ÜZENET A TANÍTVÁNYOKNAK

2021. 04. 03.

 

Kedves Barátaim!

 

Mivel a Fekete Kristály mellett fogyaszthatjuk a Mária Kristály vizét, ezért azt ajánlom, hogy végezzünk egy rövid kúrasort a Mária kristályokkal.

5 napos kúrát mindegyikből,  5-5 nap szünettel.

Utána a szervezet jelzése szerint segítsünk magunkon.

 

 

 

2021.03.06.

 

A Fekete Kristály csodálatos ereje.

 

Bármilyen hihetetlen, de a Fekete Kristály a családok összetartására adatott!

Felveszi a harcot a családokat széthúzó erőkkel, a félelmi elszakadással, s azzal, hogy boldogan adjuk át unokáknak, nagyszülőknek, egy kicsit a szívünk melegéből is átadunk, hogy melegítse, ami hűlni kezdett.

 

Használata:

Ha valaki elkapta a vírust, a Fekete Kristályon átszűrt Vízből napi 5 cseppet  tegyen a reggeli, bármilyen (nem forró) italába. Addig igya, amíg a szervezete meg nem javul.

Ha valaki Covidos volt, de még nem használt cseppet, akkor kezdje el az 5 csepp ivását, addig, amíg egészségesnek nem érzi magát.

 

Oltás után kezdje el ugyanezt a kúrát. Ha szövődménye van, folytassa a kúrát, amíg rendbe nem jön.

Aki egészséges, ne igyon cseppet, ne szokjon hozzá a szervezete.

Akiket beoltanak, de még nem voltak betegek, azok napi 4 cseppet tegyenek 1 dl Áldott Vízbe, amit éhgyomorra igyanak meg, amíg rendbe nem jönnek.

 

 

 

 

2020.10.30.

 

Kedves Barátaim!


A Kiválasztott Nép legszebb ajándéka már sok otthonba megérkezett! A Kristályok Veletek lesznek a nehéz időkben, a legjobb barátokká válnak!
Azért kaptátok, hogy megvédjenek a génátalakítás hatásától, hogy emberként születhessetek újra, az eljövő új Világban!
Mint látjátok, csapvízből áll, tiszta ivóvízből, amit a Számotokra megáldott az Isten. Tehát semmi problémát nem okozhat. 
Szinte hihetetlen, hogy mennyi segítséget tud adni! Próbáljátok így-úgy, tegyétek ide-oda, csak kérlek, osszátok meg velünk a tapasztalataitokat, ha felfedeztek valami újat. A ghanonhg@gmail.com címre. A weblapon terjeszteni fogjuk.


Szerető üdvözlettel: GH Anon

 

 

 

 

2020.10.08.

 

Kedves Barátaim!

 

A  problémákról:

-A CSAPVÍZ nagyon lényeges az Áldott Víz elkészítéshez, mert az ÉLŐVÍZ!

Ha bármivel már át van programozva, nem tudja a hatást kifejteni. Tehát olyan csapból csepegtessetek, amin tiszta csapvíz folyik.

 

-A Három Kristály 3 db kristályt tartalmaz. Pl: Ha valaki Bak jelű, megkapja a Bika és a Szűz erejét is. Tehát 3 db kristályon kell csepegtetni a csapvizet.

 

Üdv: GH

 

 

 

 

2020.10.04.

 

Kedves Barátaim!


Az UFOkhoz való átlépésről a „Tanításokban….A Jövő c. rovatban bővebben olvashatnak

 

 

 

2020.08.25.

 

Kedves Barátaim!

 

A család legidősebb nőtagját a Megrendelő családjából kell kiválasztani. Ő lehet a mama, nagy-, dédmama.

De ennek a mamának máshol is élhetnek gyermekei, akiknek Ti az Áldott Kristályotokon annyi Áldott Vizet csepegtethettek le neki, amennyire szüksége van.

Úgy érzem, hogy azért találta ki ezt a jó Isten, hogy összetartsa a széthullóban lévő családokat.

Szerető üdvözlet:GH

 

 

 

2020.08.16.

 

Kedves Barátaim!


Látom a leveleitekből, hogy a Segítő Eszközöktől azonnali gyógyulást vártok minden testi-lelki problémára! (A gyermek beteg, szeretném megkapni a gyógyító vizet. Rákos daganatra jó-e az Áldott Víz? Szeretnénk gyermeket, már mindent megpróbáltunk.)
         Az azonnali „csodát” az Áldott Víznél fogjátok tapasztalni, Ezzel bizonyították be nekem 30 évvel ezelőtt, hogy „a Szó igaz, amit a számotokra adok”. A többi „csoda” lassúbb folyamatú lesz, mert pl. a Mária Gyöngye Kristály egy alapos tisztogatást végez a szervezetben, hogy a betegségeket könnyebben elviselje, majd elkerülje. A Növények Kristályán átszűrt Vízzel a szúnyogokat is elűzhetitek. Mindenről csodálatos tapasztalatokat fogtok gyűjteni, és egy életre szólnak!
          Tehát az orvosi kezelést nem helyettesíti, hanem felkészíti a szervezetet a betegség elkerülésére.
         A Tanítások gyönyörű gondolatai a lelki erőt erősítik, hogy így lelkileg-testileg felkészülve élhessük végig ezt a sokszor nehéz, de sok örömmel megtervezett életet!
        A Lelki evolúció c. könyv annyiban tud segíteni, hogy megismerteti az Isten létét magunkban, az összetartozásunk törvényszerűségét, ami eloszlatja az egyedül-lét félelmeit. És elénk tárul a jövő, a Földünk sorsa, amit helyettünk most az Istennek kell megtisztítani, hogy újra élni tudjunk, és megtaláljuk végre Őt magunkban.

