Növények Kristálya

NÖVÉNYEK KRISTÁLYA

 

Növények vize
A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala
az M 17 00994 ügyszámú védjegybejelentést
222937 számon lajstromozta


 

A Védjeggyel ellátott flakonok vizét folyamatosan lehet használni.


 
A Növények Vize, Isten egyedülálló próféciájának igazát bizonyító egyik csoda!  A kártevőket nem megöli, hanem „génállapotra” helyezi vissza. A rendszeres permetezéssel a növényeink megerősödnek, ellenállóvá válnak a betegségekkel szemben, a rovarkártevők elhagyják őket és a termőföld is megtisztul a mérgektől és a kártevőktől.
A Víz semmilyen veszélyt nem jelent az emberekre vagy állatokra nézve.
A Növények Vizét a Három Kristályból kell elkészíteni, a NÖVÉNYEK KRISTÁLYÁN (zöld színű Kristály) átcsepegtetve.

 


A VÍZ ELKÉSZÍTÉSÉNEK MÓDJA:


Első lépésként a Három Kristályból készítsünk Áldott Vizet.


Vegyünk egy új műanyag flakont. Egy új, kis műanyag tölcsérbe helyezzük bele a 3 db Égi Energiával felerősített Kristályt. Tegyük bele a flakonba, és csepegtessünk át rajta csapvizet. Az első pár csepp vízzel öblítsük ki először a flakont, ezt a későbbiekben már nem kell megismételni. Szűrjük le a kívánt mennyiséget. Használat után egy puha pamutanyaggal töröljük át Kristályokat és tegyük vissza a három kristályt a tasakba. Ügyeljünk rá, hogy fémhez ne érjenek a Kristályok.


Majd tegyük a csomagolásban található kis tölcsérbe a zöld színű NÖVÉNYEK KRISTÁLYÁT, és rajta keresztül az Áldott Kristályokon átszűrt Vízzel töltsük meg a kis fiolát. Zárjuk le a dugóval és a kupakkal. Hagyjuk 5 órát állni.


Az így elkészített Növények Vizének használata a régi Növények Vize emblémás fiola felhasználási módjával megegyező.

 

 

AZ ERŐ A KRISTÁLYBAN VAN! Nagyon vigyázzunk rá! Az erő örök benne!


Egy-egy szűrés között a tölcsért és a kristályokat egy textil zacskóban tárolhatjuk, soha ne keverjük össze más kristályokkal. Idegenek ne fogdossák, ne vizsgálják, ne kísérletezzenek vele. Az idővel rárakódó vízkövet könnyen leoldhatjuk, ha kis időre citromlébe áztatjuk, majd vízzel leöblítjük. 

A használati útmutatót mindig pontosan tartsuk be.