XXI. KÖTET

 

2021.08.03.

 

Megírom azoknak a sorsát, akik az Idő előtt megszakítják az életüket.

Az a lélek sajnos sohasem tud többé emberré válni, csak a létben szenved, a memóriájában azzal az emlékkel, ami által nem tudta az utolsó órát kivárni!

 Abban a szenvedéspillanatban, amikor ő elszakadt a testtől, a lélek a testet még nem hagyta el, csak a test sarát

 Az az, ami lehúzta őt, a szárnyait eltörte! Azok a percek, amikben az Istent nem látta, de a testben való életet sem, akkor olyan fájdalmat érzett, ami által szinte a szíve megszakadt,

Ez a fájdalompillanat az ő sorsa lesz, sohasem múlik el, nem csitul, nem enyhül.

Ezért kérlek benneteket, örökké csak erre!, hogy az életet bírjátok ki, bármilyen nehéz is lesz az.
 

 

 

 

 

2021.08.02.

 

Megírom ma azokat a nagy cselekedeteket, amikkel a kiválasztás útját biztosítjátok. Ezek a családi összetartó erők.

Azokat a gyermekeket, akiket a nemzésük szerint nem az apától kaptátok, bizony jó lenne őket egyszerűségre nevelni, hiszen ők azok, akik gén nélkül maradnak az anyák bűne miatt!

Tehát olyan emberré kell nevelnetek őket, amilyeneknek a sajátotokat szeretnétek, tehát ne a különbözőségre, hanem a megegyezésre neveljétek.

Akkor ezek a lelkek az összesített lélekerő tagjai lesznek, akik a leszületések segítői lesznek. Karmaként születnek le, hontalanul, névtelenül, de az Istenlét mellett mégis boldogan!

Tehát szeressétek őket, mert embertől nem kapnak több szeretetet, már csak az Istentől, akinek a könnyeivé válnak.

 

 

 

 

 

2021.08.01.

 

A mai óra olyan szép és jó adományotokról szól, amikor a legjobban szeretett gyermeketeknek a hibáiról beszélgettek vele.

Ilyenkor, amikor a rossz tulajdonságokat elkezdenétek, akkor előtte tegyetek ti is valami rosszat, amiről elindulhat a beszélgetés. Ne a figyelmeztetésetekkel, se ne a példabeszédetekkel, se az elnéző szeretetetekkel induljon ez el, hanem ő vegye észre, hogy mikor, miben hibázott.

A gyermek kicsi korától fogva tudja ezt, csak nem mer róla beszélni, mert fél, hogy elveszíti a szereteteteket. Tehát legyen egy kis félrecsúszás a terveitekben, amiben magatokat hibáztatjátok, mivel nem vettétek észre a hibát, annak rossz következménye lehet.

Tehát ezt elmondjátok neki, ő meg fog nyílni és ő is talál hibát magában. Azt akkor már a helyzet szerint oldani lehet, jó a nevetés, jó a példa, jó az együttlét tiszta öröme, amiben a szeretetetek megerősödik.

A gyermek felismeri az ő hibáit, nem fél elmondja, és ezzel fel is van oldva. De legyen elfelejtve is.

 

 

 

 

2021.07.30.

 

  Arról a szép és jó szokásotokról írok, amivel az Üdvösséget könnyebben elérhetitek.

Az a szokás pedig akkor áll előttetek, amikor megismerkedtek azzal, akit szerettetek volna már megismerni, de nem volt senki, akivel ez megtörténhetett volna.

Akkor egy olyan képet alkottok magatokról, amiben szinte minden jó tulajdonságotokat meg akartok mutatni, de sajnos a lényeget elfelejtitek, azt hogy a legfontosabb a hallgatás, amiben ő szólal meg és akkor tudtok arra válaszolni. Tehát a saját éneteket ne adjátok elő, az majd előjön, akkor, ha valamihez hozzászóltok.

Erre a hozzászólásra vigyázzatok, ez sokszor a zavarotok miatt nem titeket mutat be, ezért az a kedves lény, akivel kapcsolatot akartok létesíteni, elválik tőletek. Tehát hallgassatok, csak nézzetek rá szeretettel, akkor ő szólal meg és a barátság elkezdődik.

Azért jó a barátságok kötését megerősíteni, mert bizony az egyedüllét sok szomorúságot hoz a későbbiek folyamán.

Az emberek, akik hozzátok kerülnek, azok mind az életetek segítői, karmátok megélői, tehát fontosak a számotokra. Ezért gyűjtsetek sok barátot! A szeretet az egyetlen, amivel ezt megtaláljátok, csak nézzetek rá szeretettel és megnyílnak előttetek az emberek.
 

