TAPASZTALATOK

 

 

Tapasztalatom az Áldott Vattával

 

Alkalmanként erős fejfájás tör rám, amelyre nem tudok magyarázatot adni. Amikor gyógyszerhez nyúlnék, mert csak fokozódik, helyette a fejem tetejére teszem az Áldott Vattát, egy fél óra múlva elmúlik a fájás. Hála és köszönet érte! Mindegyik Kristályt, és minden Segítő Eszközt megvásároltam, de egyelőre csak erről a kettőről tudok tapasztalást írni. Elkezdtem a permetezést is a kertemben a leírás szerint, de erről a későbbiekben lesznek tapasztalásaim. 
Nagyon örülök, hogy GH Anon videója elvezetett erre a honlapra, ahol megvásárolhattam ezeket a csodálatos eszközöket.

Mindenkinek szívből ajánlom! Szeréna
 

 

 

Tapasztalat az Áldott Vattával:


Anyukám végstádiumú rákbeteg volt. Neki vittem haza az áldott vattát a fájdalmai csillapítására. A csontráktól a jobb válla fájt a legjobban. Mikor rátettem a vattát, azt mondta kellemes melegség járta át és enyhítette a fájdalmát. 

 

 

 

Tapasztalat az Eszenciával:

 

Többször előfordult, hogy árpa alakult ki a szemhéjamon. Régen mindig gyulladáscsökkentő krémekkel kentem be, ma, ha előjön, elég, ha naponta néhányszor befújom az esszenciával és szépen, krémek használata nélkül elmúlik. De minden kisebb sérülésre és horzsolásra is ebből fújok.

 

 

 

Tapasztalat az esszenciával

 

Fogíny gyulladásom múlt el 3 nap alatt. Naponta 3x fújtam be a gyulladt területet. 

Férjem egyi lábán a nagy lába újján körömgomba jelent meg. Minden este esszenciával fújta be. Teljesen elmúlt és meg sem jelent azóta. 

Köszönjük a Jóistennek a rengeteg segítséget! 

 

Zsanett és családja

 

 

 

 

Ezúton szeretném megosztani tapasztalatom az Áldott Vattával kapcsolatban.

 

79 éves vagyok, évtizedek óta küzdök reumatikus és ízületi fájdalmakkal, ezenkívül gerincsérvem miatt az utóbbi egy-két évben iszonyú fájdalmakkal és a lábam zsibbadásával éltem, erőteljesen sántítottam, hosszabb távra már nem mertem elindulni. A fájdalom miatt aludni sem nagyon tudtam. 

Lányom rendelte meg számomra az Áldott Vattát. Mikor elmondta, miről van szó hittem is, meg nem is. De két-három nap használat után már nem tudtam, nem is lehetett kételkednem, hiszen a hatása elképesztő volt! A fájdalmaim jelentős mértékben enyhültek, a lábzsibbadásom elmúlt, úgy tudok járni (a családom nagy csodálkozására), mint a gerincsérv kiújulása előtt (egyáltalán nem sántítok). Hosszú hónapok óta végre jól tudtam aludni. Fájdalomcsillapítót azóta nem vettem be, a  gyógyszeres kenőcsöket sem kell használnom. 

Hálás szívvel köszönöm a Drága Jó Istennek ezt a csodát! És GH Anonnak az áldozatos munkáját!

 

Antalné

 

 

 

 

Tapasztalatom GH Anon segítségének köszönhető!
A Parkinson-kór jelei jelentkeztek rajtam.
Szinte állandó akaratlan fej és kézmozgás.
GH Anon tanácsára elkezdtem a Parkinson-torna gyakorlatot,

aminek eredményeként közel egy év alatt bekövetkezett a gyógyulás.
A fej és kéz rángás elmúlt és azóta sem tért vissza.
Köszönet érte az Istennek és GH Anonnak!

