Mária Gyöngye

MÁRIA GYÖNGYE

 

 


A Mária Gyöngye Kristályok, az Attila királyunk halála után lezárt 8 Gyógyító Kút erejét tartalmazzák, amit átadnak a rajtuk átszűrt víznek.
Mária Könnyei, amik fájdalmában a földre hulltak, kikristályosodva, gyönggyé válva átvették a gyógyító erőt! Ezek a kristálygyöngyök magukba hordják a nyolcféle gyógyító erőt, hogy a Kiválasztott Nép megtarthassa erejét, amíg eljön az Idő.


 
Mária Üzenete


Az én könnyeimet gyönggyé válva elétek teszem, hogy gyógyuljatok, hogy szeressetek, hogy éljetek!
Szeressétek a Hazát, hogy megtartson benneteket, és a Vizet, ami ezen a területen nyitja meg ajtaját, hogy ellássa a Világot!
Vigyázzatok erre a Vízre, hogy a sorsotok, amit „írtok”, könnyebb legyen. 
A család szomorúsága örömmé váljon, hogy megáldva, a gyógyulásban újra éledve új életre keljetek, amiben nincs gyűlölet, nincs bánat, csak az Istenöröm boldogsága.
Az én drága Gyermekem, aki értetek született, elmondta ezt nektek, csak éppen ezeket a szavakat töröltétek ki az ő történetéből.
Csak Uratoknak neveztétek Őt, aki a lábaitokat mosta meg, aki a könnyeitek tüzéből szikrát épített, hogy lássatok!
Az Én Egyetlen Fiam, itt van közöttetek, keressétek! A Ti családotokban van! Mindenkiében ott van egy kis lélegzete, a simogatása, a gondolata, ami sohasem bánt, sohasem mond rosszat, csak szeret, szeret! Ez az egy szó az, amit ismer!
Az én drága Fiam, a ti országotok Királya! Szeressétek Őt! A szárnyai alatt éltek, melegedjetek és öleljétek meg egymást!
Ott vagyok én is, tartom Őt a karjaimban, ahogyan a gyilkosai az ölembe tették. Tartom Őt, és Benneteket, a feltámadásra akarlak megtanítani!
Szinte a szívetek rezgéséből érzem, hogy elindult bennetek egymás felismerése, az egymás elfogadása, segítése, a kenyérosztás, a simogatás, az ölelés. Az én ölemből indul az élet, talpra állítalak, induljatok!
A dolgotokat ismeritek! Áldást adok rátok!

 

 

 

 

 2021.03.03.


A KRISTÁLYOK

Az Isten, a Teremtő, amikor megalkotta saját magából a Világot, látta a jövőt, az életelemek kialakulását, a sejtté alakulást, belőle az embert, akinek a kezébe adta a jövő alakítását, és az Teremtés csodálatos erejét!

De küldött segítőket is, szenteket, bölcseket, közvetítőket, útmutatókat, hogy visszataláljunk Hozzá, ha elhagytuk Őt, hogy örök legyen az Élet!

A szimbólumok, - minden nép központi nyelve, - megőrizte a segítők üzeneteit!

S a föld kincsei, a Kristályok, megtestesítették a szimbólumokat, és a színük erejével felerősítették, hogy megmentsék az Istenből alakult Embert és Világát a pusztulástól!

 

Ez az idő most jött el!

Szinte haldoklik minden!

De a Szimbólumok, a Kristályok, életre keltek! És elindultak a Kiválasztott Néphez, hogy segítsék, hogy életre keltsék! Élni kell, hogy Teremteni tudjunk!!!

A jövő alakításának a lehetőségeit már ismerjük. Most ERŐRE van szükségünk, hogy megvalósíthassuk! Boldog, egészséges életre!

Ennek az életnek a megteremtésében segítenek!

 

 

Hogyan segítenek a Kristályok?

 

A Kristályokat az Isten megáldotta, tehát csak meg kell inni a rajtuk átszűrt csapvizet, az élővizet.

 

 

Miben segítenek?

 

A Mária Kristálya (Gyöngye) az egész szervezet erősítésében.

A Három Kristály a sebek gyors gyógyulásában.

A Fekete Kristály a vírusokkal vívott harcban, a trópusi betegségek.

 leküzdésében.

A Zöld Kristály a Növények segítője.

A Pamut Vatta a fájdalmak enyhítője.

 

 

Nem lesz több Kristály?

 

Még három Kristály készül. A Kék, a Sárga és a Fehér.