gyermekeim! A kezem kinyújtva, a karom ölelésre kitárva, a szívem fénye szétszórva, szedjétek össze ezeket a fényeket, és hozzátok vissza Hozzám, hogy összekapcsolhassam az új, tiszta fényekkel, amit ma hoztam le a Halál-Születés pillanatában, hogy az erőtöket visszaadhassa.

 

2018. január 10.

 

A Párhuzamos Világrendszerben élők (UFOK) szaporodása

 

 

Ne a ti szaporodásotokra gondoljatok, ők nem szaporodnak.

A háromdimenziós létig együtt haladnak.

Az első szakasz az ő életükben a víz-levegő közeg, amiben szaporodás nélkül elérik a testük olyan szervezeti alakulását, ami felkészíti őket a víz, és levegő nélküli életre. Hiszen sem nem esznek, sem nem isznak, nincs idő, nincs öregedés, csak egy állandó fiatal állapot van.

Tehát a mellettetek levő Világrendszernek nincs 1, és 2 dimenziós állapota, csak a 3. dimenzióban egyeddé válva, gyors kifejlődéssel megélik a számotokra fontos 5 dimenziós lét fokozatából a 3 dimenziósat.

 Azért, hogy a mi Világrendszerünkön segíteni tudjanak! Ezért  ½, -1 évezreddel előttünk járnak.

Sajnos, nem ismeritek fel őket. Azok, akik láthatóvá teszik magukat, nem tudnak a nyelveteken beszélni, hiszen a beszédhez levegőre van szükség.

A gondolati irányítás az ő közlési módjuk, de azt nem tudjátok venni a salakanyagotok terhe, súlya miatt. De meg sem értenétek, hiszen az ő világukban szinte minden előbbre van.

Tehát szinte lehet úgy mondani, hogy megelőzi a ti fejlettségi szinteteket az ő életük, azért, hogy időben segíteni tudjanak.

Ez csak a mellettetek levő Világrendszerre vonatkozik, a többi 10 összességkénti állapotban van.

Tehát dimenziónélküliség állapotában vannak.

 

 

Leonardóról:

 

Ő az egyetlen művész, akinek az életét szinte dátum szerint lehet követni. Ezért az 1477-79 évről tudjuk, hogy „eltűnt egy barlangban”, és mikor visszajött, akkor alkotta meg grafikáiban a kort megelőző járművek rajzait, a saját autóját is. (ezt most készítették el, és működik!)

Ő az, aki a rajzaiban elrejtette a dimenzió átlépésének „kulcsát”, amit át lehet adni annak, aki vállalja ezt a küldetést.

 

 

Ki az Időutazó?

 

A mai tudomány „időutazónak” nevezi azt, aki át tud lépni a dimenzióhatáron, és az emberiség számára fontos információkat tud áthozni.

 

 

Kedves Barátaim!

A „Lelki evolúció” prófécia megismertetett minket a fejlődésünk történetével. Időrendbe rakta a múlt sokféle üzenetét, segített a szabad akaratunk általi jövő alakításában, szembesített a negatív cselekedeteink következményeivel, ami az éltető elemeink tönkretételével, megszüntetheti a Földön való élet lehetőségeit. Eddig két esetben fordult ez elő, a harmadik, a maják jóslata szerinti „világvég” is csak a víz eszenciájának a megtartása miatt volt elkerülhető, de csak úgy, ha az éltető elemeket rendbe hozzuk.

Mit tettünk ennek érdekében 2012 óta?

A pusztítás, a pusztulás olyan gyorsan növekszik, hogy újra az Istennek kell beavatkoznia az életünk megmentésére.

Nincs más megoldás, mint az évtizedek óta zajló kísérletek lehetősége, a Bolygókra való „felemelkedés”, a „megmentés”.

A Tanítások most erről szólnak.

A Karácsonyi és Újévi Üzenet is már erre az életre ad segítséget. 

Az előadásokon ismertetem a folyamatos előkészületeket. Ha kisebb csoportokban is lenne érdeklődés, megtaláljuk a megoldás lehetőségét.

GH Anon

 

 

 

2018

 

Ú J É V

 

Megírom az első Üzeneteteket, amiben az Isten az összes szeretetét, összes erejét, összes tehetségét, boldogságát, rátok szórja!

Éljetek ezekkel az ajándékokkal, legyetek boldogok, türelmesek, szeressétek egymást, akárcsak Ő Benneteket, hogy eggyé válhassatok Vele, az örökélet erejét megalkotva!

Az év, ami előttetek áll, nem lesz könnyű. Azért, mert a türelmetek fogyóban, a reményetek elhalóban, a jövőbe vetett hitetek a szelek szárnyán szét lesz hordva. Csak a félelem, a rettegés, a bizonytalanság ne szakadjon rátok!! Akkor az év gyönyörűséggé válik, az összes jó szó virágot bont, az összes simogatás a lélek megtartója lesz!

Csak el ne engedjétek egymás kezét, így vagytok erősek!! Összetartoztok, egyek vagytok, Istenrészként Isten vagytok, Ő Bennetek, Ti Benne, Egy az Ember és az Isten!

Az év nehéz napjaiban nevessetek! Azt kell megtalálnotok, amin lehet. A nevetés feloldja a szorongást, elűzi a bánatot, és a felhőket szétfújja az égen.

Nevessetek azon, hogy reggel van, hogy kisült a kenyér, hogy átjött a szomszéd és jó reggelt kívánt, de sok-sok mindenen lehet nevetni, csak meg kell találni mindenben az örömöt! A bánatban úgy, hogy elmúlt, de segített. A betegségben azt, hogy megszűnt, és erősebbek lettetek. A rossz időben, hogy a felhők fölött süt a Nap! A bánatban, hogy ölében tartja az örömöt!

Keressétek ezeket az apró, boldogságot adó kis mozzanatokat, és rakjátok össze, hogy ne teljen a nap öröm nélkül, ami valóban megvan, csak ti behunytátok a szemeteket éppen akkor, amikor ki kellett volna nyitni.

Drága Gyermekeim! Isten adjon erőt Nektek! A készülődés örömében teljenek a napok, hiszen az utolsó idők, az utolsó megmérettetők, amik bennetetet hordozva a jövőt építik fel nektek.

 

 

2017. december 24.

 

Karácsony

 

Éjfél

 

Megírom a karácsonyi Üzeneteteket.

A Szeretet Törvényét meg kell ismernetek!

