Fekete Kristály

FEKETE KRISTÁLY

 

A SEGÍTŐ KRISTÁLYON (fekete színű Kristály) keresztül átfolyatott Áldott Víz erejével készül a Segítő Víz.

 

 

A VÍZ ELKÉSZÍTÉSÉNEK MÓDJA:


Első lépésként a Három Kristályból készítsünk Áldott Vizet.


Vegyünk egy új műanyag flakont. Egy új, kis műanyag tölcsérbe helyezzük bele a 3 db Égi Energiával felerősített Kristályt. Tegyük bele a flakonba, és csepegtessünk át rajta csapvizet. Az első pár csepp vízzel öblítsük ki először a flakont, ezt a későbbiekben már nem kell megismételni. Szűrjük le a kívánt mennyiséget. Használat után egy puha pamutanyaggal töröljük át Kristályokat és tegyük vissza a három kristályt a tasakba. Ügyeljünk rá, hogy fémhez ne érjenek a Kristályok.

 

Majd tegyük a csomagolásban található kis tölcsérbe a fekete színű SEGÍTŐ KRISTÁLYT, és rajta keresztül a Három Kristályon átszűrt Vízzel töltsük meg a kis fiolát. Zárjuk le a dugóval és a kupakkal.


5 óra állás után a SEGÍTŐ KRISTÁLY a vizet olyan erővel hatja át, amely támogatja a testet a gyógyulásban, a betegségek hatásait elhárítja, a változó időjárás elviselését könnyebbé teszi.

 

Felhasználása:
Ha a szervezet jelez, 10 napon keresztül napi 1 cseppet tegyünk az ivóvizünkbe.

 

AZ ERŐ A KRISTÁLYBAN VAN! Nagyon vigyázzunk rá! Az erő örök benne!


Egy-egy szűrés között a tölcsért és a kristályokat egy textil zacskóban tárolhatjuk, soha ne keverjük össze más kristályokkal. Idegenek ne fogdossák, ne vizsgálják, ne kísérletezzenek vele. Az idővel rárakódó vízkövet könnyen leoldhatjuk, ha kis időre citromlébe áztatjuk, majd vízzel leöblítjük. 


A használati útmutatót mindig pontosan tartsuk be.

 

 

FONTOS!!!

2021. 11. 10.

Kedves Barátaim!

 

Ha valaki még nem volt covidos, és most elkapta a negyedik vírust, ne a Fekete, hanem a Fehér Kristály vizét fogyassza, napi 5 cseppet a reggeli italába, amíg meg nem gyógyul.

 

Sajnos, a rossz levegő miatt allergiás orrproblémák alakulnak ki.

Védekezés:

vegyünk egy műanyag tégelyt, öntsünk bele Áldott Vizet, majd cseppentsünk bele 5 cseppet a Sárga Kristály vizéből.

Minden reggel és este lélegezzünk mélyen 5-ször orron be, és szájon ki, majd fordítva.

Szabad légutat kell teremtenünk!

GH