 

 

 

 

2021.07.29.

 

A mai órám azokról a rossz tulajdonságotokról szól, amikről azok a cselekedetek fakadnak, amikkel az üdvösséget elveszíthetitek.

Az a gonoszság! Azért kapta ezt a nevet, mert ő vezet vissza azon a megtett úton, ami által szinte lehet mondani, hogy csak álltok, nincs haladás. Ez a gonoszság az, ami a mások hibáinak a megismeréséből ered, amikor az ő rossz tulajdonságait egy-egy szóval megemlítitek, akkor, amikor az neki a legrosszabb pillanatban érkezik meg, hiszen azt a hibáját épp akkor javította volna ki.

Tehát a szavaitokra figyeljetek! El kell jutnotok arra, hogy ezt felismeritek, és így elkerülhetitek.

 

 

 

 

2021.07.27.

 

 Ma a ti olyan szigorúan meghatározott életviteletekről szólok, amiben nincs semmi lazítás, csak a munka, az otthon, az alvás. Akkor tudtok csak igazán teljes életet élni, ha ez a három szinkronban van!

 Ezért állítsátok össze az időt, amit egyikkel vagy másikkal töltötök el.

A családot ne úgy neveljétek, hogy az anya az, aki a fő erő!  Az anya legyen anya, de legyen a házimunka, a család összes tagjának feladata. Tehát akkor, amikor a gyermek járni tud, már tanítsátok erre. Az ő játékait ő tegye rendbe. Ahogyan növekszik, úgy vállaljon kis otthoni munkát, hogy az anya tudjon pihenni is.

Az apák munkája az legyen, amit csak ő tud megcsinálni, a gyereket ő tanítgassa a munkára, annak örömét ismertesse meg vele.  Akkor, ha az egyik a másikon segít, mert az valami miatt nem tudja elvégezni, akkor azt vissza kell segíteni.

Olyan nagy lesz a boldogság a családban, ha ezt megteszitek, hogy szinte az otthoni élet lesz a legjobb!

 

 

 

 

2021.07.18.

 

Megírom ma a ti szomorú sorsotokat akkor, ha a Tanítások ismeretét nem adjátok át másnak, hiszen az üdvösségért akarjátok megismerni a másik embert. Mégsem akarjátok átadni, pedig ez olyan nagy bűn, amivel a sajátotokat veszítitek el!

Azok, akik az első életet a mostani hibáik miatt nem tudják megszerezni, ők a föld anyagát fogják alkotni, éppen úgy, ahogyan az most is van, tehát a Pokol, ami a Bibliában nincs ismertetve, az az lesz, hogy szenveditek anyagként is a bűneiteket, nemcsak a lelketek szenved, amíg a leszületést el nem éritek! Bizony sokszor kellene erre gondolni, azért, mert elkerülhető!

Tehát segítsetek a többieknek, hogy a sorsukról ők is tudjanak.

 

 

 

2021.07.17.

 

Megírom a ti olyan gondolataitokat, amikkel a szép cselekedeteiteket a gondolatotokba adom, amikor már szinte a legvégső időket élitek. Azoknak az átélésében segítek.

Ezek azokon a területeken adódnak, amilyen  a sivatagosodás utáni idő.

 A meleg elmúlik, a Nap tükrözése sem melegít, a fázás, a megfagyás előtti idő az, amikor ez Tanításom jusson eszetekbe!

Tehát a megfagyás előtt, amit tudni fogtok, mert fokozatosan történik a lehűlés. Ekkor már kezdjetek a földbe alagútszerű utakat nyitni, amik 1-1 nagyobb terembe vezetnek. Ez a föld alatt 5 m-re legyen. Az első időben ezt meg fogjátok  élni, tehát ott lehettek a begyűjtött növényeitekből a táplálékot megőrizve, szétosztva elraktározzátok.

 Akkor az alatta levő alagutat, illetve a teremszerű lakásokat kell megépítenetek, azt is  5 m-rel lejjebb.

Akkor a földrengések már megszűnnek, tehát az a ház, szoba jellegű építmény marad.

A földben lesznek olyan rétegek, amik szinte a növényekhez hasonló anyagot tartalmaznak, amiből a táplálékotok megszületik. A víz olyan formában ér hozzátok, ahogyan egy kis kút, ami folyamatosan megtelik vízzel, amit fogyasztotok.

Akkor az utolsó csoport az Istenhez érkezik.