Meg kell változnotok az Életre! A Feltámadásotokra!

Az Isten az ő gyermekei részére kijelölte a legszebb helyét a Világnak!

A bűneiteket, amivel az életeteket tönkretettétek, már el is felejtette!

A Szeretet Törvénye az egyetlen, amivel élnetek kell, hiszen abban van az erő, a boldogság, a nyugalom, az egészséges élet, a jólét, a Béke!

A Törvényt ismeritek a Tanításaimból, olvassátok el, ha elfelejtettétek

Az életetek további részét is megismertétek, a félelmeteket vetkőzzétek le, a bizalom ereje segít ebben.

Tudnotok kell azt a Törvényt, ahogyan az édesanya tudja a gyermekét szeretni, megbocsátani és felnevelni, bármilyen nehéz is az.

Az Isten, akár a jó szülő, gondoskodott lakásról, élelemről, szép kilátású házakról, ahonnan, akárcsak egy panorámát, nézitek a Földeteket, ahol a Vizek elindulva tisztítják a földet, oldják, a mérgetektől megszabadítják, a tengert a sok szeméttől megtisztítják. Ezt nézitek, látjátok, illetve látja az, aki a Szeretet Törvényeivel érkezik meg. Neki olyan lesz, akárcsak egy szép álom, ahol a boldogság sugara sző szép álmodásokat, ami a lelketek erejét megtartja.

Akkor, amikor majd visszaértek, ebből az erőből kezditek el az életet! A Szeretet Törvényt megismerve, azt betartjátok, és a Világotokat átadja gyógyulva az Isten, hogy végre boldogok lehessetek.

Az én szavaim sok jó tanácsot adnak még, amit tudnotok kell ahhoz, hogy milyen lesz az Ott létetek, hogy választani tudjatok a boldogság, és a szeretetáradás között. A boldogság a test öröme, a szeretetáradás a lélek öröme. A kettő együtt lesz a Ti ajándékotok a visszatelepítés idején! Az Isten rátok szórja a lelkének minden csillogó aranyát, a boldogságotokat csak meg kell tartanotok.

Az év, ami előttetek áll, sok-sok tanulással teljen el, készülődéssel, örömmel, mert a boldogságot végre megismeritek!

 

Ki vagy Te?

Nincs nevem. Adjatok nevet. A Lelketek Ereje akarok lenni.

 

 

 

2017. december 5.

 

A „Soros terv”

 

A Gonosz és a Jó harca az egész életetek!

A Jó és a Gonosz ti vagytok!

Nem külön, nem két emberben, egyben van ez!

Akkor, amikor a gonosz a ti lelketek urává válik, akkor mit csináltok? Akkor tudjátok-e, hogy mit kell csinálni?

Az Isten a szabad akaratotokat a kezetekbe adta! Az volt a ti tálentumotok, amit jól, vagy rosszul használtok fel. Azért nem szól ebbe az Isten, mert Ő az, akiben szintén megvan a két tulajdonság, hiszen ez az evolúció hajtóereje! De látjátok, hogy Ő melyiket használja! Most rajtatok áll, hogy válasszatok!

A magatokban levő jó a rosszat meg tudja változtatni, hiszen az Isten jósága a példa előttetek! Bánt Ő benneteket, akar-e rosszat nektek?

Csak ti használjátok mindkét tulajdonságot! Ahhoz, hogy a jó győzzön, a rosszat meg kell szeretni, el kell altatni, meg kell áldani, és akkor a segítőtöké válik.

Ne akarjatok másra rosszat kiáltani! A rossz ott van a ti házatokban, a ti szobátokban, bennetek van! Nézzétek csak meg! Mennyire gyűlöltök, mennyi rosszat cselekszetek, mennyire érzés nélkül mentek el a szerencsétlenek mellett!

A rossz éppen úgy uralkodik bennetek, ahogyan a világotokban azt megteremtettétek!

„Az örök. örökkétartó szereteterőt vegyétek át Tőlem, aki a szívemet annyi részre osztottam, ahányan megszülettetek!”

Mindenkinek éppen annyit adott, amennyit másnak. Tehát ne féljetek ettől a Szívtől, hiszen benne van mindenkiben, éppen annyi, amennyi nektek. Fogjatok össze, rakjátok össze, és akkor megismeritek az Isten mindent elárasztó, hatalmas dobogó Szívét!

A szerencsétleneket otthon segítsétek, hiszen nekik sem lesz jó itt lakni, sem az éghajlat, sem a szokások, sem a szeretet virágai nem nőnek ki mellettük.

Segítsétek őket haza!!

Ott az Áldott Víz a kezetekben!! Miért nem nyitjátok meg az ő földjük teremtő erejére az Isten Vizét?!!

 

Néhány részlet a XVIII. kötetből

 

A gyermeknevelés

 

Megírom a mai órán a ti gyermekeitek életét, hogy sem a rengeteg testi betegség, sem a lelki, szellemi megnyomorítás ne tudja megváltoztatni a fényútjukat, mert a jövőt ők hordozzák! 

Csak egy olyan cselekedettel tudnátok a rossz útról visszatéríteni, ami a szeretet ereje. Ne mondjátok hogy ”szeretlek” hanem cselekedjetek! Ne mutogassátok csókolgatással, csak a lelkét simogassátok a belőletek kisugárzó, önzetlen, odaadó, segítő érzéseitekkel. A gyermeketeket nem az utca neveli, hiszen az utcát ti alkotjátok, ti adjátok a kezébe az okos telefont, ti engeditek meg, hogy éjszaka csavarogjon, ti engeditek, hogy fogamzásgátlót szedjen, ahogyan az érés ideje elkezdődik. Minden ti vagytok, senki más, csak ti!

 Azért tudnátok ezt csak ti megváltoztatni! Ha akarnátok! De a szeretetért zsaroljátok, a szeretetéért ajándékoztok, a szeretetét vásároljátok meg olyan játékokkal, amiket az ő elpusztításukra terveztek.

Össze kellene fognotok, nem abban vetélkedni, hogy ti mennyi ajándékot, pénzt adtatok, hanem abban, hogy mennyi szeretetet adtatok akkor, amikor a szeretet volt az egyetlen megváltó erő.

A gyermeket már születésétől kezdve szoktatni kell! A rendes lakás, a szép ágy, amiben csak néhány játék ad figyelmet, az időben elcsendesedett ház a szép zene, a halk mese, a simogatás, a hozzábújás az alvás előtt, csak a csend, amikor alszik, az elég ahhoz, hogy az életét szép alapokkal lássátok el.

