TAPASZTALATOK

 

Szeretném megosztani Önnel tapasztalatomat az Áldott Vízzel kapcsolatban.

A nyelvemen kellett egy kis sebészi beavatkozást elvégezni.
Az orvos azt mondta, hogy 2-3 napig vérzeni fog a nyelvemen, mert a seb, nem tud beszáradni, mint a bőrön keletkezett.
Ezen kívül, napokig dagadt lesz a nyelvem.
Hazaértem, kiöblítettem a szám és láttam, hogy folyamatosan vérzik. 
Befújtam a sebet Áldott Vízzel.
A vérzés azonnal megszűnt!
A duzzanat is gyorsan elmúlt.

Köszönet az Áldott Vízért!

 

 

 

 

Az áldott vízzel való tapasztalatomat szeretném megosztani.
Ahol dolgozom ott (csípős) forró lecsót dunsztoltunk …ahogy csavartam rá a kupakot megcsúszott a kupak és egy jó adag ráfröccsent a nyakamra és a fél arcomra, rögtön a hideg vízzel való lemosás után bőven befújtam az áldott vízzel , majd ezután megtörtént a csoda 2 óra múlva semmi nyoma nem volt hála a Jó Istennek és Gabriellának!

 

 

 

 

Nagyon sok változás történt azóta, amióta a Kristályokat használjuk a férjemmel!

A Növények Vizével gyógyítja a férjem a nagy körmén lévő körömgombáját, jó eredménnyel. Évek óta mindent kipróbált, de nem használt semmi.

 Hajmosás után is a növényi cseppekből  készült vízzel öblítjük le a hajunkat és nem korpásodik, nem zsírosodik.

A három kristállyal készült vízzel fújom a lábam, ahol 30 éve a söprűs erek látszanak, már alig látható.

A bőr felületen voltak tepertő szerű foltok, azok szépen elsimulnak.

A kertembe csak a Növények Vizét használom nagy sikerrel!

Nagyon hálás vagyok,  hogy megismerhettem ezt a lehetőséget!

XY

 

 

 

Küldöm egy tapasztalatomat.

Egy alkalommal, palacsintasütéskor a bekapcsolt cerlap fölött felejtettem a sütő nyelét, ami vasból volt. A cerlapon nem lehetett látni hogy be van kapcsolva, így megmarkoltam a nyelét, tűzforrón. Szinte belesült a nyél a tenyerembe. Iszonyú fájdalmat éreztem. A bőröm az égéstől kifehéredett, Akkor a sebek vizéért szaladtam és gyorsan befújtam többször is. 2-3 óra múlva a fájdalom elmúlt és a seb 3-4 nap alatt begyógyult. A sebnek semmi nyoma sem maradt.

Hála Istennek!

Sok szeretettel.

V. A.
 

 

 

 

Az Áldott Víz csodás hatása

 

A férjemnek komoly depressziója van, amely a családjukban gyakori volt . A tünetei, minden reggel az utóbbi évben már úgy ébredt, az első szava „Minek élek én, jobb volna már meghalni” majd úgy folytatta, hogy átkozta az Istent. Hosszú ideje gyakori ízületi fájdalomban él, ez még tetézte az előző bajt. Elkezdtem szűrni az Áldott vizet  az Ő  születési jegye alapján,és cseppentettem bele Növények vizét ,és a Környezeti hatások elleni  eszenciát. A hatása megdöbbentő volt ! A férjem másnap reggel jó kedvvel ébredt,nem szidta az Istent, nem akart meghalni ,az ízületi fájdalma is kicsit enyhült /a diétát ha betudná tartani még jobb lenne /. Idő hiány miatt ha nem szűrtem neki vizet,azonnal érezhető volt a hangulatán ,olyan hatása van az Áldott víznek mintha a lelke mankója lenne,segít megtartani a lelki erejét. Azóta továbbra is szűröm az Áldott vizet ,de csak titokban tehetem, és ajándék számomra a nyugodt nap amit az Áldott víznek köszönhetek.
Drága Jó Istenem! Köszönöm a sok segítséget ,és a türelmedet hozzánk! 
  K A   

 

 

 


Az Áldott Vízzel kapcsolatos tapasztalataim:

 

Sok éve használom az Áldott Vizet, mind külsőleg, mind belsőleg számtalanszor segített rajtam. Tapasztalatból mondhatom, hogy fájdalmat csillapít és hihetetlenül gyorsan regenerálja a szervezetet.