 

József

 

 

 

Parkinson kór torna


Először feküdjön le, és a két csuklóját mozgassa, fekve, a teste mellett. Emelje fel, és fordítsa oldalra. Először az egyiket, utána a másikat, utána a kettőt egyforma mozdulatokkal.

Utána a lábfejét ugyanígy, de ott körözzön is, oldalra, fel-le, körbe. A lábát is először az egyik, utána a másik, utána a kettőt együtt. Majd a térdénél hajtsa be a lábát, derékszögbe, és úgy is tornáztassa a lábfejét. Utána emelje fel, és úgy is tornáztassa.

Utána a kezét és a lábát, fekvő állapotban, egyszerre a bal kéz, bal láb, egyszerre a jobb kéz, jobb láb.
De a feje állandóan nézze, hogy mit csinál, tehát egy kicsit támassza fel.

A figyelem a legszigorúbb legyen! Ha nem jól csinálja a láb, akkor csinálja újra.
Tehát úgy, ahogyan egy tornatanár figyeli a gyermekeket.

Azután egy gerinctorna következik. Felül, előre hajtja a fejét, előre hajolva jobbra-balra kidől, de úgy, hogy hason. Nem fordítja ki a derekát.
Utána a vállát hajlítsa be, de a karja feküdjön, csak a váll jöjjön fel, és hajoljon közép felé.

Utána a fej, fel-le, oldalra, vissza, és ezt mind fekve csinálja!

 

 

 

 

Tapasztalatom az Áldott Vattával:

 

Régóta küzdöttem ízületi fájdalommal. Sajnos a térd illetve a csípő ízületem kopott el teljesen. Részben fiatalkori sport, részben a kor haladtának köszönhetően. Már ott tartottam, hogy napi egy  fájdalomcsillapítón éltem. Vártam a műtétre, hogy először csípőprotézist kapjak, mert már más megoldás nem volt. Sajnos a várakozási időből még hátra volt 2 hónap mikor egy kedves ismerősöm ajánlotta az Áldott Vattát.  Nyílván az ember először kételkedve fogadja, mit tudhat egy kis nylon zacskóba helyezett fehér rongydarab... Annyit mondott, helyezzem a fájdalmas területre és meglátom segíteni fog, Isten áldásával.... Fiatal koromból kifolyólag (58 éves vagyok... csak az a baj hogy túl régóta fiatal..:) ) már nem mondok elsőre nemet, már csak azért sem mert aki ajánlotta, számomra nagyon hiteles és bízom benne.

Így hát úgy döntöttem, kipróbálom!

Este az volt az első, hogy a térdemre helyeztem az Áldott Vattát, gondosan beterítettem vele a fájdalmas területet és vártam. Vártam a csodát... !
15 perc és kezdett enyhülni a fájdalom....mondtam a feleségemnek, Te ez tényleg hat! Lassan ott tartottam, hogy nyugalmi állapotban megszűnt a fájdalom és ráadásként hosszú hetek óta aludtam egy nagyot fájdalom csillapitó nélkül.
       Azóta mindig velem van az Áldott Vatta!

2 hete átestem a csípőprotézis műtéten, természetesen a kórházban is velem volt, a műtéti területre helyeztem és nem voltak fájdalmaim. Reggel hajnalban jött az éjszakás nővér és amikor meglátta .. rémülten  kérdezte ...ez meg mi a .... Csak annyit mondtam - a méreg nélküli fájdalomcsillapító! Majd látta az asztalon a sok be nem vett fájdalom csillapítót. Természetesen a családban már többen használják a saját Áldott Vattájukat.
Csak hinni kell benne!
       Köszönöm, hihetetlen fájdalmaktól szabadított meg!
Tiszta szívvel és hittel tudom ajánlani bárkinek mindenféle fájdalom csillapítására!

Németh József

 

 

Tapasztalatok a Segítő Eszközökről:

 

Kedves Barátaim!
Számos dologban segített nekem a Tanítás és az Áldott készítmények!

