BESZÁMOLÓK A növények vize HASZNÁLATÁRÓL

 


Üdvözlöm! 🙂
Egy érdekességet szeretnék megosztani. 
1 hete tettem vízbe ezt a vágott virágot,ami egy kicsit kókadt is volt. A vízbe növények kristálya cseppeket tettem. A virág szerkezete kb.kő kemény lett. Azóta nem cseréltem vizet és ugyanolyan állapotban díszeleg az asztalon 7nap után is. 😊🥰
Köszönöm! 🙏😇


Üdv. Anikó

Növények Vize tapasztalatok

 

 

 

 

Nagyon sok változás történt azóta, amióta a Kristályokat használjuk a férjemmel!

A Növények Vizével gyógyítja a férjem a nagy körmén lévő körömgombáját, jó eredménnyel. Évek óta mindent kipróbált, de nem használt semmi.

 Hajmosás után is a növényi cseppekből  készült vízzel öblítjük le a hajunkat és nem korpásodik, nem zsírosodik.

A három kristállyal készült vízzel fújom a lábam, ahol 30 éve a söprűs erek látszanak, már alig látható.

A bőr felületen voltak tepertő szerű foltok, azok szépen elsimulnak.

A kertembe csak a Növények Vizét használom nagy sikerrel!

Nagyon hálás vagyok,  hogy megismerhettem ezt a lehetőséget!

XY

 

 

 

Kedves G.H. Anon!

 

Tanácsot szeretnék kérni.
Tavaly Isten segedelmével sikerült a gyógyító Kristályokhoz hozzá jutni. 
A növények vizével már így ősszel be tudtuk locsolni a kis házi kertünket, ezt ugyan így most tavasszal is. Virágzás előtt permeteztünk is a vízzel 2-szer. Most ugye 5 liter vízbe 4 cseppet kell tenni. 
Most rengeteg a hangya a kertben, némi tetű is van már a fákon. 

 

Szeretném megkérdezni milyen sűrűn permetezünk ebben az esetben, vagy tegyünk többet a cseppekből? Eltökélt szándékunk hogy többet mérget nem akarunk kiszórni.

 

A növények vizével egy tapasztalatomat is szeretném megosztani. A bőrömön 2 db Basalioma nőtt. Ezt a nyugati orvoslás bőrdaganatnak hívja. Kb. 15 évvel ezelőtt is volt , akkor ezt leműtötték. Most nem mentem vele orvoshoz, elkezdtem csepegtetni rá felváltva a Növények vizét, és Áldott vizet, naponta 7-8-szor. 3 hét alatt eltűnt. Hálásan köszönöm! Természetesen folyamatosan fogyasztjuk most ugy, ahogy tanácsolta kúra szerűen a Mária Kristályokból készült vizet., Néha áldott vizet is iszunk, szóval mindig valamit. Senki nem volt beteg .Hálánkat és köszönetünket küldjük Önnek!
Módráné Éva

 

Kedves Éva!

 

Mivel most alakul a trópusi éghajlatunk, ezért minden változó, váratlan, kiszámíthatatlan.

Ezért nekünk kell döntenünk, nem lesz előírás, semmi sem egyforma.

Tehát gondolkodjunk!

 

Ha megjelentek a tetvek, azonnal be kell permetezni, nem szabad megvárni a szaporodást. Így egy generációval el fogunk bírni, és visszaáll a kelési idő.

 

Azt is érezni fogod, hogy hány cseppet tegyél a permetlébe! Ez a képességed is kialakul!

A jó Isten a nehéz idő végigéléséhez minden eszközt a kezetekbe ad! Gondolkodjatok, és higgyetek!

 

Nagyon jól gondolkodsz a Segítő Eszközök használatáról is!

Próbáljatok, újítsatok, rosszat nem lehet ezekkel tenni!

 

Szerető üdvözlet!GH

 

 

 

 

Tapasztalataim:


A viztisztitó vizet használjuk. Én ugy érzem ez is közrejátszik abban,h szerintem legalabb egy éve egyatalan nem voltunk betegek a családban 
Néha volt,hogy tettem az ivóvizünkbe (1liter/1csepp) növények vizét.
Fáratságon és időnkénti izületi, nyak,hát,derék,fejfájáson kívül persze. 
A kutyánknak is csepegtetjük az ivóvizébe a növények vizèt. Öregecske már   sok szemölccsel és ez álltal sebbel a testén,de ugy látjuk jól van.
A virágokat csak a növények vizével öntözöm,spriccelgetem. Nagyon szép mind.  ⚘
Küldtem emailt is a héten a bonsai fám ujra születéséről. 
A vàgott virág tényleg képes ellenni 3-4hétig is a vázában,1csepp növények vizével a vízben 
És valóban inkább elszárad mint tönkremegy. Csoda! 