 

 

 

 

2020. 08. 07.

 

LELKI ÚTRAVALÓ

 

Lassan az 50 éves Istent szolgáló utam végéhez érek.

A haladásom legfontosabb szabálya az volt, hogy mindenben engedelmeskedtem, az „én” teljes feladásával!

 Csak így tudtam átvenni az Isteni Erőt, hogy Nektek átadhassam.

Nagyon kérlek! Csak akkor vásároljátok meg a Segítő Eszközöket, ha erre képesek vagytok, mert csak a szabályok betartásával tud működni a Kristályokba helyezett Isteni Erő! Tehát, a leírt szabályok betartásával a megáldott Kristályok ereje egész életetekben működni fog!

Szívemből kívánom, hogy megismerjétek ezt a boldogságot!

Isten áldjon Benneteket!

GH

 

 

 

2020. 07. 30.

 

Kedves Barátaim!

 

Nagyon kérlek, a ghanonhg@gmail.com e-mail címre ne írjatok több levelet! A rendeléseket nem én fogom kezelni, hanem az a cég, aki a forgalmazást vállalta. Ott kell majd mindent megrendelni, ill. megvásárolni. Ezt a címet a Tanításokkal kapcsolatos kérdésekre és személyes üzenetekre szeretném használni.

Még mindig minden késlekedik, elvesztem az adminisztráció útvesztőjében! De Ti csak várjatok türelemmel, ne hallgassatok az önreklámozó  ál-ghanonokra!

Nagy öröm fog érni, ha megismeritek az emberiség fejlődéstörténetét, és benne saját magatokat, mert ez a Tudás lesz majd Bennetek az Igazi Béke!

A Segítő Eszközöket nem olyan formában kapjátok majd meg, mint eddig! Persze, ezzel a régiek hatása nem változik, hiszen az Isteni Erő örök bennük! Az újak abban különböznek, hogy most nem én készítem el, hanem Ti!

Köszönöm a türelmeteket! GH

 

 

 

2020.07.26.

 

Kedves Barátaim!

 

Bocsássatok meg a leveleim közvetlen hangjáért, de így jobban ki tudom fejezni a szeretetemet!

Olyan váratlanul ért a riport, hogy nem tudtam felkészülni az értékesítés új formájával járó nehézségekre, és főleg a Segítő Eszközök elkészítésének megváltoztatása  sok időt vesz igénybe. De, haladunk!

Itt, a Hírekben, mindenről tájékoztatlak!

Szerető üdvözlettel GH

 

 

 

 

2020.07.24.

 

Kedves Új Barátaim!

 

Olvasom a sok kedves hangú levélből, hogy már nagyon szeretnétek megismerni az Áldott Vizet!
Mivel várnunk kell egy kicsit a találkozásig, ezért írok róla néhány szót, hogy felismerjétek, megszeressétek és várjátok szeretettel!
Nagy meglepetés fog érni benneteket, mert az Áldott Vizet Ti fogjátok elkészíteni! A Ti kezetekbe költözik az a csoda, amivel eltűnik a sebekből a fájdalom, és a szemetek láttára bezárul a seb!
Én csak 3 kis „kulcsot” adok hozzá, és Nektek, amíg éltek, nem kell félnetek a sebektől! Bármennyi Vizet készíthettek, soha nem romlik meg, mert az Isteni Erő örök! Vigyázzatok ezekre a „kulcsokra”, mert ez a Ti családotok minden tagjáé lesz, ez lesz a gyógyítója, a karmikus kapcsolatok segítője.
A meglepetés akkor fog igazán érni, amikor rájöttök, hogy mit tud még ez a Víz!
Már alig várom, hogy átadhassam!

Szerető üdvözlettel: GH

 

 

 

 

2020. július 22.

 

Kedves Új Barátaim!

 

Végre eljött az idő, találkoztunk!

50 éve várok Rátok! Akkor indultunk el egymás felé, hogy átadjuk kincseinket, elsírjuk bánatunkat, szétosszuk szíveinket!

A Tanítások megismerésével megváltozik az életetek! Hiszen fényt kap a lelketek! Ami beragyog Benneteket, és sugározni fogtok, hogy szebb, és tisztább legyen a Világ!

Ennek az örömnek a felismeréséhez sok segítséget kaptok! Az Áldott Vizet, ami a múlt erejét hordozza, Áldott Kristályokat, Mária Gyöngyeit, amelyek a testeteket erősítik, Áldott Vattát a fájdalmatokra, Áldott fáslit a törött csontotokra, Cseppeket, amelyek a gyógyulásban segítenek.

És a Jövő Ismeretét a könyvekből, így megismeritek a karmáitokat, azoknak evolúciót meghatározó szerepét! De kaptok „hamubasült pogácsát” is, annak elviseléséhez.

Csak várnotok kell egy kicsit, amíg elkészítem, hiszen nem tudtam, hogy ilyen sok gyermekem lesz!

Hamarosan mindenről értesítelek Benneteket.

 

Szeretettel! GH