A gyerek nevelése ezután már nem probléma, megy minden, ahogyan a csillag az égen.

 

 

Feladatok a felemelkedés előtt

 

Megírom a mai órámon azokat a feladatokat, amiket meg kell a felemelkedés előtt csinálnotok. Olyan nagy lesz a sajnálkozásotok, ha ezt nem hiszitek el, hogy szinte sírni tudnátok.

Az első a megbocsátás mindenkinek. Ne legyen olyan gondolat a szívetekben, hogy valaki megbántott és ezért az fájt nektek. Nem fájt, csak akkor, abban az indulatban úgy éreztétek, de utána eljött az idő, amikor megértettétek a bántás okát. Azt, hogy nektek éppen ott kellett lennetek. Látni fogjátok ezeket az eseményeket, és megtudjátok, hogy akkor a legjobbat tettétek azzal, aki a hiúságotokat, vagy az érzékenységeteket megérintette.

A második az a cselekedet, amikor úgy éreztétek, hogy adni kell, de azon mégis elgondolkodtatok, megmértétek a ti mércétekkel, hogy szüksége van-e rá. Ott, amikor az Isten lelkével egyesülve visszanéztek a múltatokra, látjátok, hogy az akkor olyan fontos lett volna, hogy szinte az illetőt változtatta volna meg.

 Az is lényeges,. hogy ne gondoljatok arra, hogy a másik mit gondol Ezt ti sohasem találjátok ki, és a legtöbbször a saját gondolataitokat akarjátok átadni, ami annyit jelent az ő számára, hogy az ő gyógyszere helyett a tiéteket adtátok be, és ő szinte a halál karmaiba került általatok.

Az is fontos, hogy meg kell mérnetek azt az állapotot, amiben valakit éppen láttok. Akkor, ha abból ítélkeztek, sohasem lesz az ítélet igazságos. A látszatot ítélitek, a valóságot nem veszitek észre. Ezért a szívetekkel gondolkodjatok, ne az eszetekkel, sem nem az ítéleteitek igazságtalanságával,

Az is fontos. hogy akkor, amikor elfelejtitek, hogy a kenyeretekből kinek adjátok át a felét, annak-e aki éhezik, vagy annak, aki jól lakott, de panaszkodva figyeli a kenyérosztásotokat. Onnan tudjátok meg, hogy kinek kell adni, hogy az, aki valóban éhes, nem mutatja. Szégyelli, hogy ő saját maga nem tudta megkeresni azt a kis kenyeret, ami az életét megtartaná. Ilyenkor az Isten küld mellé olyant, aki megosztja a sajátját. De tudnotok kell, hogy kinek adjatok, hogy senki éhen ne haljon.

Ezek a sajnálatos gondolatok lesznek a ti lelketekben akkor, ha nem tanuljátok meg, amit írtam. Az én szavaim szinte mindent elmondanak, amit tudnotok kell, hallgassátok.

 

 

A bűnnel szerzett vagyon

 

A mai napon olyan szép, nagyszerű dolgot írok, amiből sokat tanulhattok az itt létetek ideje alatt, a felemelkedés gondolata szép lassan megalapozódik a tudatotokban, hiszen rájöttök, hogy nincs más út előttetek.

Tehát az utat meg kell tennetek, el kell érnetek azt a lelki megmérettetést, amivel a fellépés megtörténhet, az pedig a test salakjával nem sikerül. A salakot azok a javak, vagyonok rakják rátok, amit szinte mindegyiket becsülettelenül szereztétek, hiszen ahhoz, hogy nektek sok van, ahhoz valakinek kevés kellett, hogy legyen.

Tehát a bűnnel szerzett vagyonok súlya az, ami a felemelkedést megakadályozza. Akkor, ha ide jöttök a megmérettetés idejére, bizony ezzel a földdel váltok eggyé, ami a felemelkedőket állandóan elindítja, tehát, ha nem tudtok átlépni, a földben maradtok, ami azért lesz nagyon szomorú és gyötrelmes, mert a kapun nem tudtatok átlépni, hiába tettétek meg az utat. Az a föld, ami itt állandó mozgásban hozza és fogadja az embereket, bizony a számotokra a leggyötrelmesebb idő lesz, hiszen az Isten tenyeréből léptetek ki, nem vártátok meg, amíg a szívéhez emel.

Ne féljetek a vagyonotokat elosztani, hiszen azzal sok embert segítenétek ide, de sokszor azért nem adtok, mert a hitetek nem elég erős. A hitet kell erősítenetek, hiszen az az Isten Lelke bennetek, akivel az élet élővé válhatott, az élet elkezdőzhetett, a boldogság megérkezhetett.

Ne féljetek átadni a vagyonotokat, nem kell az összeset, tartsátok addig, amíg a szemetekből a nevetés könnye kicsordul, amikor látjátok, hogy azok csak kavicsok, csak értéktelen szemetek, amiket összegyűjtöttetek a boldogság áldásának megsemmisítésére.

Ne féljetek elhagyni a szemetet, azt a szél összesöpri, és egy heggyé rakja, a Golgota hegyévé, ahol a bánatok megszülettek, de ahonnan a feltámadás is elindulhatott.

 

 

 

2017. november 1.

 

Halottak napi Üzenet

 

Megáldalak benneteket ezen a napon, amikor együtt vagyunk, a szívekben találkozunk, az Örömök Útjára virágot viszünk.

A halottak ismerik az evolúció minden mozzanatát, hiszen ők alkotják, ők élik, ők haladnak, és megállnak, szeretnek és gyűlölnek, élnek, és meghalnak.

Az Isten az ő testéből kiszakadt, megszámlálhatatlan sok Istenrész darabkáit összegyűjti ezen a napon, és együtt van vele mindenki. Az is, aki él, aki élt, hiszen az Istenben nincs élő és halott, csak a Mindenség gyönyörű Összessége, időt nem ismerő sok-sok szép cselekedettel, elindulással, visszatéréssel, megszámlálhatatlan kenyérosztással, simogatással.

Az, aki gyűlöletet hordozott az életében, ő is éppen olyan fontos, jó és megáldott, akárcsak a szentek, hiszen a cselekedet rugóját ti sohasem ismeritek, az pedig nem dühben születik meg.