 

 

 

 

Üdvözlöm! 


Szeretném megosztani Önökkel a növényemnél tapasztalt pozitív változásokat.
Január 7.én a szülinapomra egy Bonsai kis fát kaptam,aminek végtelenül örültem. 
De sajnos az örömöm,csak pár napig tartott,mert szegényke a hideg vagy a helyváltoztatás miatt ledobta az összes levelét és hanyatlásnak indult. Meg akartam menteni,ezért a növények vizéből 1 cseppet használva az öntözővízbe,kitartóan locsolgattam és napi szinten spriccelgettem. 
Mindössze kb. 2 hét múlva, gombostűfejnyi pici zöld pontok jelentek meg a növénykémen. A boldogságom határtalan volt. A végeredményt fotókon csatoltam. A kis Bonsai köszöni szépen nagyon jól van! 
Minden növényemre ezt használom. Gyönyörűek.
Köszönöm!


Üdv. Anikó
 

január 10.  február 10.  március 10.

 

 

 

 

 

Tapasztalatok a növények vizével 

Megfáztam, erősen fájt a torkom és eldugult az orrom.
Növények vizét cseppentettem szűrt vízbe és naponta többször galgalizáltam. Éjszakára az áldott vattát tettem a nyakamra. 2nap múlva elmúlt a torokfájásom. Az orr dugulásom megmaradt. Ekkor jutott eszembe, hogy talán segítene, ha a növények vizéből 1-1 cseppet cseppentenék az orromba. Körül belül fél perc múlva szabadon kaptam levegőt az orromon és napokig nem dugult el. Megismételtem még egyszer és megszünt ez a tünetem is.

Május végén kisebb méretű kerti tavat készítettem. Négy féle vízi növényt tettem bele. Azzal riogattak a szomszédok, hogy szunyog keltető lesz a tavam és a forróságban felmelegszik a víz, tönkre mennek a növények és algásodni fog. 
A növények vizéből 20 cseppet cseppentettem a vízbe. Sem szúnyog, sem az alga nem szaporodott el. A tavi rózsa kinyilt, egészségesek maradtak a növények. Olykor pótoltam az elpárolgott vizet. Augusztusban ismét cseppentettem kb 10 csepp növények vizét a tóba. Ősz végéig, amig nem téliesítettem, áttetsző tiszta vize volt a tavamnak.


Tavaly tavasszal két 18 éves nagy citromfát ültettem ki a kertbe, kinőtték a dézsát, már nem tudtuk mozgatni őket. 
1-2 hétig minden rendben volt velük, azután fonnyadni, barnulni, fakulni kezdtek a levelek. Mintha nem kaptak volna vizet.
5l vizhez 5csepp növények vizét és 5 csepp pollen cseppet tettem és megpermeteztem vele a fákat 5 naponta és hetente 1szer meg is öntöztem őket ezzel.
Az első két hétben semmi sem történt. Kitartóan ismételtem a folyamatot. A következő hetekben apró kis leveleket pillantottam meg az ágakon. 
Hamar kizöldültek a fák és virágoztak is.
Körülbelül másfél hónapig kezeltem őket. 

 

 

 

 

 

Tapasztalat a szúnyogok ellen:

 

Vízparton nyaraltunk. Ebben az évben különösen sok volt a szúnyog. Sokat kínlódtunk velük. Kaptam az ötletet, hogy fújjuk le a bokrokat, fákat a Növények Vizével. Ezután minden reggelt úgy kezdtünk, hogy permeteztünk.

Valóban érezhetően kevesebb lett a vérszívó. Aztán kipróbáltuk magunkon is. A bőrt befújva nem szálltak ránk a szúnyogok. Úgy működött a víz, mint a szúnyogriasztó folyadékok.

Nagyon köszönjük.

V. Ildikó

 

 

 

 

Tapasztalat a Növények Vizének használatával:

 

Hosszú idő óta tüszős mandulagyulladástól, szenvedtem, az orvos műtétet javasolt. Idős korom végett nem vállaltam. Elkezdtem a Növények Vizével gargarizálni a torkomat minden nap. Mostanra teljesen rendben van a mandulám.

Köszönöm G H Anon.

