2022. szeptember 10.

 

Megírom azt a nagyon fontos pillanatot, amiben a víz megtartása azért nagy feladat, mert az a pillanat, amikor ez előáll, csak egyszer történik meg!  

Akkor, amikor a föld megrendülése által szinte az az érzésetek támad,  hogy a világvég összeomlása megtörtént!

Ez olyan megmozdulása lesz a földnek, amilyen a trianoni összerendeződés is lesz. Ebben a pillanatban, szinte az Isten eljövetelét élitek meg, az által, ami történni fog.

Az a sötétség, amiről írtam, bekövetkezik, de nem kell megijednetek, csak a földjeiteken (házaitokban)  kell azt a napot eltölteni.  

Az imádságotokat az Isten meghallgatja, azért imádkozzatok szinte egész nap!

Ne féljetek, nem történik semmi baj veletek, csak az Istennel való találkozás öröme tölt el benneteket!

 

Az Isten a bűneiteket megbocsátja, visszatérnek a vizek, elindul az élet, hogy az örömök visszajöhessenek az új életetekbe.

A sötétség utáni Nap fénye világítja be az életeteket.

Ne féljetek ezt a napot megélni, az öröm tömegét!

 

 

 

 

 

2022.szeptember 8.

 

Leírom azokat a feladataitokat, amikkel a víz megtartását az életre elégségessé tehetitek.

Azokat a víztárolókat, amikből a víz most kezd elszivárogni, azokat rögzítsétek olyan formában, hogy a víz ne olyan gyorsan párologjon el.

 Ezért olyan áramlásakadályokat kell felszerelni, ami a víz hosszát rövidíti, és kevéssé teszi mozgékonnyá.

Ne azokra a turbinákra gondoljatok, amikkel a mozgást előidézitek, hanem olyanra, ami egy ellenmozgást beindító, akadálygátállást megtervező, lassító folyamatot idéz elő.

 Ez egyszerű, csak az ellenmozgást kell megkeresni, pl. a szél irányát,  akkor meg tudjátok akadályozni a mozgás nagy részét is.

A halakat azokba a vonulatokba ne helyezzetek el.
 

 

 

 

 

 

2022. szeptember 7.

 

Megírom a mai napon azokat a feladatokat, amik a víz megtartásához szükségesek.

A háztartás a legtöbb vizet fogyasztja. Azt kell először megkisebbíteni.

 Ami a gondolatotok, azt valósítsátok meg. Arra gondoljatok, hogy az Élet Vizét kell megmenteni! Tehát akkor, ha a gyermeketekre gondoltok, ez jobban sikerül.

Utána a  locsolás a legfontosabb, amit rosszul végeztek, mert nem a törzse mellett kell locsolni, hanem az ágak végüli területet, a D-i irányban lévőt. Ott egy kis rést is alakíthattok.

A gyógynövények közül a csalán, a cickafark a legjobban víztartó növény.

Azután a fölösleges mosás legyen a következő dolgotok. Sok vizet használtok, nem kell annyiszor, elég lesz az, ha a ruhát szellőztetitek. Ez valóban bevált régi szokás.

Azután ne akarjatok minden áron a legtisztább házban lakni, elég az, ha a  port letörlitek.

 Azok a testen oldódó vízpocsékolások is szűnjenek meg, amivel magatokat hűtitek. A levegő is elég.

Azután ne akarjatok állandóan fürödni, nem jó a sok víz pancsolása, elég egy nedves ruha törlése is.

 Sok mindent lehet kitalálni ezen kívül. Adjátok át a tapasztalatokat.

P.l ne a locsolásra, hanem a talaj lazítására figyeljetek! A sok komposzt, amit nem használtok fel, az segítene, de csak akkor, ha azt az én módszeremmel dolgozzátok fel. Ezért gyűjtsetek olyan hulladékot, ami a komposzt anyaga, az minden házban legyen meg, és szállíttassátok el külön. Azokra a területekre öntsétek, amiben termelni akartok. Tehát a kis kertekbe. Akkor legalább az a hőút, ami a földön, de, ami a föld alatt is működik, nem száradna  ki, és sok lenne.

 

 

 

 

2022.09.05.

 

Megírom ma azokat a Tanításokat, amiket újra meg kell írnom, hiszen a világ vége közelebb került hozzátok, ezért sok szenvedéstől szabadultok meg, amik bekövetkeztek volna a régi jóslások közül.