Az Istenrészetek, aki elindul és visszatér ezen a napon, összességében ünnepli az Isten saját magából alkotott Istenrészt, akiből lesz, lett, majd lenni fog.

Ezen a napon a fények világítsák át a szíveteket, aki a vendéglátója a léleknek! Ő terített asztalt, szedett rá virágot, ő áldotta meg a kenyeret, amit rátett. Az a csodálatos szívetek, ami örömdobbanással viszi tovább és tovább az életeteket, és csak akkor áll meg, ha azt a terített asztalt le kell szedni, meg kell a vendégeknek köszönni az ott létet, és visszahelyezni a helyére az edényeket.

A Szívetek az a csodálatos háziasszony, a lelketek gondozója, a lelketek ápolója, a sérült, sebzett, fájó lelketek gyógyítója, a szívetek az isten ajándéka az utatokra, hogy visszavezessen, hogy újra teríthessen, és éltethessen. A szívetekre vigyázzatok! Ő az Istenerő hordozója bennetek. Szeressétek, ne gyötörjétek, sem fájó gondolattal, sem robottal, amit fölöslegesen végeztek, hiszen a munka öröm a szívnek. Addig, amíg ez épen elég.

Drága Gyermekeim! Itt, most, velem, bennem együtt vagyunk! Nézzetek a fénybe, a szemetek fényében vagyok, s maradok az utolsó ölelésig, amikor már nem kell visszajönnötök.

 

 

 

2017. október 22.

 

Magyar Testvéreim!

 

Egyetlen népe a Világnak, akivel az Isten megosztotta a Teremtés erejét! Őket küldte először a földre, hogy nézzenek jó legelőt, lássanak hegyeket, vizeket, hogy az élet, ami elkezdődik, szép és gazdag termésű legyen.

Az Isten az Ő Vizét osztotta meg, az ő drága, első-gén Kiválasztottjaival, akiket előre küldött, hogy építsenek házat a gyermekeknek, a gyengéknek, az utánuk jövőknek, a világnak, hogy állni tudjon, és megmaradni, amíg az Isten lelkével újra egyesül.

Azok, akiket kiválasztott erre a feladatra, megindultak, és kiválasztották a hegyeket, a vizeket, az erdőt, és építeni kezdték a kövekből a házakat, a fából az ajtókat, amit sosem zártak be, csak éjszakára, amikor alszik a világ.

Az Isten, az őáltala megosztott testvéreit az idők végtelen sorában mindig megáldotta erővel, hogy a házakat, a legelőket mindig megtalálják, hiszen jön a következő nemzedék, akinek szüksége van rá.

A Kiválasztottak Országát arra a pontra helyezte, ahol az Életvíz a földdel találkozik, hogy vigyázzanak rá, hiszen ez a legnagyobb kincse a Földeteknek!

A Kiválasztottak itt vannak, gyülekeznek! Még nem kezdték el a munkát, nem ismerték fel egymást, a külföldről jövők, a messzire távozók, de tudták, hogy hol a helyük. Itt vannak!

A Víz, amit őriznek, a Világ Kincse, most veszélyben van! A Világ Kincsének az ellenségei, a gyilkosok, a Káinok, meg akarják fosztani tőle a ti hazátokat!

Vigyázzatok!

Ezt az egyet kéri tőletek az Isten, hogy a megkoronázásotok előtt, az Ő szívének köszönete előtt, ne adjátok fel! A pénz, amit ígérnek, az a Sátán vagyona, ami szétoszlik, szétbomlik, nem boldogít, csak tönkreteszi azt, aki a kezével érinti.

Vigyázzatok!

Ezen a napon, amikor szabadok lettetek, legyetek most is szabadok a gonosz vágyaktól, az indulatoktól, a szeretetnélküliségtől, hiszen ebben vész el az erőtök! Ha nem vigyáztok, elvesztek magatok is!

 

 

 

2017.02.26.

 

Kedves Barátaim!

 

Aki elfogadja az Isten által felajánlott „áthelyezést” arra az időre, amíg az elhivatott szakemberek helyettünk rendbe hozzák a Földet, az készüljön erre a csodálatos kegyelemre!

Hogyan? Csak el kell olvasnia a XVI. kötetből a 3140-3172. oldalt. Minden meg van írva!

GH Anon

 

  

 

2016. november 8.

 

(A parlamenti szavazás után)

 

Szegény Gyermekeim! Bizony nehéz idő vár rátok!

Hiába írtam, könyörögtem, nem a jó utat választottátok!

A sorsotok csak jelezve van, az utatok elágazásaiban nektek kell választani! Az Isten mindig megírja az összes út lehetőségét, az utak nehézségeit, de helyettetek sohasem választ, azt nektek kell eldönteni! Ti döntitek el, hogy adtok, vagy nem adtok, szerettek, vagy nem szerettek, gyűlöltök, vagy áldotok. A szabad akaratotokat az Isten a kezetekbe adta, egy olyan segítő gondolat által, ami megmondja, hogy a választásotok mivel jár, hogy az utjaitok következményeit is ismerjétek!

Szegény Gyermekeim, szegény Gyermekeim, az Isten áldjon meg benneteket, hogy elviseljétek.

  

 A Kiválasztottak egyesülésének itt van a lehetősége!

Sajnos azok, akik ismerik a Próféciákat, tudják, hogy a legnagyobb bűnt most követik el, az önzéssel, a hiúsággal, a bosszúállással! De mégis megteszik azért, hogy ők kielégülhessenek, gyönyörködhessenek abban, ami ugyan saját magukra üt vissza, mert Ő az a másik testvér, akitől elvették a Tálentumokat!

Ő az a testvér, aki megölte Ábelt, a helyett, hogy ketten, szeretetben, megosztozva az örökségen, kezükbe tartsák a világot, hiszen az ő tehetségük összesítve teszi azt csak teljessé!

 

Tehát a ti hazátokat, a Kiválasztottak hazáját mindenképpen meg kell védeni, akkor is, ha az európai országok eladják magukat, illetve hagyják magukat idegenekkel elárasztani! Ti harcoljatok az ellenséggel, aki olyan erős, hogy a világot tudta megmozgatni azért, hogy a Vizeteket megszerezze!” 

 

 

 

2016. július 22.

 

Szeretet Istenének búcsúzása

 

Szeretet Istene nem ír több Tanítást, mindent leírt, amit tudnotok kell, ahogyan élnetek kell.