Tapasztalat a Növények Vizével:

Könyök ízületi fájdalom.

A könyököm egyre gyakrabban és egyre erősebben fájt. Az állandó fájdalom miatt, már a legkisebb csomag cipelése is probléma volt. Elsőnek az áldott vattát használtam. A fájdalmat enyhítette, de nem szűnt meg.

Egy pamut ruhát megnedvesítettem Növények vizével és ezt folyamatosan a fájó részen tartottam. A fájdalom két nap alatt megszűnt. Azóta nem jött vissza, és a karomat ugyan úgy tudom használni, mint előtte.

T. Ilona

 

 

 

 

Tapasztalat a Növények Vizével:

 

Erős köhögési rohamok.

Gyakran előfordul, hogy erős köhögési rohamok jönnek rám. Különösen, ha csokoládét ettem, vagy fekete teát ittam, de a kipufogógáz is irritál. Ilyenkor úgy érzem, hogy alig tudom abba hagyni a köhögést.

A Növények Vize Esszencia felhasználásával elkészítettem a belélegzős vizet (lsd. Praktikus tanácsok c. rovatban), ami nagy változást hozott. Már az első nap után szembetűnő volt a változás. Az erős köhögési inger csillapodott, majd szinte meg is szűnt. Ezt az állapotot úgy tudom fenntartani, hogy minden reggel és este, használom a belélegzős vizet. Ha egy nap véletlen kimarad, azaz erős köhögés már akkor se jön elő.

P. József

 

 

 

 

Kondacs Judit kertész, Szarvasról:


4 éve rendszeresen használom a Növények Vizét. A fák egészségesek, a tafrina meggyógyult. Sikerült távol tartani a zöldtetűt, a lisztecskét, de az apró hangyákat is.
A kutya elé két itató tálat teszek. Az egyikbe Növények vizét cseppentek. Elmúlt a bélhurutja, és a csípásodása, megszűnt a rossz szaga.
A tyúkoknak megszűnt a mészhiánya.
A szobanövények egészségesek.

Szarvasi biogazda tapasztalata:
A talajból visszaszorultak a mérgező növények, eltűnt a csattanó maszlag, ebszőlő, aszat. Gyógynövények terjednek helyettük. Szépek a növényei, a sárgarépa nem kukacos.

 

 


A paprika palánták atkás fertőzését sikeresen kezeltük a Növények Vizével. A gyógyulási folyamatról fotó is készült. Hálásan köszönjük!
 

Tóthné Marika

 

 

 

paprika 1            paprika 2 

Kezelés előtt                                                                        Kezelés után

 

 

 

 

 

A Növények Vizére alapozva indítottuk el a vegyszermentes kertészeti kis gazdaságunkat. Néhány szóban és képek által bemutatjuk a Növények Vize használatának tapasztalatait.

Biró Ildikó és Kemenes Dénes családi gazdálkodó Somogyfajsz, Petőfi u. 88.

 

Saláta termesztése

 

A saláta minden házi kertben könnyen megtermelhető. Télen szerettük volna kihasználni a fóliát, ezért ültettünk bele decemberben saláta palántát. A fóliát kitisztítottuk a nyári termesztésű paprikától, paradicsomtól, a talajt fellazítottuk, utána bepermeteztük a Növények Vizével, ezt követte a saláta palánták eldugdosása. A tél folyamán a nagy hidegben fátyolfóliával takartuk. A Növények Vizével való permetezést február-márciusban elvégeztük néhányszor. Március végén és áprilisban a betakarításkor már nem permeteztünk.

 

  


saláta vetése               saláta fólia palánták               saláta betakarítás előtt

Saláta vetése                                         Saláta fólia palánták                               Saláta betakarítás előtt

 

 

Paprika termesztése:

 

A palánta vásárlás során próbáltunk olyan fajtákat választani, ami a mai vásárlói igényeknek megfelel. Ezeket a vásárolt palántákat azonnal lekezeltük a Növények Vízével, és a talaj, ahova ültetjük is le van permetezve. Így tudtuk elérni, hogy egészségesen indultak fejlődésnek a palánták. Ezt követően két heti rendszerességgel permetezünk. A fóliába ültetett palántáknál a rendkívül gyors fejlődés miatt hetente permetezünk egy hónapig. A paprikánál betegségek nem nagyon fordulnak elő. A talajra nagyon ügyelünk, hogy elegendő tápanyag álljon rendelkezésre. Palántázáskor gilisztahumuszt kap a növény, és a talajt ültetés előtt saját komposzttal keverjük. A komposzt készítésekor különböző állatok szerves trágyáit rétegezzük. Ősszel a fagyok beállta előtt fátyolfóliával takarjuk a paprika sorokat. Az őszi és tavaszi napfordulókor a talajt és a növényt is egyaránt permetezzük. A szezon végével a komposzthalomra kerül a gyökerestől kiszedett paprika.