A legmeghatározóbb élményem 2011-ben volt, amikor elkaptam egy komoly haemophilus influensae baktérium fertőzést, amit az orvosok csak későn vettek észre. Az életem az Áldott Víznek és G.H. Anonnak köszönhetem! Égi Segítséggel sikeresen felépültem fél év alatt, szövődmények nélkül, és sokkal erősebb lett a szervezetem, mint előtte volt. Végig az Áldott Vizet fogyasztottam, és minden étkezési és egyéb utasítást betartottam. Hálásan köszönöm!!!

Több kisebb „balesetnél” is rendkívüli segítség volt az Áldott Víz:
Előfordult, hogy forró vízzel vagy vasalóval megégettem magam. Ilyenkor azonnal befújtam vele a sebet, nemcsak hogy egyből elmúlt az égő érzés, hanem pár óra múlva még a helye is eltűnt, heg nélkül begyógyult.

Egyszer költözéskor beütöttem egy bútor sarkába a fejem, ömlött a sebből a vér…folyamatosan a mosdó fölé hajolva fújtam rá az Áldott Vizet, amíg el nem állt a vérzés. Másnapra teljesen rendbejött a hajas fejbőrön a seb, megismételtem a fújást, és többet nem kellett vele foglalkozni, gyakorlatilag begyógyult.

Nyáron előfordult, hogy a mosatlan gyümölcstől vagy más ételtől gyomorrontást kaptam. Ekkor csak Áldott Vizet ittam, így gyorsabban kitisztult a szervezet, hamarabb regenerálódtam, mintha nem használtam volna. Tudom másnak is ajánlani, hasonló rosszullétekkor igyanak belőle, gyorsan segíteni fog.

Egyébként kezdődő felsőlégúti tüneteket is sikeresen el lehet vele mulasztani, akárcsak az Eszenciával! Köhögéskor, torokfájáskor csak be kell fújni a torokra, és megszűnik a köhögési inger, a fájdalom. Fantasztikus, hogy az Eszenciával bárkin segíthetünk, aki rászorul!

Rovarcsípés fájdalma is enyhül, ha azonnal befújjuk vele! Én mindenhová magammal viszem, hogy kéznél legyen a gyors segítség.

Köszönöm az Égieknek a számtalan CSODÁS GYÓGYULÁST!
K. Ildi

 

 

 


Tapasztalataim az Áldott Vízről:

 

12 éve annak, hogy megvannak az Áldott Kristályaim, de sokáig (kb. 8 évig) nem használtam őket. Úgy tároltam, ahogy le van írva és mikor újból elővettem őket, ugyanúgy működtek, mint azelőtt. Semmit sem veszítettek az erejükből!

Minden sebre azt fújom, legyen az zúzódás, égés, vagy nyílt seb és rendkívül gyorsan gyógyít mindent. Szinte szemmel láthatóan, mintha „atom-szinten” indítaná be a gyógyulást, az az érzésem. (Azelőtt aloe-készítményeket használtam, de az Áldott Víz százszor hatékonyabbnak bizonyult azoknál és nem is csíp!)

A gyerekeimnél tavaly regenerálásra használtam az Áldott Vizet, ill. tüneti kezelésre felsőlégúti betegségeknél. Így kb. 4-5 antibiotikum kúrát el tudtunk kerülni (használtuk még a Belélegző Vizet is és persze adtam mellé a vitaminokat, mert - azt írják is, hogy fontos és propoliszt, mézet, méhpempőt is. De a Víz nélkül nem gyógyultak volna meg olyan gyorsan!).