A testetek marad olyan, amilyen most, csak nem lesztek ilyen kövérek, szinte csontvázak lesztek.

A belső szervek megmaradnak, hiszen át kell vinni az embert teljes formájában.

 

 

 

 

2021.07.16.

 

Megírom a mai órán az olyan szomorú következményeket, amiket a megmérettetésetek órájában nagyon sajnáltok,  azt, amit most nem figyeltek meg, nem javítjátok ki, amivel  az üdvösséget szinte el lehet veszíteni!

Olyan lesz a megmérettetés, hogy a bűneitek előttetek állnak azzal az emberrel összekapcsolva, akivel a hibát elkövettétek. Tehát szinte az egész család az, aki az első látomásban megjelenik, hiszen az elkövetésre ott van a legnagyobb lehetőség.

Tehát az első képnél álljatok meg! Nem akkor amikor majd elszámoltok, hanem most, amikor ezt olvassátok!

Tehát a család áll mellettetek, kivéve az a néhány, akit nem bántottatok, aki a szeretetét örökké megtartotta bármivel is bántottátok! Ez legtöbbször az anyátok, aki ugyan a legjobban szeret, de legtöbb hibát is elköveti, azért mert a gyermek nevelésére nem volt felkészítve!

A vallásotok Istenét ismertétek csak meg, de az Igazit, akitől ezt az Üzenetet is kapjátok, eltitkolták előttetek!

Tehát nem az anyák bűne az, hogy nem szerettétek őt, mert olyannak kellett lennie a karmátok megéléséhez, tehát úgy kellett mindennek történnie, ahogy az történt, bármennyire is hibáztatjátok őt.

Tehát álljon előre az anyátok, akitől most kérjetek bocsánatot! Köszönjétek meg, hogy felnevelt, azért hogy nem hagyott el a bajaitokban, azért mert megvédett ha bántottak, megsimogatott, ha a lelketek fájt.

Az anyától kérjetek először bocsánatot, semmiért soha ne okoljátok őt, hiszen, amikor az Isten megmutatta neki a ti sorsotok történetét, azt is meglátta, hogy sokszor kell rossznak lennie ahhoz, hogy ti éljetek, hogy úgy éljetek, ahogyan azt ti terveztétek meg!

A családi génlánc fonalán futnak a dolgok! Azért, mielőtt elmegyünk újra az Istenhez, a szívetekben az az érzés lehet csak, hogy őt szerettétek a legjobban a világon!

 

 

 

 

2021.07.15.

 

Megírom a mai órán azokat a szinte a legfontosabb adományokat, amiket át kell adnotok a szegényeknek ahhoz, hogy ti életbe maradjatok. Mert ahhoz őket is vinnetek kell az összes családba, ahová az összes ember tartozik.

Tehát a legfontosabb az a hajlék, amiből elindulhat az út reggel.

Tehát biztosítsátok nekik a szállásokat. Abban legyenek karitatív szervezkedésekben összeálló csoportok, akik a dél óráiban, az élet óráiban, az ételt átadják nekik. Ez a két legfontosabb.

Az esti órákban legyen számukra hely a por, az izzadság lemosására.

Az ágy legyen tiszta, legyenek segítők, akik azt este megvetik.

Azok a hajléktalanok, akiket rátok bíz az Isten, az utatok előkészítői, az utatok tisztán tartói, az utatok meghatározói, kérdés, hogy jobbra, vagy balra tértek-e le róla.

Ezért kérlek benneteket, erre ügyeljetek, erről soha ne feledkezzetek meg! A kis segítők, akik az ágyat vetik, tanítsák meg őket imádkozni is! Ők is tudjanak arról, hogy az Isten útjának legfontosabb segítői a ti segítőitek, akik bizony nélkülük nem találnának vissza hozzám.

 

 

 

 


2021.09.01.   


Megírom ma azokat a nagy feladatokat, amikkel meg tudjátok magatokban állítani a romlás kezdeti állapotát. 
Az a sokszor emlegetett rossz gondolati erővesztés a ti szervezeteteket gyengíti, azokat a csírájukban el kell fojtani! Tehát akkor, amikor valakiről rosszat szóltok, az nem őt, hanem benneteket tesz gyengévé! 
Mert az erő a jó gondolatokból, a jó cselekedetekből adódó pozitív erőkibocsátási lehetőség, amit ha rossz gondolat sző át, az erő megsemmisül.

