Tapasztalatok

Mária Kristályok csodás hatásai:

 

 

      A gyógyító kristályokért, a gyógyító cseppekért hálás szívvel, mondok köszönetet az én jó Istenemnek, aki így vigyáz ránk, és csodás gyógyulásokban részesít bennünket.                           
Szeretettel mondok köszönetet GH Anonnak a sok fáradozásáért, munkájáért, amíg hozzánk eljutott a gyógyító kristály.    
Szeretném a tapasztalataimat megosztani, segíteni azoknak, akik nem ismerik a kristályok jótékony, gyógyító hatását.
Az áldott vizet csepegtettem a szemembe 5 napon keresztül, naponta 5 x, utána 5 nap szünet, ma már 75 évesen szemüveg nélkül írok, olvasok, kézimunkázok.
Begyulladtak a kézízületeim, erre ittam az eldeformálódott   testrészekre a 6 kristályon átszűrt vizet. A jobb mutatóujjam utolsó percénél az ujj végében lévő csont a duplájára dagadt, égett, piros volt, szúró fájdalmat éreztem. A két nagylábujjam végén lévő bütyök begyulladt, piros volt, nagyon fájt.
Fájdalommentesen járok, jógázok, a jobb kezem mutató ujja kiegyenesedett egészen a hüvelykujjam tövéig. Ezután a 4 kristályról a csontok vizét ittam. Sok állás után bedagadt a bokám.
Most jövök - megyek egész nap, nem fáj sehol, nem dagad a bokám, könnyen mozgok.
Következő volt a 7 kristályról csepegtetett víz, a tüdő vize. 5 napon keresztül kellett belélegezni, azóta a köhögésem megszűnt, az orrom kidugult, az orrfolyásom is megszűnt. A tüdő vize után folyamatosan a bőr vize következett. 5 napon keresztül fújtam be a bőröm a lecsepegtetett vízzel.
Azóta nem száraz, nem viszket a bőröm. Az orrom alatt és az orrtól a szájig lejövő ránc mindig piros volt. A bőr vize fújása után ez is elmúlt. A 2 kristályon átszűrt víz a belek vize, azóta jobb az emésztésem, nincs epehólyagom, az epekővel eltávolították. Nehéz volt a káposztafélék, hüvelyesek emésztése, mert puffadást okozott, most ez is megszűnt.
Ez a csodálatos gyógyító víz nem csak a testet, hanem a lelket is tisztítja, gyógyítja. Sok változáson mentem keresztül lelkileg is jó irányba. Kívánok mindenkinek erőt, egészséget, bölcs, pozitív gondolatokat a jó döntések meghozatalához.
Tisztelettel
Etuka

 

 

 

 

Tapasztalatom az Áldott vízzel, nagyon csodálatos, gyorsan gyógyulnak a sebek az egész család használja sikeresen!
Mária kristállyal végzett szív kúra is nagyon hatásos, szinte megkönnyebbült a szívem a kúra után! Köszönöm szépen
Erika

 

 

 


Tapasztalatok a Mária gyöngyével

 

Orvoshoz mentem erős csípő fájdalommal. Nyáktömlőgyulladást diagnosztizált. Egy gyógyszert kaptam és azt mondta, hogy a fájdalmam sosem fog igazán elmúlni, mert a gyulladás nem tud teljesen megszűnni a terhelés miatt. 
A csontok vizét készítettem el a kristályokból és megittam az egy kúrát belőle. Ez 2 éve történt, azóta tünet mentes vagyok.

Fiam emésztése, anyagcseréje felborult.
Lesoványodott, öklendezett, nem tudott hízni, folyton éhes volt. 
Fél éven keresztül vizsgálták, küldték minden felé, pontos diagnózist nem kaptunk. 
A belek vizét készítettük el. Két kúrát ivott belőle. Időközben megszűnt a pollenallergiája és rendbe jött a vasa is.
A tünetei megszűntek és lassan gyarapodik a súlya is. 

 

 

 


Kedves G.H. Anon!

 

Leírom Önnek a tapasztalatomat a csontok vizével kapcsolatban. Nagyon erős hátfájásom volt. A fájdalom egy idő után állandósult, még a fekvés is fájdalommal járt.
Este gyakran felébredtem a fájdalomra. A munkámat is alig tudtam elvégezni.
A háziorvosom beutalt gyógykezelésre, ami csak átmenetileg segített. Ebben a helyzetben kezdtem el a Csontok vizét inni.
Az első héten azt tapasztaltam, hogy a fájdalom kissé erősödött, de néhány nap elteltével megszűnt.
Végig csináltam a kúrát a Csontok vizével. Ennek körülbelül 3-4 éve, de a fájdalom vagy a mozgáskorlátozottság azóta sem jött vissza. Annak ellenére, hogy hamarosan hatvanéves leszek, a mozgásom kiváló. 
Csak hálával és köszönettel tartozom a csontok vizéért!
Köszönettel,  József

Szívritmus zavaraim voltak, és elkezdtem használni a "Szív"-re való Vizet. Amikorra elfogyott, szinte észrevétlenül elmúlt a panaszom.
Szédüléses problémám is volt. Ha lehajoltam és felegyenesedtem kicsit megszédültem, és ez is elmúlt.
Fájt a térdem, és a "Csontok vizét" kezdtem inni. Ezt a programot kétszer is használtam, és a sérülésem már nem fáj, a térdem visszakapta régi erejét.
Memóriám frissítésére elkezdtem használni az "Agy"-ra való Vizet, és olyan jól sikerült, most már ha leteszem valahová a kulcsot, eszembe jut a helye és nem kell keresnem.
Drága Istenem! Köszönöm a gyógyulásomat! Köszönöm, hogy nem kellett a fenti problémáimra egy rakás gyógyszert beszednem, és a sok mellékhatással még tovább betegíteni magamat.
Mária Gyöngye Kristályok használatával még egy tapasztalata volt az egyik ismerősömnek:
Dagadt a lába, és szívritmus zavara is volt.
"Szívre és a Víz háztartásra " való programot itta és a dagadás elmúlt, és csökkent a szív panasza is.
Köszönjük a sok segítséget!
Tóthné, Marika

 

 

 


El lehet-e kezdeni a következő Mária Gyöngye kúrát, mielőtt az előzőt befejeznénk?