A szeretet törvényét megtanította, a gyűlölet ellen a sok példával segítséget adott, a sorsotok könyvét elétek tárta, a jövőtök alakításának a lehetőségeit megmutatta, a génetek fontosságát megmagyarázta.

Csak egyet nem tudott elérni, azt, hogy a fületeket és a szíveteket a hallásra megtanítsa.

Az Isten, akit megmutatott nektek, aki a ti életetek összessége, most elbúcsúzik tőletek. A szívét itt hagyja, hogy bármikor megpihenhessetek benne. Ott vannak az ő üzenetei lehelyezve egy kinyitott könyvszekrényben, amit bármikor olvashattok. A segítséget megadta és a kérdéseitekre válaszolt, szinte a lelkét adta a kezetekbe, hogy erősítsen, és megmutassa saját magát, amiben éltek, amit alkottok, amiből lesztek és voltatok. Csak a szívét, amit itt hagy nektek, ne törjétek össze, hiszen akkor a tiétek töri el.

Vigyázzatok egymásra, hiszen egymás szülei és gyermekei vagytok, az életek sorában váltakozva vittétek magatokban a család összes gyermekét, apját, anyját, és az élet, amire áthoztátok őket, az ti magatok vagytok. Ezért nincs kit gyűlölnötök, hiszen a családotok egy, a testvéreiteket szeressétek.

A szeretet örök erejét hoztam le nektek, átadtam, mécsest készítettem az én könnycseppjeim gyöngyéből, hogy világítson, ha ráleheltek.

Az Isten, aki veletek és bennetek él, akit hordoztok, és akiben vagytok, elbúcsúzik most attól a lététől, amiben emberré változva, memóriát bezárva, csak az emlékeiből és a lelke mélyéből érezte saját magát. Most elbúcsúzik ettől a kis léttől, ettől a kis embertől, aki mindig megfeledkezett arról, hogy a szemét kinyissa. Azt gondolta, hogy az éjszaka sötétje öleli át, és nem vette észre, hogy ő zárta be a szemét.

Nyíljanak ki ezek a szemek, nézzetek körül, és azt a világot látjátok meg, amiben saját magatokat látjátok, hiszen Ő Ti vagytok!

Átadom az én testvérem kezét, amivel leírta az én szavaimat. Az, aki ezután írni fog, az az Összesített Erőtök, aki a kérdéseitekre válaszol, a bánataitokat feloldja, a sebeiteket bekötözi. Csak kérjetek és kaptok, az Ő szavai Istenszavak.

 

 

 

A XVII. kötet néhány fontosabb Üzenete:

 

2016. június 20.

 

Szeretet Istene ír

 

Megírom a mai órámon azt a sok-sok feladatot, amit a szabadságotokért meg kell tennetek. A „szabadság”, a migránsok megszállása nélküli élet, de ehhez nektek is meg kell tennetek a feladataitokat, a nélkül nem sikerül.

Tehát a lényeg, a szavazás kétharmadának a megszerzése! Utána olyan egységes álláspontok kialakítása, ami semmilyen rést, vagy olyan magyarázathelyet hagy ki, amiben az ellenség meg tud kapaszkodni, és a sok kis résen befolyt víz elönti a szobát.

Ne engedjetek a kimondott szóból akkor sem, ha sajnáljátok őket, akkor sem, ha meggyőzni akarnak, ti csak tegyétek a központi akarat szerint előírt feladataitokat, akkor megússzátok a honfoglalást!

Azokat a rendeleteket, amiket hoznak a vezetőitek, pontosan tartsátok be, sem a szívetekre, sem az eszetekre ne hallgassatok! Most csak legyetek olyanok, akár egy gyermek, aki nem szól a szülei ellen semmi rosszat.

 

Meg kell írnom azokat a feladatokat, amikkel nem akadályozzátok meg a törvények folyamatát!

Tehát az alap az, hogy bíznotok kell azokban, akik hozzák, ne kössetek bele olyan dolgokba, amit ti másképpen csinálnátok! Higgyétek el, hogy most nem ember intézkedik fölöttetek, hanem az Isten segít, csak éppen Ő most nincs testben, így megkért maga helyett néhány embert, akiknek a szívében megszólal, és irányítja a cselekedeteiket.

Tehát bízzatok akkor is, ha nem értetek vele egyet! A gyermek sem látja a szakadékot, még nem lát olyan messzire, és nem olyan magas, hogy átlássa a területet. Ezért a szakadékot nem veszi észre, de, ha szereti az ő testvéreit, szüleit, az otthonát, akkor hagyja magát vezetni, tudja, hogy jó helyre vezetik, és elkerülik a szakadékot.

 Szinte látom a sorsotok kettéválását! A két Sors lehetőségét!

Ott áll a Jó és a Gonosz, a karját mindkettő kitárja! De akkor, amikor odaértek, ismerjétek fel őket! A gonosz színpompás ruhában lesz előttetek, kezében serleg, és pénz, a Jó egy egyszerű, szerény ember, semmi sincs a kezében, úgy nyújtja felétek, hogy fogjátok meg.

A két kezet figyeljétek, akkor jól választotok! Mert az Isten az egyszerűség, a Sátán a pompa! Vigyázzatok ezen a ponton, ne tévedjetek, ne akarjatok most semmilyen kincset, semmilyen csalogató szöveget hallani. Az Isten kezét figyeljétek, amin nincs gyűrű, semmilyen ékesség, csak egy egyszerű munkáskéz, de, ami a legerősebb a világon, mert meg tud menteni benneteket!

Szinte látom ezt a két kezet, a szívem tele van félelemmel, de örömmel is, mert a szívetek ki van nyitva, tehát nem lesz nehéz rátalálni az Isten útjára.

Ne féljetek a szegénységtől, a lélek ereje a legnagyobb kincs! Az teremti meg az élet nyugalmát, a békességben születnek meg a gondolatok, amikkel egymást segítve szárnyaljátok át ezt a nehéz időt.

 

 

 

2015. szeptember 25.

 

Szeretet Istene ír

 

Megírom a mai órámon azt a rosszul gondolt jövőképeteket, ami bizony a cselekedeteiteket rossz irányba viszi el.

 A 12 génről tudjátok, hogy a földrészek elcsúszása miatt szakadtak széjjel, összekeveredés csak az által történhetett.

