Segítő Kristályok

Kedves Barátaim!

 

Már ismeritek a Tanításokat, így tudjátok a Kiválasztott Nép folyamatos szerepét az evolúcióban, tudjátok, hogy az Utolsó Időben a Kárpát-medencében gyülekeznek, hogy itt, az Élővíz kitörési pontján lezárják a Vizet, s majd megnyitják az Új Életben, hogy élni tudjon az ember.

 

A Kiválasztottak Ti vagytok! Azért vagytok itt!

 

S ahhoz, hogy végig éljétek a nehéz, tisztulási folyamatot, elküldte az Isten a Kristályok segítő erejét, hogy a családi gének megmaradjanak, s majd az Új Életben szaporodjanak, hogy ember maradhasson az Ember!

 

A Kristályok a Tiétek! A Ti családotok minden tagjának a Segítő Eszköze! Az összes baj elviselésében az utolsó percig segítenek, de nem a szomszédnak, barátnak, hanem Nektek! Ne próbálgassátok másokon, mert a gyermeketek utolsó perceiben nagy szükség lesz rájuk.

 

A Kristályok CSAK NEKTEK készültek!

 

Én 32 évig tartottam előadásokat, a Tanítványoknak csak Áldott Vizet tudtam adni kis fiolákban, minden problémára. Ezért nem értetek meg néhány szót a weblapon, mert a Tanítványoknak szólnak.

 

 De ez már nem lényeges!  CSAK KRISTÁLY VAN, ÉS CSAK TI VAGYTOK, A LEGFONTOSABBAK VAGYTOK!

 

Köszönöm, hogy segíthetek.

GH Anon

2021.06.23.

 

 

SEGÍTŐ KRISTÁLYOK

 

A SEGÍTŐ KRISTÁLY a régi Segítő Cseppek összesített erejét hordozza.
Egyszerűen elkészíthetjük vele azt a Segítő Vizet, mely az időjárásváltozásnak kitett szervezetünk ellenállóképességét támogatja.


A SEGÍTŐ KRISTÁLYON (fekete színű Kristály) keresztül átfolyatott Áldott Víz erejével készül a Segítő Víz.

 

 

A VÍZ ELKÉSZÍTÉSÉNEK MÓDJA:


Első lépésként a Három Kristályból készítsünk Áldott Vizet.


Vegyünk egy új műanyag flakont. Egy új, kis műanyag tölcsérbe helyezzük bele a 3 db Égi Energiával felerősített Kristályt. Tegyük bele a flakonba, és csepegtessünk át rajta csapvizet. Az első pár csepp vízzel öblítsük ki először a flakont, ezt a későbbiekben már nem kell megismételni. Szűrjük le a kívánt mennyiséget. Használat után egy puha pamutanyaggal töröljük át Kristályokat és tegyük vissza a három kristályt a tasakba. Ügyeljünk rá, hogy fémhez ne érjenek a Kristályok.

 

Majd tegyük a csomagolásban található kis tölcsérbe a fekete színű SEGÍTŐ KRISTÁLYT, és rajta keresztül a Három Kristályon átszűrt Vízzel töltsük meg a kis fiolát. Zárjuk le a dugóval és a kupakkal.


5 óra állás után a SEGÍTŐ KRISTÁLY a vizet olyan erővel hatja át, amely támogatja a testet a gyógyulásban, a betegségek hatásait elhárítja, a változó időjárás elviselését könnyebbé teszi.

 

Felhasználása:
Ha a szervezet jelez, 10 napon keresztül napi 1 cseppet tegyünk az ivóvizünkbe.

 

AZ ERŐ A KRISTÁLYBAN VAN! Nagyon vigyázzunk rá! Az erő örök benne!


Egy-egy szűrés között a tölcsért és a kristályokat egy textil zacskóban tárolhatjuk, soha ne keverjük össze más kristályokkal. Idegenek ne fogdossák, ne vizsgálják, ne kísérletezzenek vele. Az idővel rárakódó vízkövet könnyen leoldhatjuk, ha kis időre citromlébe áztatjuk, majd vízzel leöblítjük. 


A használati útmutatót mindig pontosan tartsuk be.