 

Igen. A szervezet jelzése a legfontosabb! Akkor abba kell hagyni, de azt utána sem kell folytatni, hiszen akkor nem jelzett volna a szervezet.

 

 

 


N.A.

A Csontok 4 Kristályát iszom, a térdeim fájnak.
Nagyon kényelmes volt, hogy el tudtam utazni, vittem a Kristályokat és a szűrőt, és lecsepegtettem naponta a megfelelő adagot. A Víznek kicsit kesernyés íze lett.
Az első két héten kifejezetten éreztem, hogy valami nagy rendezkedés van a beleimben. Azóta a térdeim nem úgy fájnak, mint szoktak. Van, amikor egyáltalán nem fáj, van amikor jobban, és van amikor nem azon a helyen fáj, ahol fájt. Majd beszámolok a fejleményekről.

 

 

 


Gyógyulásom története:

 

         Ebben az évben (2017), szeptember elején megvettem a Mária gyöngye Kristályokat és a Belekre való programot kezdtem inni. A kúra kezdetén, itt - ott a gyomromban és a vastagbélben éreztem valamit, biztos itt volt gyógyítani való rajtam.
Volt még egy régi egészségügyi gondom, 2001-ben a fejem bal oldalán egy érszűkület akart kialakulni, erre akkor egy alkalommal infúziós kezelést is kaptam. Sokat szenvedtem miatta, ha fáradt voltam ez a terület lezsibbadt. Annyit éreztem még, hogy oldalt feküdni nem tudtam, mert lezsibbadtam. Szintén az Égiek segítettek. Öt óra után ne egyek, és a cukrot mellőzzem. Betartottam és mai napig nincs szükségem gyógyszerre.
Jelenleg, minden panaszom megszűnt, feküdhetek már oldalt is.
Azután a Csontok Vizét ittam. A gyógyulásom menete: először csak enyhült a fájdalom a térdemben, de türelmesen vártam, és bíztam a gyógyulásban, hiszen eddig minden szó beigazolódott,amit az Égiek Üzentek egyéb esetekben. Itt azt mondták a porcot újjá kell építeni, és ehhez idő kell.
Nem fáj már a térdem sem, (pedig ma ablakpucolás miatt sokat kellett létrára állnom), és a szívritmus zavarom is elmúlt, ami esetenként elő jött.
Drága Gh Anon, KÖSZÖNÖM a sok -sok munkát, segítséget, és KÖSZÖNÖM az Égieknek a sok gyógyító ajándékot!

Tné Marika

 

 

 

Kedves Gh Anon!

 

Nagy örömmel és hálás szívvel szeretnélek tájékoztatni a " Mária Gyöngye" víz használata során tapasztaltakról:
Először a saját tapasztalatom mondanám el. 
Az első víz, amit én ittam a 2-es az emésztőrendszer vize volt. Azonnal elkezdtem inni, mert közeledett augusztusban az a bizonyos " parlagfű- allergia " szezon.
18 éve kínlódtam ezzel minden évben. A parlagfű elleni folyadék minden évben teljesen tünetmentessé tett, de csak egy pár napra, utána fokozatosan visszatértek a szokásos tünetek, amelyek késő őszig folyamatos gyógyszerszedés mellett is fennálltak.
Az utóbbi években a téli időszakban is folytatódtak. Emiatt allergia tesztet is csináltak, amelyen megállapították, hogy a kutya és a macskaszőrön kívül mindenre!  allergiás vagyok.
Ebben az évben a szezon korán kezdődött, de én -18 év után először- csak szept. 7-től érzékeltem a tüneteket, de azok erőssége meg sem közelítette a korábbiakat és azok az őszi idővel meg is szűntek!
Ezt valóságos csodaként éltem meg!
Szeretném megköszönni ezúttal is a Mindenhatónak és a Szűzanyának, aki a védelmébe vette a Kristályokat!
A második tapasztalat egy ismerősömtől érkezett:
Nagyon sok keringési, hullámzó vérnyomási tünetei miatt a "vízhiány", 5. sz. vizet kezdte fogyasztani.
Panaszai miatt a közelmúltban készült az állapotáról egy speciális Holter vizsgálat és műtéti beavatkozást javasoltak nála.
Elmondása szerint a víz ivását követő 3.!  napon ő már érzett pozitív változást. 2 héttel később ugyanaz a vizsgálata volt, mint korábban és ez teljesen normális eredményt mutatott!
Ez szinte hihetetlen!  Teljesen meg van hatódva!
Az ő háláját is szeretném tolmácsolni a jó Istennek és a Szűzanyának!
Továbbá köszönet neked, Gh Anon, aki közreműködőként segíted a gyógyulásunkat!
Téglásyné Panka