Tehát akkor, amikor jót szóltok bárkiről, akkor az bennetek olyan pozitív erőgyűjtés, ami visszaépül a szervezetbe erőként. Tehát sohase veszítsetek erőt azzal, hogy valakire haragszotok, vagy szidjátok, vagy lehet, hogy nem is mondotok rá igazat, csak a ti dicsőségeteket akarjátok megerősíteni. 
Ezért vigyázzatok erre, mert sokszorozva jön vissza! Ha egyet elengedtek, azt le kell győzni az első gondolatnál, így lesztek erősebbek, a lelketek lesz erősebb, ami a testet is erősíti.

 

 

 


2021.07.13.


Megírom ma azoknak a sorsát, akik ismerik a Tanításokat, de mégsem akarják a rossz szokásaikat megváltoztatni. 
Azokat az Isten szerető figyelmeztetésekkel ajándékoz meg. Amilyen területen a hibát elkövetik, azon érzékelnek rossz jeleket. 
Azért nem fogják ezt most megérteni, mert szerintük ők jók, tehát miért történik velük rossz?
Azért mert az Isten, amikor az életet terveztétek Vele, megígérte, hogy a figyelmeztetést megteszi! 
Tehát annyira szeret benneteket, hogy szinte bántást éreztek, pedig a segítés legszebb ajándékát kapjátok Tőle! 

 

 

 

 

2021.07.10. 


Megírom ma a ti olyan szokásotok általi rossz tulajdonságotokat, amivel  a rossz hibákat állandóan elkövetitek, de a megszokás által ezt észre sem veszitek. 
Azok pedig az egészséggel kapcsolatosak, amit éppen a legfontosabbnak tartunk ebben az időben! 
Tehát ne halogassátok a felkelés idejét, azt határozzátok meg, azt kövessétek, mert azzal válik az akaratotok erőssé! Tehát az órát fel kell húzni, az időt be kell tartani!
Az első, ami a gyomrotokba kerüljön, az a víz, az Áldott Vízből legalább 1 dl! Azután tartsatok 5 perc szünetet és újra igyatok 5 kortyot, de már  a szűrt vízből! 
Akkor tartsatok legalább egy óra szünetet. 
Azt a reggelit, amiben a tea, a kenyér és a sajtféle van, azt egyétek meg!

 

 

 

 

2021.07.09.

 

Megírom a ti olyan szigorú szabályotokat, amivel a sivatagosodás idején a szervezeteteket meg tudjátok egészségben tartani.

Tehát a folyadék, ami lassan, de folyamatosan kell, hogy a szervezetbe kerüljön, az a vízen kívül tartalmazzon gyümölcsleveket is. Szinte fél mennyiségben. Ez bármelyik gyümölcs hígított leve lehet, tehát ne töményen fogyasszátok, szinte csak egy keveset öntsetek a vízbe.

A tejet, tejtermékeket mérsékeljétek, szinte alig egyetek belőle, de minden nap egyetek valamilyen formájában, illetve igyatok egy kis mennyiséget.

Ezeken kívül szinte az összes folyadék valamilyen gyógynövény kivonat legyen!

Készítsetek magatoknak addig, amíg az a föld megtermi, ahol éltek.

Tehát tömény lét készítsetek úgy, mint azt a szirupot, amit leírtam. Azt 5 órán át áztassátok a hűtőszekrényben, szinte alig legyen rajta víz a megmosott gyógynövényeken. Ezt öntsétek a szirupba, amiből a szörpöket is készítitek.

Azok a szirupok álljanak üvegekben, az legyen a kamrátok legértékesebbje. Ne igyatok este 20 óra után, de akkor igyatok legalább 4 dl bármelyik folyadékotokból.

 

 

 

 

2021.07.08.

 

Az én mai órámon a ti nagy szenvedéseitekről írok, mert bizony a mai nap csak egy előszele volt az elkövetkező időnek!

 A légfrissítőt azért kell a szobába tenni, hogy a leszálló porszemeket megszűrje és a tüdőtök szabad utat nyerjen.

De nemcsak akkor kell rá vigyázni, ha otthon vagytok, mert a maszk, amit olyan nehezen viseltek, elő kell, hogy kerüljön. Azok a porok, amik a földről a tüdőtökbe kerülnek, olyan méreganyagokkal vannak tele, amiket a ti földbe süllyesztett, a földbe ásott mérgeitekből felhoznak.!

Ezek az életeteket megrövidítenék, ezért egy olyan maszkot kell majd készíteni,  ami a levegővétel könnyítésével a káros anyagokat is kiszűri.

 

 

 

 

2021.07.07.

 

  Megírom a mai órán a ti sorsotokat.