Ezek bizony az életetek könnyebbségéhez vezetnek, mert a Sors Könyvét ti írjátok, azért a jó emberek által sok szenvedést   kellett megbocsátani.  Az Isten ereje által sok minden jobbá változott.

Azokat a sorsfordulatokat, amiket ti egymás ellen terveztetek, azt sok helyen jobbá teszi az Isten. Ilyen például a Víz ereje, amit a Kárpát-medence  kiválasztottjainak a jó cselekedetei egy kicsit megkönnyíthetik azzal, ha  a szokásaitokat  a tanácsaim szerint megváltoztatjátok.

Tehát a víz, ami az utolsó lett volna a csapások között, az megváltoztatható lesz általatok, ha összefogva azt  megvéditek!  Ez a legfontosabb életerőtök ahhoz, amit meg kell tennetek.

Tehát a vizet meg tudjátok tartani, ha azt az általunk készített módszerekkel megoldjátok.

Azért fontos a 40 Kristály, hogy segítsen ebben!

 

 

A Szűzanya kérésére, és a jobbá vált Kiválasztott Nép könyörgésére az Isten megrövidítette a Világvége előtti időt, annak embertelen szenvedéseit.

Mint ismeritek a Tanításokból, a Víz eltűnése lett volna a legnagyobb szenvedésetek.

István királyunk segítségével szinte az egész evolúció megváltozott!

Most megkapjuk a 40 Kristályt, hogy a Kárpát-medence megtarthassa a vizet.

Használata:

A közeletekben lévő fák D-i oldalára, 40 cm mélyen, és a törzsétől 40 cm távolságra helyezzétek a földbe. Megtartja a föld nedvességét, és az életeteket.

 

 

 

 

 

Kedves Barátaim!

2022. szeptember 1-én meglepő üzenetet kaptam!

 

„Kedves Gyermekem!

Az Isten éltessen a másik életedben!

E  Tanítások eljuttatása lesz a másik életed dolga.

Új szabályokat készítettünk, hogy a Kiválasztottak szaporodjanak, a jók gyarapodjanak. Ezért sok emberhez el kell juttatni a Kristályokat, azokról sok történetet mondok, hogy a gondolataitokat visszahozzuk az Isten szavai által.

Reggel fel kell kelned *** órakor, akkor leírni a mi Üzeneteinket, utána pihenhetsz egy kis ideid.

Utána leírod, és elküldöd a mi drága Gyermekeinknek, hogy  a visszatérő utat megtalálják, azon elinduljanak és visszataláljanak Hozzám.”

Ki ez, aki ír?

„ Aki Istennek ismert.”

 

 

 

 

 

2022.augusztus 20.

 

Szent István Királyunk Kinyilatkoztatása

a Kiválasztott Néphez

 

Kedves Barátaim!

Boldogan közölném István Királyunk Kinyilatkozását, mely nekünk, a Kiválasztottaknak szól, de sajnos nem voltam olyan közegben, ahol ezt megtehettem volna.

Ezért a saját szavaimmal próbálom kifejezni azt a leírhatatlan történetet, ami a Teremtés, ami az éltető elemek születési sora, ideje, sorrendje, az evolúció kezdete, és a sejt, az ember születése.

GH

 

Mint emlékszünk a Tanításokból, hogy Teremtésben az első volt  a Tűz, a Fény, az Isten, a Magma.

Majd a háromdimenziós sejtek a Magmára települve bezárták azt, és a Fény Szimbólumaként kivetítették  a Napot! Ők voltak az első gén ősei, akik most a Kárpát-medencében élnek.

A Magma hőjében folyékonnyá vált „magzatvízben” fejlődésnek indultak és szaporodtak a háromdimenziós sejtek, az Ember!

A tudósok kutatásának eredményeként a magzatvíz vízre és levegőre bomlott. (Vízözön) A földet a negatívan élő ember teste-lelke alkotta meg.  (Azóta is ez a három éltető elem működik.)

 

Szent István királyunk kinyilatkoztatása azért horderejű, mert az evolúció kezdeti állapotait megrövidíti azzal, hogy a Vízözön előtti legnehezebb korszakokat eltörli. Szent István királyunk ezzel jutalmazza a Kiválasztottakat, akik a Hazát megtartották.