A patikában vettem originál, orrspray-nek való permetfúvó flakont, amiben még semmi sem volt soha. Beavattam és feltöltöttem Áldott Vízzel. Azóta ezt használjuk orrspray-k helyett. Nem csíp, begyógyítja az orrnyálkahártyát, a sebeket és tisztítja a légutakat. Ennek a használata után a Belélegző Víz is sokkal jobban „működött”, sokkal nyugodtabb éjszakája volt így a gyerekeknek. :)

Idén már preventíven adom nekik az Áldott Vizet minden hajnalban (hogy az ébredésig „lejárjon” a Víz ideje és lehessen reggelizni) és mi is így fogyasztjuk minden nap a férjemmel, sőt, a szüleim is „átvették ezt a szokást”. :)

Ezzel kapcsolatban sok csodálatos tapasztalatom volt, ugyanis tavaly várandós voltam és szinte végig ittam az Áldott Vizet. Akkor kezdtem, amikor a kezemen kontakt dermatitisz jelentkezett a sok kézmosástól, mosástól, mosogatástól és semmivel sem tudtam javítani a bőröm állapotán, mert folyamatosan fennállt a kiváltó ok. Hiába fújtam csak az Áldott Vízzel, kentem olajjal – az Égiek tanácsára, mégsem tudtam kevesebbet mosni a kezeimet. Akkor gondoltam, inni is fogom a Vizet, hogy belülről is gyógyítson. És csodálatos módon, sikerült normalizálni a helyzetet.

Ehhez még hozzájött, hogy elkezdett nagyon visszeresedni a lábam és trombózis gyanúja is fennállt. De nem volt segítségem, nem feküdhettem le a 3 gyerek mellett, így kénytelen voltam tenni valamit. Semmi egyéb készítményt nem szedhettem a baba miatt (sem a Gyógyító Kutak Vizeit, később a Mária Gyöngye Kristályok Vizét sem, a Trombózis Elleni Cseppeket sem, még az Áldott Vattát sem használhattam!) CSAK az Áldott Vizet. Közben persze csináltam a visszér elleni tornát, kenegettem gyógynövényes készítményekkel a lábaimat és ittam minden reggel az Áldott Vizet. Semmi bajom nem lett – a babának sem - és a szülés után konszolidálódott a visszér-problémám.

Az Áldott Vizet még a kórházba is bevittem és mindenre használtam: a sebekre, mellbimbóra (4 gyerek után, most először nem sebesedett ki szoptatásnál a mellem) és persze ittam ott is minden reggel. Hazaérve a szülés után, szintén segítség nélkül maradtam a 4 gyerekkel, akik közül rögtön lebetegedett az egyik, de azt tapasztaltam a legnagyobb bajban, hogy az erőm is megnégyszereződött! Ezt teljes mértékben az Áldott Víznek tulajdonítottam - a Jóistennek és az Égi Erőknek köszönhetően, akiket folyamatosan segítségül hívok mindig! Köszönöm Nekik minden segítségüket, legyenek Áldottak!

A gyerekeim idén alig voltak betegek (míg tavaly több, mint 2 hónapot hiányoztak megfázások miatt, a kicsik 3-4-et is). Nemcsak egészségesebbek, de azt vettem észre rajtuk – és magamon is, hogy a lelki terheket is sokkal jobban bírják. Valahogy „kisimultabb” lett az egész család az Áldott Víztől. :)

Az újszülött kisfiunknak először begyulladt a szeme, melyet teljes mértékben az Áldott Vízzel gyógyítottam meg 2 nap alatt. Steril mull-lapra fújtam, azzal töröltem át (egy törlés, eldobom, még egy törlés, eldobom, stb, amíg a váladékot le nem tisztítottam maradéktalanul) és utána rá is fújtam. Semmi mást nem használtam és csodálatosan rendbe jött! Rajta egyébként szintén kialakult az atópiás dermatitisz és a bőrét az Áldott Vízzel tisztítom és fújom. Ez lehúzza róla a gyulladást és begyógyítja azonnal a sebeket, így ha megszáradt, azonnal bekenhető krémmel, nem megy a nyílt sebekbe semmi.

