ÁLDOTT VÍZ

 

 Az Isten abban a kegyelemben részesít bennünket, hogy elkészíthetjük a családunknak az Áldott Vizet!
 

A megáldott Kristályokon átszűrt csapvíznek csodálatos ereje lesz, mely nem romlik meg és folyamatosan készíthető. A Kristályok ereje végtelen időkig tart!


Égésre, forrázásra, vágásra, de bármilyen sebre ajánlott. A fájdalmat azonnal megszünteti, a sebek rendkívül gyorsan regenerálódnak! A tapasztalatok szerint kiütéseket, gombás fertőzéseket, herpeszt, begyulladt fogínyt, a szemen megjelenő árpát is megszünteti. Az Áldott Vizet rá kell permetezni a beteg felületre, megvárni amíg rászárad. Naponta többször lehet fújni. Abban az esetben, ha a seb valamilyen betegség következménye (pl. cukorbetegségből adódó), akkor az elsődleges betegséget is gyógyítani kell.


A család legidősebb nőtagjának a zodiákusa szerinti kristályokat kell használni az egész családnak, akkor is, ha nem laknak együtt.


A születésnaphoz kapcsolódó zodiákusi jegyünk szerint kell a kristályt választanunk. Csak a megfelelő kristály fejti ki számunkra áldásos hatását, ezért ezt pontosan határozzuk meg.

 

 

 

A VÍZ ELKÉSZÍTÉSÉNEK MÓDJA:

 

Vegyünk egy virágspriccelő flakont, amiben nincs fém. Tegyük kis műanyag tölcsérbe a 3 db Égi Energiával felerősített kristályt, és egyenesen a flakonba csepegtessünk át rajta csapvizet. Az első pár csepp vízzel öblítsük ki először a flakont (a flakont a továbbiakban már nem kell kiöblíteni). Egy-egy szűrés között a tölcsért és a kristályokat egy textil zacskóban tárolhatjuk, soha ne keverjük össze más kristályokkal. Fontos tudnivaló, ami a későbbiekben felsorolt segítő kristályok kezelésére is érvényes: a lecsöpögtetett vizet mindig tiszta, új, lehetőleg műanyag flakonba vagy üvegbe tároljuk. Az előzőleg szénsavmentes ásványvizet tartalmazó flakon megfelelő, de soha ne igyunk bele, így bármeddig tárolhatjuk, felhalmozhatjuk a tiszta vizünket, és elláthatjuk vele az egész családot!