 

 

 paprika 07.20-án         mulcsozás paprikánál

Paprika 07.20-án                                                                 Mulcsozás paprikánál

 

 

 paprika fajták         fólia paprika palánta

Paprika fajták                                                                                                Fólia paprikapalánta

 

 

 

Paradicsom termesztése:

 

A paradicsomot palántáról ültetjük, mivel nincs meg minden feltétel a palántaneveléshez. Elsőként lepermetezzük a megvásárolt palántákat a Növények Vizével, de addigra már az ültetéshez előkészített talajt is lepermeteztük. A paradicsomot két hetente permeteztük a továbbiakban, kivéve a fólia, ott a fejlődés kezdeti szakaszában heti egyszeri permetezést végeztünk.

Palántázást követő 3 hét után vírusos fertőzés jelei voltak a paradicsomon. Meg szerettük volna tudni mi ez a betegség, ezért két fertőzött tövet elküldtünk vírusvizsgálatra. Műszeres vizsgálatnak vetették alá laboratóriumban, de nem tudták megállapítani a vírusfertőzést, hiába voltak szemmel jól látható jelei. Még a labor vizsgálatot sem kellett kifizetni. Egyértelműen bebizonyosodott számunkra, hogy a növények vize által a fertőzés megszűnt, a többi beteg paradicsom meggyógyult. Szinte naponta néztük át a paradicsomot, hogy egészséges-e.

A paradicsomnak sokfajta betegsége fordulhat elő. Amikor első alkalommal ültettünk paradicsomot a gombabetegség tönkre tette,  a hosszan tartó esőzés miatt nem tudtunk permetezni kellő időben. Ebből tanulva, az időjárást  szem előtt tartva végezzük a permetezést. Olyan év volt a 2016, hogy a hernyók megjelentek a fóliában és bele rágták magukat a paradicsomba. A lepkék rajzásának idejére oda kellett figyelni, és körömvirág, cickafark, csalán magjainak őrleményével kellett ekkor beporozni a paradicsomot. Ezt a segítséget az Isten adta, ahogy a Növények Vizét is. A fólián belüli fátyolfóliás takarás eredményeként  novemberben szedhettünk paradicsomot.

 

 

paradicsom fólia         paradicsom szabadföldi

Paradicsom fólia                             Paradicsom szabadföldi

 

 

hernyó kívülről paradicsomon        paradicsom levélbetegség     

Hernyó kívülről paradicsomon                                                 Paradicsom levélbetegség

 

 

paradicsom fajták

Paradicsom fajták

 

   

 

Különböző zöldségek, gyümölcsök termesztése:

 

A házi kertben általában termelt összes zöldségféle termesztésénél a növényvédelmet a Növények Vizével történő rendszeres /két hetente/ permetezéssel oldottuk meg. Évente kétszer az őszi és tavaszi napfordulókor a talaj permetezését is elvégeztük.

A zöldségek, gyümölcsök feldolgozását meg tudtuk oldani, így az ízletes savanyúság, lecsó, zöldség ételízesítő, lekvár, szörp, gyümölcs aszalvány , paradicsomchips télen is fogyasztható.

 

 

őszibarack téli takarás            szedres ősz            málnás tálca

Őszibarack téli takarás                          Szedres ősz                                          Málnás tálca

 

 

 padlizsán július 03-án

Padlizsán július 3-án

 

 

 bazsalikom sor         

Bazsalikom sor

 

 

gyümölcsös vetésforgója            2016.06.29._uborka           sárgarépa betakarítás  

Gyümölcsös vetésforgója                        Uborka június 29-én                       Sárgarépa betakarítás

 

 

 krumpliföld

Krumpliföld

 

 

szárított paradicsom chips            aszalt almák

Szárított paradicsom chips                         Aszalt almák

 

 

Palánták nevelése Növények Vizével

 

A paprika és paradicsom magocskákat kis ládákban humuszos földbe szoktam ültetni.

A 2013 -as évben is így kezdtem, csak most mielőtt a magokat belehelyeztem volna, bepermeteztem a Növények vizével a ládákban a földet, és miután betakartam földdel a magokat, ismét bepermeteztem. Miután kikeltek a magok, ismét permetezgetem a kicsi palántákat.