A másodszülött kislányomnak folyton árpás lett a szeme, melyet szintén az Áldott Vízzel gyógyítottam meg mindig. Este ráfújtam, azután reggel is és a következő estére általában nyomtalanul elmúlt. Csodálatos!

Egyszer nagyon megégettem a könyökhajlatomat a forró sütő ajtajával, 7 cm hosszú seb lett rajta. Kínomban egymás után 5-ször is befújtam az Áldott Vízzel (teljes száradás után mind az 5-ször) és még az Áldott Vattát is rátettem. A fájdalom elő sem jött, a seb fel sem hólyagosodott és 3 nap után már csak egy halvány csík látszott. Ez a fajta sérülés az Áldott Víz nélkül nagy fájdalmakat okozott volna, mert volt már ilyen tapasztalatom. Köszönöm!

Azt is észrevettem, mióta iszom az Áldott Vizet, hogy minden feladatomat valahogy könnyebben tudom teljesíteni. Most is fáradt vagyok, de azelőtt „másfajta” fáradtság volt rajtam. Olyan passzív fajta. Most pedig olyan, hogy még ha fáradtnak is érzem magam, mégis lendületet veszek a következő feladathoz valahogyan és legyőzöm a fáradtságot. Szinte nem is érzem sokszor, mert „hajtanak” a feladatok. Mivel ez teljesen újkeletű érzés nálam, ezt is az Áldott Víznek tulajdonítom! Köszönöm!

Még a szüleimnél is jelentős változást értem el. Beszámoltam nekik a csodálatos történésekről és ők is sokkal többet használják most már az Áldott Vizet. Apukám füle mögött keletkezett egy csúnya váladékozó seb, amit semmivel sem tudott elmulasztani, ráadásul folyton piszkálta, egyre rosszabb lett. Még bőrgyógyászhoz is bejelentkezett. Akkor mondtam neki, hogy próbálja ki az Áldott Vizet, biztos segítene rajta is. Akkor még csak anyukámét használta (mert az anya a családban mindenkit gyógyíthat, a férjét is) és teljesen maradéktalanul be is gyógyította pár nap alatt. Nem győzött csodálkozni! Még a bőrgyógyászt is „kénytelen” volt lemondani, ugyanis megszűnt a probléma, amivel el akart menni. :) Most már neki is vannak saját Áldott Kristályai, amiből elkészítheti a saját Áldott Vizét. :)

Igazából arra jöttem rá, hogy az Áldott Víz tényleg mindenre jó. Illetve mindig arra jó, amire éppen használjuk. Teljesen „univerzális”! Minden készítményt helyettesíteni lehet vele és ez csodálatos!

Köszönöm Istenem és G. H. Anon!
Hiltné Kiss Ildikó és családja

 

 

 

Tapasztalat az Áldott Vízről:

 

Az életben vannak nehéz helyzetek, amikor odajut valaki. hogy veréssel próbálja megoldani a problémát. Ilyen helyzetbe került a szomszédasszony, akit az élettársa teljes erőből pofon vágott, és a bal szeme és az alatta lévő csontos rész  erősen bevörösödött és megdagadt. Mikor ki tudott szabadulni a lakásból átjött hozzám a szomszédjába. Megkérdeztem hívjak-e mentőt, de Ő nem szerette volna, mivel akkor ha elmegy, haza többet vissza nem mehet.
Eszembe jutott  a GH Anontól kapott Áldott Víz, ami szórófejes flakonban van, és ráfújtam a megdagadt arcára egyszer és mondtam, hogy a szemét is nyissa ki és még egyszer a szemébe is bespricceltem az Áldott vízzel. Ezután hazakísértem és beszélgettem a férjével.
Egy- két óra múlva ismét segítségért jött a szomszédasszony, mert nem engedi be az élettársa. Kénytelen voltam a rendőrséget segítségül hívni. Amikor a rendőröknek elmondta a helyzetét, akkor azt is elmondta, hogy a szomszédasszony befújta az arcát és már nem fáj. Erre én is felfigyeltem, mert rám mutatott. Akkor néztem meg az arcát, amit a rendőröknek mutatott, és látom az Isteni csodát, mintha semmi nem történt volna, olyan volt az arca. Az Áldott Víz gyógyító erejét  nem tudom elfelejteni.! Bíztatok másokat is, hogy bátran használják!
Bíró Ildikó