A rossz időjárás idejére a víz legyen az első, amit magatokkal visztek!

Ne igyatok sokat, elég néhány korty is egyszerre, a lényeg hogy a víz folyamatosan jusson a szervezetetekbe.

Az étel a levesekből álljon! Szinte csak levest egyetek, azt akárhogy fűszerezitek, jó lesz.

Azokat a kemény dolgokat, amikbe a húsok vannak, azokat ne fogyasszátok. Az a torna, amit végeztek, legyen az egész testre kiterjedő, naponta ötször is mozoghattok néhány percig.

Az étkezés olyan időszakokba történjen, ami a táplálék emésztéséhez szükséges, tehát keveset, sokszor egyetek.

Az 17 óra utáni evést is be kell fejezni, de legalább  20 óra után ne egyetek reggel 5-ig.

A hideg éjszakákon fűtsétek a lakást.

 

 

 

 

2021.07.06..

 

          Sok jó gondolatot gyűjtöttünk össze a kirándulásotokon! A Tanítványaid bizony sok rossz gondolattól szabadultak meg, hiszen a gyűlöletet egy kicsit megértették, ezért feldolgozták.

Sok jó ötletük támadt, amivel az életüket meg tudják hosszabbítani! Tehát ne félj, ők erősek, ne féltsd őket. Azok akik ott voltak, bizony erősítésre szorultak, hiszen a hitük által gyengültek meg, az lett felerősítve egymás szeretetének a megerősítése által.

 Jó volt a találkozás, ne féltsd őket, hiszen az Istent megismerve felerősödtek, a hitükben megerősödtek, tudták azt, hogy bizony anélkül nincs élet tovább, tehát a kis csapat elindul! A weblapról lehet segíteni őket, ezért a Kristályokat megismerők felé fordulj teljes erőddel, azokat szaporítsd, erősítsd, segítsd. Kérdezzenek, és a feleletük erősíti őket.

Az Isten útján elinduló emberek a kiválasztásuk felismerésével jó útra indulnak, a gyűlölködők megszeretésével elérik az isteni gondolkodás alapját, amiben össze tudnak egyesülni és erősödve elindulnak.

Az lenne jó, ha a Kárpát-medence megmaradna, a lesüllyedést elkerülnétek, ezért a segítségünk arra irányul most.

A „vízcsatorna”, ami az Örök Víz, az összetart benneteket! Összetart az erejével a sugárzásával, a sok erővel, ami összefon benneteket.

Tehát az első, de a legnehezebb munka az lesz, hogy a Kárpát-medence lesüllyedését megakadályozzátok!

Ez azért fontos a számotokra, mert ez a kiválasztottak otthona, tehát nem sérülnek a kiválasztottak, hanem erősödnek, összefonódva egyet alkotnak, szinte eggyé válnak.

 

 

 

 

2021.07.01.

 

Az első a csapásokból a vizek romlása, a kis patakok el fognak tűnni, a nagyok pedig az ipar szolgálatába állnak. A gyártáshoz szükséges mérgeket beleengedi az ivóvizekbe, ezért legyen nálatok vízszűrő kristály is a csomagban. A második a levegő szennyezettsége a bányák, az eltemetett hulladékok, a hőség által felszivárognak.

 

 

 

 

2021.06.27.

 

Megírom a ti olyan gyarlóságotokat, amivel az üdvösséget elveszíthetitek. A tanítványok sajnos elfelejtették az Isten Tanításait.

Pedig ők azok, akik elsősorban megmaradnának, hiszen a Jézus tanítványait szimbolizálják. Ezért őnekik kellene kijavítani azokat a hibákat, amiket akkor a Tanítványok elkövettek. Tehát szinte lehet mondani, hogy a szeretet veszett el belőlük!

Csak egymást szerették, ők voltak az Isten kiválasztottjai, akik a büszkeségük által nem lettek azzá. Csak szóval terjesztették az Igét, ahogyan Ti is, nem cselekedetben, de csak annak, aki megérdemelte. Dorgálás járt annak, aki nem teljesítette.

Drága Gyermekeim a Prófétátok lassan eltávozik.

 Ő sem tudott változtatni rajtatok, a családon kívül szinte más nem is élvezte a segítségeteket. Az Isteni erővel megáldott Víz a ti kezetekben egy olyan dicsőséggé változott, amivel Ti akartatok gyógyítani az Isten helyett. A szeretet a ti szavatok szerint csak egy szó volt, amit szépen ki lehetett ejteni, de a szenvedés, ami az igazi szeretet kísérője, meg sem érintett benneteket.

