ÜZENET A TANÍTVÁNYOKNAK

2020. 07. 30.

 

Kedves Barátaim!

 

Nagyon kérlek, a ghanonhg@gmail.com e-mail címre ne írjatok több levelet! A rendeléseket nem én fogom kezelni, hanem az a cég, aki a forgalmazást vállalta. Ott kell majd mindent megrendelni, ill. megvásárolni. Ezt a címet a Tanításokkal kapcsolatos kérdésekre és személyes üzenetekre szeretném használni.

Még mindig minden késlekedik, elvesztem az adminisztráció útvesztőjében! De Ti csak várjatok türelemmel, ne hallgassatok az önreklámozó  ál-ghanonokra!

Nagy öröm fog érni, ha megismeritek az emberiség fejlődéstörténetét, és benne saját magatokat, mert ez a Tudás lesz majd Bennetek az Igazi Béke!

A Segítő Eszközöket nem olyan formában kapjátok majd meg, mint eddig! Persze, ezzel a régiek hatása nem változik, hiszen az Isteni Erő örök bennük! Az újak abban különböznek, hogy most nem én készítem el, hanem Ti!

Köszönöm a türelmeteket!GH

 

 

 

2020.07.26

 

Kedves Barátaim!

 

Bocsássatok meg a leveleim közvetlen hangjáért, de így jobban ki tudom fejezni a szeretetemet!

Olyan váratlanul ért a riport, hogy nem tudtam felkészülni az értékesítés új formájával járó nehézségekre, és főleg a Segítő Eszközök elkészítésének megváltoztatása  sok időt vesz igénybe. De, haladunk!

Itt, a Hírekben, mindenről tájékoztatlak!

Szerető üdvözlettel GH

 

 

 

 

2020.07.24.


Kedves Új Barátaim!

 

Olvasom a sok kedves hangú levélből, hogy már nagyon szeretnétek megismerni az Áldott Vizet!
Mivel várnunk kell egy kicsit a találkozásig, ezért írok róla néhány szót, hogy felismerjétek, megszeressétek és várjátok szeretettel!
Nagy meglepetés fog érni benneteket, mert az Áldott Vizet Ti fogjátok elkészíteni! A Ti kezetekbe költözik az a csoda, amivel eltűnik a sebekből a fájdalom, és a szemetek láttára bezárul a seb!
Én csak 3 kis „kulcsot” adok hozzá, és Nektek, amíg éltek, nem kell félnetek a sebektől! Bármennyi Vizet készíthettek, soha nem romlik meg, mert az Isteni Erő örök! Vigyázzatok ezekre a „kulcsokra”, mert ez a Ti családotok minden tagjáé lesz, ez lesz a gyógyítója, a karmikus kapcsolatok segítője.
A meglepetés akkor fog igazán érni, amikor rájöttök, hogy mit tud még ez a Víz!
Már alig várom, hogy átadhassam!

Szerető üdvözlettel: GH

 

 

 

 

2020. július 22.

 

Kedves Új Barátaim!

 

Végre eljött az idő, találkoztunk!

50 éve várok Rátok! Akkor indultunk el egymás felé, hogy átadjuk kincseinket, elsírjuk bánatunkat, szétosszuk szíveinket!

A Tanítások megismerésével megváltozik az életetek! Hiszen fényt kap a lelketek! Ami beragyog Benneteket, és sugározni fogtok, hogy szebb, és tisztább legyen a Világ!

Ennek az örömnek a felismeréséhez sok segítséget kaptok! Az Áldott Vizet, ami a múlt erejét hordozza, Áldott Kristályokat, Mária Gyöngyeit, amelyek a testeteket erősítik, Áldott Vattát a fájdalmatokra, Áldott fáslit a törött csontotokra, Cseppeket, amelyek a gyógyulásban segítenek.

És a Jövő Ismeretét a könyvekből, így megismeritek a karmáitokat, azoknak evolúciót meghatározó szerepét! De kaptok „hamubasült pogácsát” is, annak elviseléséhez.

Csak várnotok kell egy kicsit, amíg elkészítem, hiszen nem tudtam, hogy ilyen sok gyermekem lesz!

Hamarosan mindenről értesítelek Benneteket.

 

Szeretettel! GH