 

 

 


Tapasztalatom az Áldott vízzel kapcsolatban:

 

Nemrég volt fogorvosi műtétem. A fogamon gyökércsúcs csonkolást végeztek. 1 hétig volt varrat, majd utána kivették a varratokat. Sajnos a varratszedés után a seben teljesen kinyílt. Nagyon vigyáznom kellett, hogy mit eszek, mert a nyílt seb esetén a gyulladás veszélye nagyobb volt. Ezért naponta többször szépen átöblögettem az Áldott vízzel. Csodálatosan hamar meg gyógyult, nagyon hamar összeforrt a sebem, és semmilyen gyulladás nem alakult ki.
Hálás köszönet, hogy megkaphattuk az áldott vizet, mellyel rengeteg baj gyógyítható!
K. Erika

 

 

 


Tapasztalatom az Áldott vízzel:

 

Hosszú ideig voltam beteg a télen, légúti megbetegedéssel. Amikor nagy sokára eszembe jutott az Áldott víz, csepegtettem a köveken keresztül vizet, és 1-2 dl-t ittam, 3 naptól a köhögésem teljesen megszűnt, azóta is rendben vagyok.
A kicsi köveken átcsepegtetett vízzel, amit naponta iszunk (víztisztító kristályok), öntözöm a szobanövényeket is. Nagyon szeretik, szépen növekednek, nem száradnak ki a napon sem, jobban hozzák az új hajtásokat.
Köszönjük a sok áldásos lehetőséget!
Üdvözlettel:
N. Irén Kecskemét

 

 

 


Tapasztalatom az Áldott Vízzel:

 

Szeretném megosztani a tapasztalatomat, hogyan sikerült az Égiek tanácsát megfogadva a sok éve tartó problémámat megszüntetni.
Nagyon száraz és érdes volt a kezemen a bőr, bármilyen krémet használtam és gumikesztyűt is minden munkámhoz. Néha még be is repedezett a bőröm a körmöm mellett, nagyon tudott fájni is.
A következő volt a javaslat: Abból a zsiradékból, amelyet a főzéshez használok (ez étolaj volt), tegyek a tenyerembe, és keverjek hozzá ugyan ennyi csepp Sebgyógyító vizet (Áldott víz), és masszírozzam be a tenyerembe éjszakára, húzzak kesztyűt, hogy ne kenjem össze az ágyneműt. Reggel ébredéskor a vizeletem középső sugarát felfogva egy műanyag tálkába, és ezzel mossam meg a kezem. Pár percig hagytam felszívódni, rá száradni a kezemre, és utána lemostam tiszta langyos vízzel.
A bőröm már az első használat után sokkal puhább lett, egy hónap után már teljesen rendben van. Szinte el sem hiszem, hogy sikerült ettől a sok éve tartó problémámtól megszabadulnom.
Nagyon Köszönöm az Égieknek!! Nagy örömmel és nyugalommal tölt el ez az érzés, hogy van segítség számunkra legyen bármi bajunk !!!
Egy hálás 56 éves asszony

 

 


  

Áldott víz használata:

 

A kórházban volt Anyukám, és miközben bejártam hozzá, Calici vírussal én is megfertőződtem. Életemben ennyiszer még nem hánytam, hasmenéssel társítva. Eszembe jutott az Áldott víz ami a sebekre való, és 2dl-t kitöltöttem és hozzá tettem 1 mokkás kanál Neurozán port, és 1 mokkáskanál Jódaqua vizet, és ezt a keveréket megittam. Lefeküdtem 2 óra hosszára, és mikor felkeltem teljesen megszűnt az iszonyatos hányingerem, végleg. A belekre való Áldott vizet is folyamatosan iszom 2 dl-t reggelente, este pedig 1 dl-t. A tüdőerősítő eszenciát ( lsd. Segítő Cseppek rovatban) a leírtak szerint, reggel és este használom. 4 nap elteltével teljesen jól vagyok!
Köszönet az Égieknek!!!
Köszönet Gabriellának ezért a sok csodás segítségért!
T.-né