Sem a népek, sem a család génjét nem szabad összekeverni! A 12 gén 12 erőcsoportot hordoz, ami a maga sorrendjében tudja kifejteni az erejét. Semmi azt össze nem keverheti, mert akkor az erők megsemmisülnek, illetve az egyik megsemmisül, a másik felerősödik.

Azért az első génnek tisztán kellene megmaradnia, ami lehet mondani, hogy Európában összpontosult, ezért ott kellene tisztán megmaradnia, hogy a 12-ből éppen a legerősebb ne semmisüljön meg!

A Prófécia, amit sokan ismernek, ezt világosan kifejezi, a szimbólumok is csak erről szólnak, egy Erőközpontról, ami a világot egyensúlyba tartja. Olyan ez, mintha a családból a szülőt megölnétek, a gyerekek szétszóródva összekeverednének. Csak akkor marad meg egy család, ha együtt maradnak addig, amíg az új családalapítás megtörténik, ami szintén a ti családotok leszármazottja, lehet az több évezredes, de lehet az újabb generáció is. A lényeg, hogy közvetlenül ne szaporodjatok, a testvér a testvértől.

Azért a szülő, akiből elindul az utód, az egy tiszta génsort visz, tehát arra vigyáz minden géncsoport, azt meg nem bontja, azt tönkre nem teszi, csak az ellenségeitek akarják ezt veletek megcsinálni, hogy az első gén kipusztuljon, szétszóródjon, idő előtt  tönkremenjen, hogy a családja megszakadjon.

Az ellenségeiteket kellene szeretnetek, éppen úgy, ahogyan az összes Tanításomban azt leírtam, sok-sok példával megmagyaráztam, szinte a kezetekbe adtam a múlt titkát, a Frigyládát kinyitottam, hogy szeressétek egymást, mert csak azzal tudjátok magatokat megtartani.

De hiába tanítalak, hiába könyörgök, nem állítjátok meg azt az áradatot, amivel szét akarnak szabdalni benneteket, nem töritek el azt a kardot, amivel átvágják a nyakatokat. A hiúság, a butaság, az önzés, az álszeretet mutogatása teszi tönkre a géneteket.

Az az idő, ami a harmadik katasztrófa ideje, elmaradt azzal, hogy a Víz centrumát a Kárpát-medence megtartotta. De a megmaradásotokat nektek kell megszervezni, megtervezni, az éltető elemeiteket rendbe hozni, a felmelegedésre kitalált mérgeket megsemmisíteni. Nektek kell, hiszen az Isten a harmadik katasztrófa idejét a kezetekbe adta, ti elfogadtátok, átvállaltátok a megtisztulást, tehát akkor, ha ezt nem teszitek meg, akkor ugyan nem lesz olyan katasztrófa, amit leírtam, hogy az hogyan következik be, de most a ti dolgotok, hogy az új életet megteremtsétek!

De látjátok, azok, akik ismerik ezeket a titkokat, nem arra használják sem az erőt, sem a tudást, hogy együtt, egymást tisztelve, a 12 gént megtartva ezt elkezdjétek, hanem azzal kezdik, hogy kiirtják az első gént, a családból a szülőt, akkor, amikor a gyerekek még kicsik. Úgy gondolják, hogy azt más felnevelheti, összekeveredhet vele.

De az, aki ismeri a Próféciákat, tudja, hogy a legnagyobb bűnt most követi el, az önzésével, hiúságával, bosszúállásával! De mégis megteszi azért, hogy ő kielégülhessen, gyönyörködhessen abban, ami saját magára üt vissza, mert ő az a másik testvér, aki átvette a Tálentumokat! Az a testvér, aki meg akarja ölni Ábelt, a helyett, hogy ketten, szeretetben, megosztozva az örökségen, kezükbe tartsák a világot, hiszen az ő tehetségük összesítve teszi azt csak teljessé!

A Frigyládát, amit lezártatok, hányszor nyissam még ki? Hányszor magyarázzam, hogy szeretettel lehet csak a világot irányítani, a szeretet ad a kezetekbe olyan erőösszetételt, amivel a 2 pozitívot és 1 negatívot megteremtitek, amivel olyan okosak, olyan szabadok, olyan boldogok lesztek, amilyenek az UFO-nak nevezett emberek, akik idejöttek, hogy megmutassák, hogy a földhöz ragadt, sárba lehúzott keserves életről ki kell lépnetek! Ők megmutatják, hogy hogyan, ők segítenek, de ahhoz az erőtöket át kell fordítani 2 pozitívra, amit csak a szeretettel tudtok átfordítani.

Drága Gyermekeim, gondolkodjatok, felejtsétek el azt, ami fájt, gondoljatok arra, hogyha fájdalmat okozott valaki, az csak véletlen lehetett, az a véletlen veletek is előfordulhat, tehát ne bosszúból álljatok, hanem fogjátok össze a kezeteket, először a két megáldott saját kezeteket, mert a jobb és a bal erejével tud erős lenni a test, csak akkor tud felemelni, átölelni, és az átöleléssel megbocsátani.

 

 

 

2016. június 10.

 

Szeretet Istene ír

 

Megírom a mai órámon azt a szép gondolatot, amit nem tudtok megvalósítani, akár mennyire szükségetek van rá.

Az én hasonlataim hiába szólnak, ti csak a saját kényelmetekkel törődtök, a saját gyermekeitekkel is csak addig, amíg a problémák meg nem kezdődnek.

Tehát lehet azt mondani, hogy semmivel sem törődtök, csak saját magatokkal, a kényelmetekkel, a pénzetekkel, a pihenésetekkel.

Az Isten az utolsó időben sok feladattal látott el benneteket akkor, amikor az életet együtt megterveztétek! Szinte visszakérdezte, hogy az emlékezetetekbe, el nem felejtve ott legyem azért, mert a sorsotokat az alapozza meg a jövőtöket az írja elő.

Csak egyetlen dolgotok van, dolgoznotok kell!

Azért, mert jön a vihar, a szele már el is ért benneteket, össze kell kapkodni a szerszámokat, amivel az utolsó simításokat is elvégeztétek. De, ha csak a saját fáradságotokat méregetitek, hogy, nehogy egy kicsivel több legyen a munka, akkor bizony elkap a vihar, se a szerszám, se a saját otthonotok nem ússza meg az áradatot.