A Tanításoknak köszönhetem, hogy egy súlyos krízis, betegség és munkanélküliség után rájöttem arra, hogy a munka az élet öröme. Én, mint tipikus mai fiatal, nem akartam dolgozni, csak húztam halogattam a munkakeresést és munkavállalást. A Tanítások első könyvében olvastam azt, hogy: "A munka az élet öröme!" Én ezt el sem tudtam képzelni, mert az előző munkahelyemről kirúgtak, évek óta nem volt munkám és a családom, testvéreim kétségbe voltak esve, mi lesz így belőlem, nem is akartam dolgozni, utáltam a munkahelyeket és féltem, nagyon féltem! Gondoltam kipróbálom azt, ami a könyvben volt, gyerekkoromban volt kertem és a szüleim kertjében kerestem egy helyet és felástam. Vettem egy szupermarketben magokat és már amikor a kasszánál fizettem a pénztáros néni elismerően nézett rám, hogy ez a fiú kertészkedik!? Bevetettem a magokat a földbe és tudtam, hogy nekem ezt a földet ápolnom és gondoznom kell, meg volt alapozva itt a jövőm, de ezt csak az Isten tudta, ezért megáldotta a földemet és a munkámat! Ápoltam és gondoztam a kertemet, Édesapám meg is permetezte a Növények Vizével, így szépen lassan lett egy csodálatos biokertem. Csodájára jártak a szomszédok, a család és a barátnőm is büszkék voltak rám. A jégcsapretek, mint a vaj, a bio snidlingből még Nyíregyházára is vitt a párom, isteni zamata és íze volt minden egyes áldott zöldségnek. Locsolgattam, öntözgettem, kapálgattam és én voltam a világ legboldogabb embere, ott én abban a szent időszakban tényleg rájöttem, hogy a munka valóban az élet öröme! Később lett munkám és ez a boldogság most is elkísér egy-egy napon. Sikereket érek el és ez új emberré tett. Megnőtt az önbecsülésem, a magamba vetett hitem. Találkozok emberekkel, akiknek nálam is nehezebb a keresztje, ez segít elviselni a nehézségeket, már nem vagyok antiszociális, sokat tanultam önmagamról és embertásaimról. Jó érzés dolgozni, hasznos tagja vagyok a társadalomnak, van önálló jövedelmem, új ember lettem!

Az Áldott vizet illetve a delejes vizet, borotválkozás után használom, megnyugtatja az arcbőrt, szappannal megpuhítom a borostát és borotválkozás után lenyugtatja és hűti az égő arcbőrt. Azonban észrevettem, hogy az Áldott víz erősíti az arcszőrzetet, így a volt párom a hajhagymáit erősítette vele sikeresen!

Sportoláshoz használom a Kristályzúzalékon átszűrt vizet( Víztisztító Kristályok), 1,5 L -t iszok meg egy edzés alatt, érzem, hogy nem fáradok el annyira, frissebb, gyorsabb vagyok! 1/2 L edzés előtt 10 perccel, 3/4 L az edzés közben védőfelszerelés felvételekor, 1/4 L az edzés végén. A hatás egyedülálló és fantasztikus, az energia átjár az egész edzés alatt!

Éjszakai műszakban is dolgozom, és ha nagyon fáradt vagyok a munka előtt, iszom egy dl vízben feloldott P cseppet ( lds. Segítő cseppek c. rovatban). Frissebb, üdébb és gyorsabb gondolkodású vagyok ezeken az éjszakákon, segít, hogy bírjam a gyűrődést. Sőt amikor reggel hazamegyek és lefekszem és délután már megyek edzésre, előtte egy P csepp a már említett módon, segít, hogy végig tudjam csinálni az edzést akár éjszakai műszak után is!

Amióta a Viztisztító Kristályokon átszűrt vizet iszom jóval többet iszok, mint az egyéb vizekből és nem vagyok olyan fáradékony! Eltölt a víz energiával! Este pedig jobban alszom! A szervezetem jobban bírja a meleget, jobban hűt a szervezet és frissebb.