Az én szavaim is a légbe hulltak, akár csak a legújabb találmányotok!

Az én könnyeim a földre sem hulltak, a nap elégette azt. Az én szívem szerető melege nem ott melegített, ahol fáztak, ahol éheztek, hanem ott, ahol a leghíresebbek lehetettek!

Drága Gyermekeim! Olyan kevés az időtök, hogy szinte nincs is már, pedig már ez az utolsó figyelmeztetésem!

Ne azt mondjátok, hogy semmit sem tehetek, hanem azt, hogy nincs olyan semmi, amiben ne tehetnék valamit.

A kristályok elváltak a víztől, amit az én Prófétám kezeibe adtam, azért, hogy szárnyra keljenek, hogy elinduljanak, hogy erősek legyenek, önállóak, szép szárnyalású szavakkal az ajkatokon.

Azért nem kell a rosszra gondolnotok, mert az megérkezik akkor, amikor éppen nem is várjátok. 

 

 

 

 

2019.06.19.

 

Megírom a mai órán a csodálatos átváltozásotokat, amikor a jó Isten a családotokba beköltözik, jeléül a kristályok csodáival!

Jó lesz a nyugalom, a béke, a szeretet megérkezése, szinte átalakítja a családot, aki eddig szinte sötétben botorkált.

Megváltoztok, hiszen a szeretetsugárzás megvilágította a szíveteket, a lakást, amiben laktok, a gondoskodást, amit adni tudtok, szinte új embert alakít belőletek!

Drága Gyermekeim erre várunk nagy türelemmel, a türelmünk végtelenségével, a mi életünk türelemcsillagának ragyogásával!

A változás nemcsak egészség vonalon, hanem a baráti, a családi kapcsolatok területén is virágozni fog, jól érzitek magatokat, szinte anyává váltok, aki szeret, gondoskodik  és sohasem fárad el.

A Tanításaimban  mindent leírok, amit az „Aranykorotokról” tudnotok kell, ahhoz, hogy ott lehessetek! 

 

 

 

 

2021.06.17.

 

Megírom a mai órámon azt a nagyon fontos dolgotokat, amivel segítetek a Covid győzelmében!

(Mint tudjátok, a Covid 19 vírus elpusztítja a régi ragályos betegségek vírusait, tehát az Új Életünk egészségét biztosítja.)

 Tehát, ha valaki újra Covidos lesz, a tünetek újszerű változatával már tudhatja, hogy ott van valamelyik régi, ragályos betegség vírusa benne, ami a ti  családi génetek gyengítője!

Azért nem kapja meg mindenki ezt az „új Covidot”,  mert nem kapná meg azokat a betegségeket sem, tehát nincs a családi génjük megterhelve velük.

Tehát akkor, amikor ezt észlelitek, a Fehér Kristály segítségét kérjétek. 3x5 napos 5 cseppes kúra legyen, az 5 napok között 5 nap szünettel. Akkor az a vírus örök időkre eltűnik!

Ha másik ilyen ragályos betegség vírusa is bennetek van, akkor sajnos még egyszer, illetve többször is elkaphatjátok a Covidot, de ne féljetek, az Isteni segítség abban az időben szinte láthatóvá válik!

 Csak bízzatok, ne ijedjetek meg, nem lesz semmi bajotok!

 

 

 

 

2021.06.12.

 

Megírom a mai órán a ti olyan megmérettetéseteket, amivel a kiválasztást megérhetitek.

Az első az, hogy szeressétek az ellenségeiteket, akik a ti karmátok megéléséért születtek, akik olyan áldozatot hoznak értetek, amit szinte csak az anyák tudnak meghozni.

Az ellenségek azért olyan nehezen elfogadhatók a számotokra, mert nem azt akarják, amit ti akartok, tehát az ellenpárotok, amiben őt sokszor erősebbnek gondoljátok magatoknál, hiszen valóban azok is! Azért, hogy legyőzzenek, azért, hogy az alázatra megtanítsanak, a lemondással megismertessenek, az áldozatra megtanítsanak. Ők a legnagyobb segítőitek, hiszen a gondolatotok is körülöttük forog, őt akarjátok meggyőzni, legyőzni, a győzelemben eltiporni.

A második tulajdonság, amit a kiválasztottaknak meg kell tanulniuk, az, hogy az önzés legszomorúbb vermébe ne essenek bele. Abból soha sincs kiút, sem kapaszkodással, sem létrát nem tesz oda senki, ott maradtok. Először azért, mert jól érzitek ott magatokat, azután azért, mert nincs kiút a gödörből. Ott kiépítetek magatoknak egy kis fészket, amiben az álboldogságot átültetitek.