Az Idő a legfontosabb most! Ne törődjetek semmivel, csak tegyétek a dolgotokat. A dolgotok pedig az, hogy egységben gondolkodjatok, szeretetben éljetek, sohase pihenjetek előbb annál, amit el kell végeznetek. Össze kell tartani a családnak. A ti hazátok az egy család, tehát lehet benne sokféle gyermek, de ha a ház össze akar dőlni, ott legyen mindenki, hogy azt megtámassza.

A vihar tombol, a hangja már hallatszik is, az ég zengése a fületek hallatára szól már, a villám csapkodása az Isten sürgetése. De ti csak várjátok azt, hogy máshová csap le. a házatokat elkerüli. És akkor, amikor rájöttök, hogy a tornádó rátok szalad, akkor már hová menekültök?

Az én szavaim elszállnak a fületek mellett, nem értitek, akárcsak a madarak hangját sem, akik éppen azt mondják, amit én. Csak van egy hangszín, amit csak a szív tud meghallani.

Ezt a szívet nyissátok ki, hogy eljusson hozzátok! 

 

 

 

2016. május 27.

Az én gondolataimról szívesen írok.

 

Első Gondolat

 

Az Isteni Megmérettetésről írok.

Azt tudjátok, hogy a halálotok előtt egy évvel, a zodiákusok szerint kezdődik az elszámolás. De minden zodiákust összesítve, az utolsó 5 mp-ben számoltok el. Akkorra állítottátok össze az új életet, az összes hibák kijavításával. Az az 5 mp már az életetek áttekintése lesz.

Akkor, amikor ezt az életet meglátjátok, bizony sokszor megijedtek. Sok karmát választottatok, sok hibát akartok kijavítani, ezért az az élet, amit terveztetek, bizony sokszor szinte nem is élhető végig.

Tehát az utolsó pillanatban átléptek az Isten karjaiba, Ő ölelve áll előttetek, és neveti a kétségbeeséseteket. Hiszen azt az életet, amit megterveztetek, akkor, amikor átmentek, újra megélitek, de akkor már az Istennel együtt. Szinte lehet mondani, hogy együtt átélitek az új életet. És akkor Ő a ti választásotokból sok nehézséget kitöröl, megbocsát, és csak annyi terhet tesz a vállatokra, amennyit el tudtok vinni.

Az Istennel töltött életetek öröme ad erőt arra, hogy emberként újra elinduljatok, testet öltsetek, és elkezdjétek a memória nélküli életet. A Hitetek az, ami átsegít minden bajon, azt ne veszítsétek el!

Gondoljatok arra, hogy egy kéz van állandóan elétek nyújtva. Azt a kezet kell megragadni akkor, ha a hajótok elsüllyed, ha a bánatok miatt megszakad a szívetek, ha a betegség a fájdalmával szétszaggatja a testeteket. Akkor ott az Isten keze, fogjátok meg, és el ne engedjétek addig, amíg el nem múlnak a bajok! Akkor szinte úgy, ahogyan egy kisgyermek, fussatok, és öleljetek és szeressetek, nevessetek, és boldogságot sugározzatok!

Az életet arra teremti az Isten, hogy a boldogságból fakadó fény bevilágítsa az utakat, a szívetek, a lelkeket.

Tehát ne féljetek az életetek utolsó évében, a lelkiismeret vizsgálaton! Az Isten nem enged több terhet vinni annál, mint amennyit elbírtok!

Szinte csak az a bánat a legnagyobb és legnehezebb, amikor a gyermeket veszítitek el. De gondoljatok arra, hogy az a legjobb az ő számára, és köszönjétek meg az Istennek, hogy visszahívta őt.

 

 

 

2016. május 28.

 

Második Gondolat

 

Megírom a gondolatomban azokat a szép cselekedeteket, amiket nem tesztek meg.Pedig a szegény szomszédotok, vagy barátotok a szegénysége általi szégyene miatt nem szól, nem kér, nem ad olyan cselekedetet, amiből megismerhetnétek az ő baját.

Tehát azt szeretném a szívetekbe adni, hogy jobban figyeljetek a ti szegénységben élő szomszédjaitokra, vagy barátaitokra, azért, mert ezt a cselekedetet az Isten a ti karmáitok oldására helyezi.

Azokat a cselekedeteket, csak nagy odafigyeléssel vehetitek észre, mert azok a barátaitok, akik bajban vannak, nem kérnek, mert szégyellik. De szép lassan felőrlődnek a bajok szenvedésében, az életüket megnehezíti az a teher, amit ti pehelyként tudnátok róla leemelni.

Tehát abból induljatok ki, hogy aki nem panaszkodik, az a bajt magába fojtja, tehát a baj kétszer terheli. Az, aki kiadja magából, megkönnyebbül.

Tehát nem kell a panaszkodókon segíteni, ők a panasszal segítenek magukon. Azt kell megéreznetek, hogy ki az, aki a bajokat eltemetve ott jár mellettetek, nevet, a boldogság sugarát vélitek rajta felfedezni, pedig az csak a bajok árnyékát elviselő olyan mozdulat, amiben nincs meg a boldogság, csak annak a sötét oldala.

Azok az emberek ott vannak körülöttetek, nem sírnak, nem panaszkodnak, de amit ti nem láttok, azt súlyos teherként hordozzák,

A szemük tükréből lehet meglátni, mert a fény egy kicsit megtört, a redők mélyebbek, a hang színe elveszíti zenéjét.

Ezt a barátot, vagy szomszédot észre kell vennetek, és az ajándék, amit adtok, az lehet egy jó szó, de lehet egy olyan fölöslegessé vált valamitek, amit szívesen elfogadna, csak nem kér.

Adjatok elé sok szép ajándékot, és válasszon közülük, mert azt a szívetekből adjátok oda.

 

 

 

2016. május 29.

 

Harmadik Gondolat

 

Megírom a gondolataimból azt a számotokra fontos cselekedetet, amikor meg akartok valósítani valamit.

Ahhoz sok szerteágazó gondolatra van szükségetek, mert meg kell nézni, hogy azt a cselekedetet a ti önzésetek, pénzéhségetek, vagy haszonszerzéseteket akarja-e?

Azt is meg kell néznetek, hogy azzal, megkárosítotok-e valakit. Azt is meg kell nézni, hogy a cselekedet ad-e valakinek olyan szerencsétlen állapotot, amiben a bűnei megindulhatnak, mert akkor a ti cselekedeteteket bizony senki sem fogja értékelni.

Azt kell ilyenkor megnéznetek, hogy van-e valaki, akire az rossz hatással van, a gyűlöletét megindítja, a gyűlölet forrását megteremti-e.