Sebgyógyító víz a sebekre és a nap által égetett bőrre kiváló, engem gyógyít! Ha lelkileg valami megzavart egy deci delejes víz helyre tesz, utána egyből jobban megy a munka. Lefekvés előtt a mellkasomat, karomat és az arcomat átdörzsölöm, bevizezem és hagyom rászáradni, a mellkasra dörzsölt víz elmulasztja a lelki fájdalmakat és az arcom jobban lélegzik éjszaka, azóta szebb lett a bőröm is, a karom megkönnyebbül lefekvés előtt a hűs és gyógyító víztől!

Édesanyám kezét a súlyos horzsolás után a Növények Vize szépen, gyorsan és hegek nélkül begyógyította. A szobanövényeimet a Növények Vízével locsolom, szépek, vidámak és egyedülállóan fejlődnek!

Az Eszencia egy cseppjét 5 L csapvízben feloldva, élénkítő italt kapunk, akár már egy pohár is segít, attól függ mennyire vagyunk fáradtak! Nem kell tea, nem kell kávé! Vigyázat, túl sokat sem szabad inni ebből a gyógyító italból, mert élénkíti az egész szervezetet!

A Zodiákusi Kristályokon átszűrt víz akár már egy pohárnyi mennyiségben is segíti elmulasztani a gyomor okozta rossz lehelletet! Naponta csak 1/2 L - t szabad inni belőle! Aki hízni szeretne, fogyassza naponta, étvágyat csinál, jó a vesékre és béltisztító, bélgyógyító!

A felhasználásoknak csak a képzeletünk szab határt, legyetek ötletesek, mert egymillió és egy féle felhasználási módja van az Áldott Készítményeknek!

Kedves G.H. Anon, nekem egy új életet adtál a Tanításokkal és a gyógyító Készítményekkel!

Szeretettel ölel, X. Y.
Szeretlek!

 

 

Beszámoló egy energia növelő lehetőségről:

 

Elkezdtem végezni reggelente, a Hajnövesztő gyakorlatokat, és egy csodálatos fittség érzés töltött el.

Egész nap tele voltam energiával, és jó kedvvel. Volt még egy nagyon fontos tapasztalatom, dolgoztam kint a kertben, és máskor ilyen munkánál már nagyon fájt a derekam, és most nem! Ekkor tudatosult bennem, hogy a gyakorlatok hatására a 30 éve tartó derékfájásom megszűnt!!! Hála az Égieknek érte! Mellékhatásként még a hajam is gyorsabban, és sűrűbben kezdett nőni, ez is nagy örömmel és hálával töltött el.

Nemrégen tudtam meg a Gabriellától, hogy a fent említett gyakorlatok kiegyenlítik a Fizikai és a Lelki Erőnket!

Most már értem miért érzem olyan jól magam a gyakorlatok után, javasolni tudom mindenkinek reggelente a végzését, csupán 10 percet igényel. A Hajnövesztő gyakorlatok leírása megtalálható a Lelki Evolúció VI. kötetének az 1589. oldalán.

Nagyon köszönöm a segítséget!

T.-né Marika

 

 

Energia csökkenés kivédésére gyakorlat:

 

Természetgyógyász vagyok, kb. 2010. októberétől tapasztaltam egy érdekes változást az emberek energia szintje a felére visszaesett. Először úgy gondoltam csupán egy-egy esetről van szó, de sajnos be kellett látnom mindenkinél ez történt Az okát nem tudom, lehet, hogy a környezeti változások okozzák, vagy valami más. De most nem is ez a lényeg, hanem az mit tehetünk ellene?

Az első, legfontosabb megoldás a Lelki Evolúció c. könyv X. kötetében található a 2232. oldalon, melyben megtanítanak az Égiek a Csakráink erősítésére. Ez egy CSODA!!! Bemértem a Meridiánok Jin-Yang szintjét a fent említett gyakorlat után, mely csupán 11 percet igényel, és a normál értéket mértem, tehát megszűnt az energia hiány. A gyakorlatot reggelente javasolják az Égiek végezni. Teljesen feltöltődünk általa, javaslom mindenkinek, mert az energia hiányos állapot nem kedvez a szerveinknek, de a mi napi tevékenységünknek sem.