Az önzés olyan szinte, akárcsak egy telhetetlenség, ahogy a szíveteket emészti fel, saját szívetek temetőjeként.

Az is fontos a kiválasztottak tulajdonságaiban, hogy adakozók legyenek, de csak annak adjanak, akitől nem várják vissza, amit adtak. Olyan ez az erő, amit ezzel kaptok, hogy szinte duplázódik az öröm azzal, aki adja, és aki kapja. Együtt van a két öröm.

A Kiválasztottak, ha ezeket a tulajdonságaikat megélik, úgy élnek, ahogyan „írva van”, akkor a kiválasztás megtörtént.

 

 

 

 

2021.06.11.

 

Megírom a mai napon a ti rossz szokásotokat, amivel megsemmisítitek azt, amit már megtapasztaltatok, jónak tartottatok, de megunjátok azt követni.

Most nem lehet azt a tulajdonságot megtartani, hiszen a következetességre van a legnagyobb szükség, az kell, hogy szokásaitokká váljon, szinte úgy, amint az evés - ivás. Meg kell tennetek, tehát meg kell szoknotok azt folyamatosan el kell végezni.

Az pedig a reggeli imádság legyen, amiben a lelketeket életre keltitek, őt elindítjátok a bátorság, a szeretet útján. Csak egy mondatot kell megfogalmaznotok, azt elmondanotok Jöhet a reggeli torna a lélek ereje után. Az a következő, amit magatoknak meg kell adnotok.

Ezért már most szokjatok hozzá, ne teljen el egy nap sem, amiben ne köszöntenétek a Napot, a Fényt , az Istenerőt, az örömök tárolóját.

Azután felajánljátok a testet a  jócselekedetek Istenének, akit nem szabad elfelejtenetek, sem akkor, amikor kérni akartok, sem akkor, amikor adni.

Drága Gyermekeim az Isten mellett élő Istenlelkek összes kívánsága csak ennyi a számotokra! Hiszen, ha elindultok, akkor könnyebb lesz már minden!

 

 

 

 

Kedves Barátaim!


Nem tudom mi történt az Üzenetek levételével, de a levétel után rövid idő múlva eltűnik az Üzenet. Megpróbáltam lemásolni, és más helyre áthelyezni, de csak jelek jelentek meg. 
Ez akkor történt, amikor a Háttér Hatalomról, azoknak a Professzorokat segítő támogatásról a kísérletekről, a Covidról írtak.
De azok az Üzenetek megmaradtak, melyekből Ti a Kiválasztottságot eléritek!
 Figyeljetek, mert naponta kell harcolni érte! 

 

Ha ezt a levelet nem törlik le, akkor üzenem Nekik:

 

NEM ISMERIK AZ ISTENT!
ELŐSZÖR NEM VOLT SEMMI MÁS, CSAK AZ ISTEN! 
Ő, AZ EGYETLEN POZITÍV EREJÉVEL!
AZ EVOLÚCIÓ BONTOTTA MEG EZT A RENDET
MI MIATTUNK INDULT! HOGY ÉLNI TUDJUNK, HOGY TENNI TUDJUNK, HOGY SZERETETTEL VISSZAJUSSUNK AZ EGYETLEN POZITÍVBA…..HOGY ÚJRA…

 

 

 

 

 

Kedves Barátaim!

 

A gyorsan készülő XXI. kötetből látom, hogy folyamatában meg kell ismernetek az előttünk álló eseményeket, mert sürget az Idő!
Mivel a Kiválasztottak kapják meg az első életet, az emberiség szaporítását, ezért tudnunk kell, hogy a mostani életünkben kik ők?!
Annyit tudunk, hogy Ézsau és Jákob utódai, így sok közöttük a zsidó és a magyar.


DE AZT CSAK MOST TUDJUK MEG, HOGY A KIVÁLASZTOTTSÁG FELISMERHETŐ, MEGSZEREZHETŐ ÉS ELVESZÍTHETŐ!

 

A XXI. kötetből mindezt megtanulhatjuk! 
Megértjük a Kristályokban leküldött Isteni Segítséget, a Covid-19 életmentő szerepét, a Föld  változását a 12 Professzor tisztítási folyamatában, az ember életlehetőségét a föld alatt az  elsivatagosodásba, s végül az utolsó két ember megmérettetését. 


