Tapasztalatok

TAPASZTALATOK

 

 

Kedves G.H. Anon!

 

Kiskutyánk egyik napról a másikra nagyon súlyos köhögési rohamokat kapott, mi sem és ő sem tudott még éjszakai időszakban pihenni. A helyzet csak súlyosbodott ....Az állatorvos allergiás és egyéb problémákra gyanakodott. Sajnos semmilyen kezelés nem vezetett eredményre. A tünetek csak abban az esetben csökkentek amikor nem volt a kutyus közvetlen közelünkben. Utolsó mentsvárként  G.H. Anon segítségét kértem. A kapott válasz megdöbbentő volt! A kutyus a részünkre beadott oltásra reagált, amely megtámadta a szervezetét. Istennek hála már jól van! Gyógyítását a nyolc Mária kristályon kétszer átszűrt vízzel és a fekete kristály ivóvízbe rakott négy cseppjével gyógyítottam. Ami azt jelenti, hogy mindig két műanyag tálka volt előtte, egyikben a Mária kristályon szűrt víz a másikba a négy cseppes fekete kristályos ivóvíz. Tíz napos kúrát csináltam.

Köszönettel Zsolt

 

 

 

 

Kedves G.H. Anon!

 

Tanácsot szeretnék kérni.
Tavaly Isten segedelmével sikerült a gyógyító Kristályokhoz hozzá jutni. 
A növények vizével már így ősszel be tudtuk locsolni a kis házi kertünket, ezt ugyan így most tavasszal is. Virágzás előtt permeteztünk is a vízzel 2-szer. Most ugye 5 liter vízbe 4 cseppet kell tenni. 
Most rengeteg a hangya a kertben, némi tetű is van már a fákon. 

Szeretném megkérdezni milyen sűrűn permetezünk ebben az esetben, vagy tegyünk többet a cseppekből? Eltökélt szándékunk hogy többet mérget nem akarunk kiszórni.

A növények vizével egy tapasztalatomat is szeretném megosztani. A bőrömön 2 db Basalioma nőtt. Ezt a nyugati orvoslás bőrdaganatnak hívja. Kb. 15 évvel ezelőtt is volt , akkor ezt leműtötték. Most nem mentem vele orvoshoz, elkezdtem csepegtetni rá felváltva a Növények vizét, és Áldott vizet, naponta 7-8-szor. 3 hét alatt eltűnt. Hálásan köszönöm! Természetesen folyamatosan fogyasztjuk most ugy, ahogy tanácsolta kúra szerűen a Mária Kristályokból készült vizet., Néha áldott vizet is iszunk, szóval mindig valamit. Senki nem volt beteg .Hálánkat és köszönetünket küldjük Önnek!
 

 

Mivel most alakul a trópusi éghajlatunk, ezért minden változó, váratlan, kiszámíthatatlan.

Ezért nekünk kell döntenünk, nem lesz előírás, semmi sem egyforma.

Tehát gondolkodjunk!

Ha megjelentek a tetvek, azonnal be kell permetezni, nem szabad megvárni a szaporodást. Így egy generációval el fogunk bírni, és visszaáll a kelési idő.

Azt is érezni fogod, hogy hány cseppet tegyél a permetlébe! Ez a képességed is kialakul!

A jó Isten a nehéz idő végigéléséhez minden eszközt a kezetekbe ad! Gondolkodjatok, és higgyetek!

 

Nagyon jól gondolkodsz a Segítő Eszközök használatáról is!

Próbáljatok, újítsatok, rosszat nem lehet ezekkel tenni!

 

Szerető üdvözlet!GH

 

 

 

 

Tapasztalatom a Segítő Kristállyal

 

Amióta használom ezt a kristályt főleg időjárás változás előtt, megszűntek a rosszulléteim. A változás előtt  2 nappal egyik pillanatról a másikra elhagyott az erőm, a pulzusom meghaladta a 100-at, volt 160 is. A szívem őssze-vissza kalimpált, még ülni sem bírtam. Mióta ezt a cseppet használom, hála az Isteni erőnek, megszűntek az ilyen jellegű problémáim. Most már el merek menni messzebbre is, jó irányba sokat segített.
 

 

 

 

Tapasztalatom az Áldott vízzel,nagyon csodállatos , gyorsan gyúgyulnak a sebek az egész család használja sikeresen!
Mária kristállyal végzett szív kúra is nagyon hatásos ,szinte megkönnyebbült a szívem a kúra után!
Köszönöm szépen


Erika 

 

 

 

Mi van a Fekete Kristályban, amivel könnyebbé teszi a betegségeket?

 

„  CSAK A LÉLEK EREJE! ”

 

 

 

 

Tapasztalat a fekete kővel:


Arcüreggyulladásom volt pár hete. A fekete kövön lecsepegtetett áldott vízből készítettem esszenciát és 10 napig minden nap beletettem egy cseppet egy pohár kristályokon átszűrt vízbe. Aa hatást már a harmadik napon éreztem. Megváltozott az orrváladék színe, állaga és gyógyszer nélkül rendbejöttem a kúra végére.