Vázlatszerűen leírom a gyakorlatokat, de a leghelyesebb a fent említett könyvből megtanulni.

Helyezkedjünk el kényelmesen egy fotelban, ahol egyedül vagyunk, csend van.

1./ Bal kéz a fejtetőre, jobb kéz a torokra (ahol az ádámcsutka van) 5 percig

2./ Bal kéz a szívre (vízszintesen, a tenyér közepét tenni minden pontra) Jobb kéz a köldökre (mindig a testre és nem a ruhára) 5 percig

3./ Bal kéz a végbélhez 1 percig

A végén két kéz összedörzsölve, és kész.

Fontos még az egészséges életmódra fokozottabban odafigyelnünk. Ebből most csak párat emelek ki, a hely szűke miatt, délután 5 óráig kell befejezni az étkezést, ezután már csak gyümölcs, és víz fogyasztható. Ezáltal tisztulnak az ereink, megújulnak a sejtjeink, erősödik az immunrendszerünk. Mellőzzük a cukrot, és a tartósítószeres ízfokozós ételeket. Napi 2 l szűrt víz fogyasztása, és a rendszeres test mozgás fontos még amit tehetünk magunkért. Nekem agyi keringés zavarom volt, 2001-ben, infúzióztak. Jelenleg gyógyszert nem szedek. A fent említettek betartásával értem el a változást. (Az Égiek javasolták ) Úgy éreztem sokaknak segíthetek vele ha megosztom a tapasztalatokat, és felhívom a figyelmet a Lelki evolúciós könyvben található sok fontos információra.

Hála az Égieknek, hogy ennyit fáradoznak értünk, hogy könnyebb legyen az életünk.

Mindenkor köszönet Gabriellának, a sok-sok munkájáért, a könyv elkészítéséért.

Tné Marika

 

 

 

Tapasztalataim az Áldott vattával:

 

Az Áldott vattát már évek óta használom. Az utóbbi időben, szinte mondhatnám minden apró problémát „megoldok” vele. Minden megerőltetőbb fizikai munka arra a testrészemre teszem, ami jobban igénybe volt véve a nap folyamán.

Ha sok volt a hajlás, akkor a derékra (hátul) középre teszem a ruha alá, közvetlenül a bőrfelületre. Kis idő múlva felmelegszik és azonnal enyhébb a fájdalom érzet, de ugyan ez a hatás vállnál, kéznél, könyöknél, még a lábnál is.

Kis huzat hatására, a nyakra, kívülre, vagy torok problémánál az áll alá helyezve, szintén rövid időn belül helyre áll az egészség.

De jó szemre (enyhe fájás) helyezve, pár perc múlva megszűnik a nyomás.

Általában nem 5x5 percig használom, mert 1-2 óra is elteli néha. Sokszor észrevettem, hogy egész más testrészemen is gyógyulást lehet észrevenni.

A gyógyító energiát már évek óta használom.

G. György

 

 

Tapasztalat az áldott vattáról és a pollen allergia elleni folyadékról:

 

vattával kapcsolatban nem csak saját, hanem mások tapasztalatai is az, hogy csodálatos és nem csak fájdalomcsillapító, hanem gyógyít is.

A pollen allergia elleni folyadék ( lsd. a Praktikus tanácsok c. rovatban) hatása megdöbbentő! Majdnem hihetetlen.