Pl ne adjatok az egyik gyermeketeknek sem többet annál, mint amennyit a másiknak. Ne dicsérjétek többet annál, mint aki sikertelen, és azt a kicsit, amit elért azt értékeljétek, ne legyen közöttük sem irigység, sem vetélkedés, sem harag. Mert a gyermekek úgy vannak tervezve, hogy az összes tulajdonságot szétosztva hordozzák Csak éppen a 12 gyermek nincs meg! Tehát meg kell figyelnetek, hogy melyik zodiákusból hiányzik gyermek, azokat a tulajdonságokat a meglevőkben erősíteni kell.

Tehát a gyermek hivatása az lesz, ami a zodiákusa által szerencsés, és ahhoz tehetsége is van. Ezt ő tudja, és ne kényszerítsétek más pályára. De azt, ami hiányzik belőle, azt egy kicsit pótoljátok.

Tehát tudjon egy kicsit alkotni, szép tárgyakat készíteni, ültetni szép virágokat, kiszámítani az időt, és a pénz beosztását, tehát mindenből adjatok egy kicsit, hogy abból a hiányokat pótolhassa.

Tehát a cselekedeteitekre vigyázzatok! A gyermekeiteken kívül is mindenkivel így gondolkodjatok, sohase bántsatok meg senkit, ne tartsátok tehetségtelennek, mert azt, amit ő tud, azt ti nem tudjátok, tehát egyforma értékesek vagytok.

 

 

 

2016. május 30.

 

Negyedik Gondolat

 

Megírom a gondolataimnak a legfontosabb részét, amit tanuljatok, és alkalmazzátok. Az a gondolat a szeretetetek megalapozásáról szól.

A szeretetet a virághoz kell hasonlítanom, ami a legszebb ajándéka az életnek. A virágon nem csak gyönyörködni kell! A virágot széppé tenni csak a jó gazda tudja, aki reggelente ránéz, köszönti őt, megkérdezi az álmait, megnézi hogy a takarója elég puha volt-e, a színe szép volt-e, a melege tartott-e? Akkor, ha a gazda megérinti a földet, azt a drága szépséges takarót, akkor azon lemérheti, hogy elég-e víz, elég-e a hő, elég-e az ölelés, vagy lefújta a szél a gyökerekről.

A gazda ilyenkor a szívével gondolkodik, a szépséget csak azzal lehet megteremteni és megtartani.

A virágok a jó gazda kertjében pompáznak, messzire nevetnek, és integetnek, csak azt a kis reggeli látogatást ne felejtsétek el, ahol a köszöntés után megnézitek, hogy a takaró selyme, a föld szilárd lágysága és nedvessége megfelelő-e.

Akkor, ha ezt a gazda elmulasztja, akkor a virág lassan elbágyad, szomorúan lenéz a földre és elveszíti színének szikrázó szépségét és melegét. Elköltözik, vissza, ahonnan indult, ahol az álmait megvalósítva látta, ahol gazdát választott, aki állhatatos, aki türelmes, megértő, és gondolatolvasó.

A gazda, ha a bánata által megszomorítja a virágait, elhervad ő is, az, ami miatt szomorú, örökké tartó bánattá áll össze. Az erő abban van, amit folyamatosan elvégzünk, ellenőrzünk, és a fáradtságot sem sajnáljuk tőle.

A virág az, ami a szeretet, amit reggelente fel kell tölteni egy imával, egy sóhajtással, egy nevetéssel, egy újrakezdődő erővel.

A szeretet olyan, amilyen a virág, a gazda szívében nő, és azt ápolni kell, locsolni kell, de rá kell lehelnünk a lelkünket is.

 

 

 

2016. május 31.

 

Ötödik Gondolat

 

A gondolatomat a ti gyötrelmes sorsotok segítőjeként küldöm.

Segítő üzenetet sokat küldtem már, de a gondolatom, ami a jövőt látja, a régi életetekre vonatkozott. Most sajnos új tanácsokra kell készülnöm, mert sohasem annak hisztek, aki nem hazudik.

Annak, aki igazat mond, sokszor a szavai nem a békességet teremtik meg a szívetekben, azért azt elutasítjátok. Hiszen van, aki jobbat és szebbet mond, az a ti kívánságotokra való üzenet.

Sajnos, meg kell tanítsalak arra, hogy az új életeteket hogyan éljétek. Azt pedig szinte mindig csak a szabad akaratotok döntései szerint tudom megfogalmazni. Nincs jövő előttetek, sem lehetőség, sem olyan tapasztalat, amit felhasználhatnátok.

Tehát egy új életet kell megszoknotok, ami olyan, akár egy nyaralás, amiben elmentek távol-keletre, ott látjátok azt a sok nyüzsgő, és kiabáló embert, akiknek sem a szavait, sem a szokásait nem értitek. De tudjátok, hogy két hét múlva hazajöttök, és akkor a ti megszokott életetek, lakásotok, környezetetek, a megszokott éghajlatotok fogad, nem lesznek kiabálások, ordítozások, lökdösődések, lehet sétálni, nevetni, súgva beszélni, mert nincs aki túlkiabálja a hangotokat. És tudjátok, hogy haza fogtok menni, otthon a jó, megszokott életet élhetitek.

Ezt a életet veszítitek el, és ott maradtok abban a fergeteges nyüzsgésben, porban, melegben, és kiabálásban. Nem tisztelnek, mint külföldit, ők lesznek otthon, őhozzájuk kell alkalmazkodnotok. Olyan lesz itt az élet. Sohase tudtok már hazamenni a régi csendbe, a régi, szép, nyugodt otthonotokba, azt eladtátok, meggyaláztátok, tönkretettétek.

Drága gyermekeim, ebben az életben kell megtanulnotok élni, és megtartani magatokban a régi emlékeket, hogy egyszer, amikor újra rendeződik az élet, akkor felépíthessétek a lerombolt otthonotokat, tönkretett Hazátokat.

Addig éljetek úgy, ahogyan ők, nektek kell változni, ők nem változnak. De ahhoz, hogy élni tudjatok, hogy megmaradjatok, gyújtsatok egy kis mécsest, ami a világával mindig megtartja a múltat, amiből feltölthetitek a kiégetett emlékeiteket, és ebben a kicsi fényben tartsátok meg magatokat a jövőnek.

vissza a tetejére