 

 

 

 

István tapasztalata a fekete kővel:


44 éves koromban éreztem először, hogy érzékenyen reagálok az időjárás változására. Ilyenkor nehezebben alszom el, nyugtalanul, forgolódva alszom. A fekete kővel készített esszenciát ittam és a harmadik naptól azt vettem észre reggel, mennyivel kipihentebben ébredek és a stressz alapú derékfájásom is elmúlt.
    
 

 

 


Tapasztalataim a Segítő Cseppekkel:

 

Régóta és rendszeresen használom az összes Segítő Cseppet, épp azt amire szükség van. Azóta szinte nem is vagyok beteg. Pl. az influenza kezdeti szakaszában kezdtem el használni a Felső légúti megbetegedések elleni cseppeket, és meglepő módon sokkal enyhébb tünetekkel vészeltem át, olyannyira hogy orvoshoz nem is kellett elmennem, a munkából sem estem ki.

 

A Szúnyog és kullancs elleni cseppeket is rendszeresen használom nyáron, magammal viszem a kirándulásra, utazásra, megkímélve magamat a vérszívóktól. A szúnyogok érdekes módon nem csípnek meg…Édesapáméknál a vidéki háztáji körül nagy haszna van, az állatokat is védik a cseppek, nem csak az embert. Az udvart, az ólakat lefújva szinte megszűnik a kellemetlen szúnyoginvázió!

 

A trombózisom óta a vérhígító elhagyása után, a Vérrögképződés elleni cseppeket használva sokat javult az állapotom. Havonta tartok egy 5 napos kúrát, napi 1 cseppet elfogyasztva érzem, hogy mennyit segít rajtam. Többet bírok, jobban terhelhetem magam.

 

A Pf cseppeket főleg nyáron szoktam használni, a nagy melegben a kábultságot megszünteti, frissebb tőle a szervezetem. Sokszor segített már, ha nem éreztem olyan jól magam.

 

A Növények Vizéből a lakásban levő levegőtisztító edénykébe (lsd. Levegőtisztító Kristályok) szoktam 1 cseppet tenni, jót tesz a szoba levegőjének. A Növények Vizéből 1 csepp a vágott virág vázájába meghosszabbítja a virág frisseségét, és szinte megtartja a színét a virág, miközben lassan elszárad rothadás nélkül.

Csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy válassza a méreganyagok helyett az Isteni segítséggel gyógyulást!

 

Hálás Köszönettel: K. Ildi

 

 

Tapasztalat a szúnyogok ellen:

 

Vízparton nyaraltunk. Ebben az évben különösen sok volt a szúnyog. Sokat kínlódtunk velük. Kaptam az ötletet, hogy fújjuk le a bokrokat, fákat a Növények Vizével. Ezután minden reggelt úgy kezdtünk, hogy permeteztünk.

Valóban érezhetően kevesebb lett a vérszívó. Aztán kipróbáltuk magunkon is. A bőrt befújva nem szálltak ránk a szúnyogok. Úgy működött a víz, mint a szúnyogriasztó folyadékok.

Nagyon köszönjük.

V. Ildikó

 

 

Tapasztalat a Növények Vizének használatával:

 

Hosszú idő óta tüszős mandulagyulladástól, szenvedtem, az orvos műtétet javasolt. Idős korom végett nem vállaltam. Elkezdtem a Növények Vizével gargarizálni a torkomat minden nap. Mostanra teljesen rendben van a mandulám.

Köszönöm G H Anon.

 

 

Tapasztalat a Növények Vizével:

 

Könyök ízületi fájdalom.

A könyököm egyre gyakrabban és egyre erősebben fájt. Az állandó fájdalom miatt, már a legkisebb csomag cipelése is probléma volt. Elsőnek az áldott vattát használtam. A fájdalmat enyhítette, de nem szűnt meg.

Egy pamut ruhát megnedvesítettem Növények vizével és ezt folyamatosan a fájó részen tartottam. A fájdalom két nap alatt megszűnt. Azóta nem jött vissza, és a karomat ugyan úgy tudom használni, mint előtte.

T. Ilona

 

 

 

Tapasztalat a Növények Vizével:

 

Erős köhögési rohamok.

Gyakran előfordul, hogy erős köhögési rohamok jönnek rám. Különösen, ha csokoládét ettem, vagy fekete teát ittam, de a kipufogógáz is irritál. Ilyenkor úgy érzem, hogy alig tudom abba hagyni a köhögést.

A Növények Vize Esszencia felhasználásával elkészítettem a belélegzős vizet (lsd. Praktikus tanácsok c. rovatban), ami nagy változást hozott. Már az első nap után szembetűnő volt a változás. Az erős köhögési inger csillapodott, majd szinte meg is szűnt. Ezt az állapotot úgy tudom fenntartani, hogy minden reggel és este, használom a belélegzős vizet. Ha egy nap véletlen kimarad, azaz erős köhögés már akkor se jön elő.

P. József

 

 

Ha Ön is használta a Segítő Cseppeket, kérjük, írja meg a tapasztalatát a ghanonhg@gmail.com e-mail címre, hogy megoszthassuk azokkal, akik még nem ismerik ezeket a csodálatos segítségeket.