GH Anon

 

 


A 12 PROFESSZOR

 

Az Istennek felajánlott életem Beavatásán (1990. október 6 – november 18) azt az ajándékot kaptam, hogy a csapvizet gyógyító Vízzé tudom átalakítani, és láthattam a 12 Professzort, akik a Föld rendbehozatalán dolgoznak.
A kutatásuk a Bermudákban folyt, ott voltak a laboratóriumok.
Mivel ők ma is élő tudósok, ezért a segítő információkat emberen keresztül kapták meg. A tudatalattimba helyezték el a ”fentről” leküldött információt, amit transz állapotomban pszichiáter segítségével kiemeltek. Az utazást UFÓ-i segítséggel oldották meg. 


Az „átadás” egy évig tartott.
1999. március 16-án láttam őket utoljára.(V. kötet)
De most, az Üzenetekben többször jelzik egy-egy területen való munkájukat. Hallottam, hogy felfedezték a Bermuda titkát, de most tudtam meg, hogy hol folynak most a kísérletek. 
Köszönöm, hogy láthattam őket tiszta tudatommal, a titkos jelekre a testükön, örökre emlékezem.
Tehát a Professzorok kutatási találmánysora meg tud valósulni, így meg tudják teremteni számunkra az „Új Világot”, az „Aranykort” az Új Életet!
Az a kutató csoport, aki az emberiség génjeinek letisztításán dolgozik, csodálatos találmányával megteremti a betegség nélküli jövendő életet!


GH Anon

 

 

A Professzorok a tudomány 12 ágában fejtik ki feltalálói képességüket.


Miután mindent tönkretettünk, mindent az alkotó elemeire kell lebontani, és újjá építeni. Így az embert is, a háromdimenziós génállapotára.
A Tanításokból megismertük az emberi test fejlődését a mai formájáig. Az időt a mostani időszámítással - miután a számrendszerek is folyamatosan fejlődtek - nem tudjuk kiszámítani. De a test fejlődését ismerjük. A háromdimenziós lét 1/5-ig (első katasztrófa) a díno testformájáig jutott el, a 2/5-ig, a második katasztrófa idején, jutott el a mostani formájáig. 
A rendeződés után az emberi test növekedése szinte olyan gyors lesz, mint egy mag fejlődése, amíg nem éri el a mostani állapotát.
Tehát az ember testét semmilyen kísérletezéssel nem szabad megváltoztatni a négydimenziós létig.
Ezért meg kell maradnia egy csoportnak, aki a tiszta, eredeti emberformát átviszi a katasztrófán, és ott a szaporodást elindítja.
A megmaradásunkért kaptuk a Kristályokat. Most a kutatók a találmányaik alapján biztosítják a károsító hatások megjelenésének a lehetőségét is. 

Ehhez szükséges a Covid-19 „vírus”, amely az összes, járványos, halálos betegség vírusát semlegesíteni tudja, mutálásra képtelenné teszi, eredetét megszünteti.


GH Anon

 

 


ÜZENET

 

Megírom a ti félelmeitekre a tiszta magyarázatot. 
A Covid a legutolsó IDŐ nagy segítője, ami az Új Világotok minden rosszát megszünteti!
 A betegség a legnehezebb a sorsotokban, ezért annak meg kell szűnnie! Hiszen az Új Életet a boldogság, a nyugalom állapotában töltitek majd el! 
 Ezért a gyűlölködők nem mehetnek veletek, nem árthatnak! Egy olyan anyaggá válnak, ami olyan lesz, mint most a belek sara, tehát a legrosszabb terméke az életeteknek. 
Tehát azok, akik a békességet összekeverték azzal a békesség nélküli rossz közérzettel, amiben csak a káröröm az öröm, ők nem lesznek veletek!
De tudjátok azt, hogy a salakanyag a föld termőrétegét erősíti, ezért a föld lesz az, ami elfogadja őket, hiszen a föld a szülőanyátok, belőle terem az új élet. 
A föld anyaga a táplálékotok lesz, megszűrve az összes károsító anyagtól, tisztán, földillatú, drága virágszirmokból álló gyönyörű anyag lesz, amire léptek, amiben éltek, amit tiszteltek, ő az álmaitok altatója lesz.
A ti életetekről sokat írok még, hiszen a csodák fognak benneteket életben tartani, a jövő reménysége, az élet kiteljesedése, az Istennel való egyesülés öröme az, ami vár rátok!
 Ne engedjétek magatokat a rossz erővel elcsábítani. nem kell több pénz annál, amiből a kenyeret szelitek, amiből a tiszta vizet isszátok, ami a szervezetetek erősítője. Ennyi kell csak, és az örök életet kapjátok helyette!