HÁROM KRISTÁLY

HÁROM KRISTÁLY

(régebbi neve: Áldott Víz)


Az Isten abban a kegyelemben részesít bennünket, hogy elkészíthetjük a családunknak az Áldott Vizet!
Az Erőt a Kristályok hordozzák, bármilyen hihetetlen! Ezért nagyon kell rájuk vigyázni, úgy kell tartani őket, mint a legdrágább kincset, mert valóban az is, Isteni Erő van bennük!

 

A megáldott Kristályokon átszűrt csapvíznek csodálatos ereje lesz, mely nem romlik meg és folyamatosan készíthető. A Kristályok ereje végtelen időkig tart! Testre fújva fejti ki hatását, naponta többször használható. Égésre, forrázásra, vágásra, bármilyen seb gyógyulását elősegíti. A fájdalmat megszünteti, a sebek rendkívül gyorsan regenerálódnak! A tapasztalatok szerint kiütéseket, gombás fertőzéseket, herpeszt, begyulladt fogínyt, a szemen megjelenő árpa gyógyulását is gyorsítja. Az Áldott Vizet rá kell permetezni a beteg felületre, megvárni amíg rászárad. Naponta többször lehet fújni. Abban az esetben, ha a seb valamilyen betegség következménye (pl. cukorbetegségből adódó), akkor forduljon kezelőorvosához.

 

A család legidősebb nőtagjának a zodiákusa szerinti HÁROM KRISTÁLYT kell használni az egész családnak, akkor is, ha nem laknak együtt. (elhalálozás esetén a család tovább folytathatja a használatukat, nem kell újat beszerezni)
Családunk számára könnyen készíthetünk az Áldott Vízből:
-    Növények Vizét (a Növények Kristályán átfolyatott Áldott Vízzel) 
a vegyszermentes gazdálkodáshoz,
-    Segítő Vizet (a Segítő Kristályon átfolyatott Áldott Vízzel) 
az időjárásváltozásnak kitett szervezetünk ellenállóképességének növelésére.

 


A VÍZ ELKÉSZÍTÉSÉNEK MÓDJA:

 

Vegyünk egy új műanyag virágspriccelő flakont, amiben nincs fém.
Egy új, kis műanyag tölcsérbe helyezzük bele a 3 db Égi Energiával felerősített kristályt. Tegyük bele a flakonba, és csepegtessünk át rajta csapvizet. Az első pár csepp vízzel öblítsük ki először a flakont, ezt a későbbiekben már nem kell megismételni. Szűrjük le a kívánt mennyiséget. Használat után egy puha pamutanyaggal töröljük át a három Kristályt és tegyük vissza a tasakba, vagy a tiszteletére készített kis zacskóba, dobozba. Ügyeljünk rá, hogy fémhez ne érjenek a Kristályok. Egy-egy szűrés között a tölcsért és a kristályokat egy textil zacskóban tárolhatjuk, soha ne keverjük össze más kristályokkal. Idegenek ne fogdossák, ne vizsgálják, ne kísérletezzenek vele. Az idővel rárakódó vízkövet könnyen leoldhatjuk, ha kis időre citromlébe áztatjuk, majd vízzel leöblítjük.
A használati útmutatót pontosan tartsuk be, így marad meg a Kristályokban az Örök Erő.