A CSODA, az idei palánta nevelésemben egyetlen palánta sem dőlt ki, szépen egyenletesen fejlődnek, a gyökere mint látható a mellékelt képen, teljesen egészséges!

A későbbiekben is a Növények vizével kezelem a palántákat, elküldöm a tapasztalataimat a növényeim fejlődéséről, pár kép kíséretében.

KÖSZÖNÖM az Égieknek ezt a Csodás Ajándékot, nagy segítséget jelent a növényeim nevelésében.

Tóthné M.

 

növények vize palánták

Palánták

 

 

Szép, egészséges, Növények vizével kezelt palánták.

Szép, egészséges, Növények vizével kezelt palánták.

 

 

A Növények Vizével kezelt palánták nagyon szépen fejlődnek, növekednek, és egészségesek.

 

A Növények Vizével kezelt palánták nagyon szépen fejlődnek, növekednek, és egészségesek.

A Növények Vizével kezelt palánták nagyon szépen fejlődnek, növekednek, és egészségesek.

 

 

A Növények Vizével kezelt palánták nagyon szépen fejlődnek, növekednek, és egészségesek.

Növények vizével kezelt, egészséges paprika, fólia alatt

 

 

Növények vizével kezelt, egészséges uborka, fólia alatt

Növények vizével kezet uborka fóliaházban.

 

 

Növények vizével kezet uborka fóliaházban.

 

A végeredmény: Szép, egészséges és vegyszermentes termés!

A végeredmény: Szép, egészséges és vegyszermentes termés!

 

 

 

Szarvasi tapasztalatok a növények vizéről:

 

Nagyon jók a tapasztalataim: Olyan gyümölcsfa is hozott termést, amin eddig nem tudott megmaradni. A falevelek az atkás mályva egészséges. A taplótól megtámadott almafa szépen gyógyul. A nagyon öreg, harkály által kilyuggatott szilvafák kivirultak és a haldokló öreg barackfa is kezd éledni. Az augusztus végi tűző nap nagyon sok falevelet megszárított. Az éhes darazsak még zölden megkezdik az éretlen gyümölcsöt. A nagy szárazság miatt nagy a nyomorúság. Nincs virág, nincs nektár.

 

 

Gillich György észrevételei a növények vizéről:

 

Az idei konyhakerti növények nagyobb részben vásárolt vetőmagokból, kisebb részben saját előállításból lettek elültetve. A cél, a teljes vetőmag szükséglet biokerti megtermelése. A növények vizével, április 1 óta van kezelve, heti rendszerességgel, minden növény. Már a saját előállítású palánták is szokatlan intenzitással nőttek, és ez a fejfödés máig is tart. A rendszeres gyomlálás és a csalán lével való öntözésen kívül semmilyen más növény védőszert nem alkalmaztunk. Egyedül a burgonya ültetvény nem lett permetezve, csak május végétől. És így a kikelt lárvák kártételét csak a kézi leszedés által tudjuk megfékezni.

De az új peték, már nem tudtak kikelni. Tanulság az, hogy ez a növény is ahogy kikelt, (főleg a levélzet alját) kezdetektől kell kezelni.

 

 

Méhek gyógyítása a Növények Vizével:

 

Atkával fertőzött méhek kaptárja elé tegyünk 2 vízzel teli itatót, az egyikbe cseppentsünk a Növények Vízéből 1cseppet, a másikat hagyjuk tisztán. Figyeljük meg, a beteg méhecskék a Növények Vizével cseppentett itatót fogják választani, az egészségesek a tiszta vizet. Az ivóvizet rendszeresen cseréljük, amíg a méhek meg nem gyógyulnak, így itassuk őket.

 

 

 

Darazsak, rovarok távoltartása a Növények Vizével:

 

Nyáron a kellemetlen rovarokat, darazsakat, legyeket könnyen távol tarthatjuk, hogyha a környezetünket lefújjuk a Növények Vizéből készített permettel ( 1liter vízhez 1 csepp Növények Vizét cseppentünk ). Ezzel a módszerrel megakadályozhatjuk, hogy darázs fészkeljen olyan helyre ahova nem szeretnénk, vagy pl. a lekvárfőzéskor is távol tarthatjuk őket. Azok a fák, bokrok, melyek rendszeresen permetezve vannak, a szúnyogokat is száműzik. Magunkra fújva a szúnyogok nem fognak megcsípni!