 

 

 


Tapasztalat az Áldott Vízzel:

 

Kedves  GH Anon!
A barátnőmnél lakom, ahol néhány napot velünk tartózkodott az ő 3 éves kisunokája. Egyik nap beütötte a fejét, és kb. 1 cm-es mély vérző seb keletkezett a helyén. Többször befújtuk a sebek vizével – amivel masszírozok is, és jó hatást érünk el vele -, és másnap reggelre csak egy vékonyka csík maradt a seb helyén.
Köszönöm Istenem!
N. Irén Izsák

 

 

 


Tapasztalat az Áldott Víz használatával:

 

Természetgyógyász vagyok, egy 75 éves asszony lábszárfekély panasszal jött hozzám.
2009 December elejétől hetente egyszer jött kezelésre, akupresszúrára és otthon pedig Sebgyógyító vízzel befújatta naponta többször, és reggel és este 1-1 dl –t ivott is belőle. A sebet nem kötötte be, napközben körömvirág krémmel masszírozta a lánya, naponta egyszer a megbeszélt módon. Jelenleg a seb NAGYON SZÉPEN BEGYÓGYULT !!! (2010.03.03)
Esetenként, ha volt még az elején fájdalma, égő érzete a seb körül, rá helyezte a Szívre való kövecskés csomagot ( lsd. a Kristályok c. rovatban) és minden panasza megszűnt. Teljesen meg volt döbbenve, hogyan létezik ilyen Csoda!
A gyógyulás az Égieknek köszönhető! Ő ezt a mindennapi Imájába meg is teszi és örömmel újságolja lépten-nyomon az ismerőseinek a faluban.
X.Y.

 

 

 


Tapasztalat az Áldott Vízről:

 