Panka

 

 

 

Tapasztalat a pollen allergia elleni folyadék használatáról:

 

A húgomnak és két barátomnak 2 hónappal ezelőtt vittem a Gabriella által készített pollenallergia gyógyítására ajánlott vízből ( lsd. a Praktikus tanácsok c. rovatban). A húgom annyira beteg volt, hogy éjszakánként már kevés hiányzott, hogy be kelljen mennie az orvosi ügyeletre, mert erősen fulladt. Gyógyszert nem szedett. Előírás szerint megitta a vizet, és három nap alatt teljesen tünetmentes lett, ami azóta is tart.

Az egyik barátom szintén pontosan követte az ajánlást, három nap után 80%-os javulás következett be nála, ami szintén tartósnak bizonyult, de elmondása szerint neki másfajta allergiája is van.

Másik barátom nem tartotta be, amit Gabriella javasolt, semmiféle javulás nem történt az állapotában.

Nevükben is köszönöm:

F.  Ferenc

 

 

Tapasztalat az Áldott Vattával:

 

Megfázás után sokáig csúnyán köhögtem.

Az Áldott vattát éjszakára a légcső fölé tettem, csak reggel vettem le. 3 nap után elmúlt a köhögés, úgy, hogy nem szedtem gyógyszert.

Nagyon köszönöm Istenem.

V. Ildikó

 

 

 

Tapasztalat az Áldott vattával:

 

Az Áldott vattának nagy sikere van. Megnyugtatja és fájdalom mentessé teszi a fájó csípőt, térdet, a sok évvel ezelőtt műtött epét. A napokban mondta egy fájós derekú fiatalember, hogy amióta a vattát használja, nincs semmi panasza és a lába sem zsibbad. Jót tesz a fáradt szemnek, a makacs, szűnni nem akaró, (az orvos által kideríthetetlen okú) köhögésnek, mert pár napos használat után megszűnt és azóta sem újult ki. Jót tesz a fejfájásnak, a rosszul működő emésztő csatornának és a degeszre tömött gyomornak.

Hasmenéssel és hányással küszködő óvodás és alsó tagozatos gyereknek adtam kisbaba vattát. Segített a tünetek megszüntetésében. Jól aludtak tőle. A megfázási is hamar helyrehozta. Ha este nyűgösek, akkor a hasukra teszi a vattát lefekvéskor és nyugodtan alszanak.

A kutyámnak eltörött a lába, hogy enyhítsek a fájdalmán rákötöttem egy kis vattát a törött részre. Először megijedt tőle, de utána elfogadta és vigyázott rá. Másfél hét múlva már alig sántikált.

Aki rendszeresen használja, általában az a megfigyelése, hogy jobban bírja magát.

 

 

 

Tapasztalat az Influenza kezelésére:

 

Ha napközben köhögési roham jött rám, akkor alkalmaztam a belélegzést a Növények Vizéből. A Sebgyógyító Vízből (Áldott Víz) naponta 3-szor 3-4 kortyot gargalizáltam, majd lenyeltem. A szívre való kövecskéket( Segítő 10 Kristály) a csomaggal éjszakára a torkomra helyeztem, folyékonnyá tette a sűrű nyákot így le tudott folyni a torkomban és megszüntette a köhögési ingeremet, így el tudtam aludni. A sűrű nyák, amely más esetben zöldes színű volt, most tejfehér és kissé buborékossá vált. Kiváncsi lennék vajon a betegség vagy az Áldott Ajándékok okozták-e a szín és az állag megváltozását a nyákban? Antibiotikumot nem használtam, napközben a szűrt vízből teakeveréket ittam kb 2l-t. Gyorsan gyógyultam, a torokfájásom a gargalizálással elmúlt szinte azonnal. Köszönöm az Égieknek ezt a sok Ajándékot, amit nekünk adott, és örömmel osztom meg tapasztalatomat, családommal, ismerőseimmel, és a hozzám betérő emberekkel.

T.-né Marika/Természetgyógyász/

 

Ha Ön is használta a Segítő Eszközöket, kérjük, írja meg a tapasztalatát a ghanonhg@gmail.com e-mail címre, hogy megoszthassuk azokkal, akik még nem ismerik ezeket a csodálatos segítségeket.