Kedves GH Anon!
Először is szeretném kifejezni köszönetemet és hálámat a segítségért, amit kaptam.
A történetemet leírom, hogy mások is tanulhassanak belőle.
November 10-én beoltattam magamat mindkét influenza ellen. Azért tettem, mert határozatlan mérleg szülött vagyok, aki bár általában jó döntést hoz önmagában, de mindig enged mások véleményének. Ez történt most, aminek a következményeit nekem kellett elviselnem.
November 20.-i vérvételemkor már több érték eltért a megengedettől. Mire az orvos azt mondta, nem kell vele foglalkozni, mert nem lényeges. De ettől kezdve szép lassan leépültem. Alhasi görcsökkel küzdöttem, fájt a fülem, rossz volt a közérzetem, egyre feszültebb lettem és rohamosan fogytam.
A félelmeim egyre nőttek, amivel még többet rontottam az állapotomon. Egy látó gyógyító azt mondta, hogy annyi bennem a méreganyag, hogy attól vagyok beteg. Igyak sok citromos vizet, és örüljek a hasmenésnek, mert így tisztul a testem. A helyzetem Karácsony után még jobban romlott. Elmentem orvoshoz, aki megnézte a fülemet, torkomat, elküldött tüdőröntgenre. Minden rendben volt.
Ezután az újév első napjaiban tovább romlott az állapotom. Újra elmentem orvoshoz.
Székletvizsgálatra küldött. De én egyre gyengültem, már sétálni sem volt kedvem. Az egészet még tetéztem azzal, hogy ahogy egyre rosszabbul éreztem magam, a félelmeim egyre jobban felerősödtek. Akkor, végső elkeseredésemben fordultam segítségért.
És megkaptam a segítséget.
Igen, a H1N1 oltás okozta a teljes leépülésemet.
Megkaptam az Áldott Vizet, amit nekem 5 napig szigorú, pontos előírás szerint kellett innom. Előírás szerint étkezni. Mindent betartottam percre pontosan. Közben rengeteg testi és lelki problémám jött elő, hatalmas gyengeséggel. Rengeteget imádkoztam, kértem a jó Isten kegyelmét, a hibáim, bűneim bocsánatát. Minden éjszaka békés éjszakát kaptam, tudtam aludni, annak ellenére, hogy napközben sok fájdalmam volt. Az 5. nap után kértem teljes vérképet, ultrahangot. Minden negatív lett és ilyen jó vérképem még soha nem volt. Tudatában vagyok annak, hogy ha nem kérek segítséget én ma már nem élek. Közben az egész életem átértékelődött. Az imáim és napi segítség, amit kaptam, nagyon sok mindenre rámutattak, hol és mennyit hibáztam eddig. Rájöttem, hogy csak egészséges ember képes arra, hogy teljes életet éljen és segítsen a rászorulóknak. Az egészség viszont attól függ, hogy a félelmeinket le tudjuk-e tenni. Ha igen, akkor a gondolataink is megváltoznak. A félelmek nagyon rossz tanácsadók. Nagyon sok lelki problémám meg tudtam oldani, és oldok meg nap, mint nap azóta is.
Azt tanultam meg ezalatt, az 5 nap alatt, hogy helytelenül éltem, és ezen változtatnom kell. De a legfontosabb, hogy a félelmeinket meg kell tanulni legyőzni, mert úgyis a jó Isten tudja egyedül, hogy mi a jó nekünk, és segít, ha bajban vagyunk és lát reményt bennünk a változásra. Azért írtam le mindezt, hogy más is tanuljon az én hibámból.
A figyelmeztetések így vagy úgy azért jönnek, hogy azokat vegyük észre, és változtassunk az addigi életünkön. Változni soha nem késő. Én ezt tudva tudtam, mert eddig is többször változtattam már az életemen, de még mindig nagyon sok hibám van, és sokat kell változnom. Még mindig kapom a figyelmeztetéseket, de most már tudatosan figyelek és igyekszem azonnal kijavítani a hibát.
Kérek mindenkit, tanuljon az én esetemből. Még nagyon sok embernek van szüksége ránk, hogy segíthessünk. Én már készen állok.
Köszönettel és örök hálával, mindenkit áldjon meg a jó Isten!
MG Magdi

 

 

 

Tapasztalat az Áldott Vízzel kapcsolatban:

 

Az arcomon volt egy anyajegy, amely talán a nap hatására sokkal nagyobb lett, érdes felületű. Nagyon megijedtem. Elkezdtem fújni a sebek vizével. Naponta többször, amikor eszembe jutott. Kb.2 hét alatt elhalványodott, felülete sima lett, mondhatni hogy eltűnt. Nagyon köszönöm, hogy ismerhetem ezt a csodát, hogy részesülhetek ebben a kegyelemben.
V.Ildikó

Körömgomba gyógyítására is használható az Áldott Víz vagy 
erre van valami más? B-Né Ircsi

Igen, használható!
Ki kell áztatni a gombás területet, megtisztítani, majd Áldott vízzel befújni. 2 naponta megismételni.

Tapasztalat az Áldott Vízzel:

Orrdugulásom kezelése
Influenzás voltam, és az orrnyálkahártyám begyulladt, sebes lett.
Eszembe jutott a Sebgyógyító víz, és befújattam vele az orromba, kifújtam, majd megismételtem a befújatást. A hatása, csodálatos volt, kidugult az orrom, és a sebes részen a fájdalom azonnal elmúlt.
T.-né Mária

 

 

 

Tapasztalat az Áldott Vízzel:

 

Munka közben a kézi fúrógép lecsúszott a csőről, amit fúrni készültem. A fúró hegye a tenyerembe fúródott. A sebre Áldott vizet permeteztem, és a fájdalom szinte azonnal megszűnt. A vérzés is nagyon gyorsan elállt. A seb gyorsan begyógyult.
P. József

 

Ha Ön is használta az Áldott Vizet, kérjük, írja meg a tapasztalatát a ghanonhg@gmail.com e-mail címre, hogy megoszthassuk azokkal, akik még nem ismerik ezeket a csodálatos segítségeket.