UTOLSÓ ÜZENETEK

 

2023. április 30.

 

Megírom ma a ti olyan meglepetéseteket, amikor a Nagy Pillanatot megélitek, amikor rádöbbentek arra, hogy a Világnak valóban vége van.

Az csak egy pillanat lesz, de ez magába öleli az összes háromdimenziós élet emlékét, a családi gének sorát, a szenvedések kínját, a szomorúságok óráit, mindent, amit ti szenvedésnek éltetek meg, hiszen a háromdimenziós lét a  szenvedések sora.

Ne akarjátok ezt újra átélni, újra megélni, emlékezni!

Csak az új élet legyen előttetek, annak a fénye, a szeretet áradata, a megmaradás örök létének öröme, amivel az ú élet kezdődik, és véget ér a régi. Ez a pillanat az emlékezet sora lesz.

Ne féljetek! Ez a múlt! Csak az újra gondoljatok, ami eláraszt a melegével. Örökké tartásának örömével, örök élet örömével.

 

 

 

 

2023. április 26.

 

Ma arról a   jó tulajdonságotokról írok, amikor a nehéz idő nehéz óráiban meglátjátok a barátotokban az Isten munkáját, aki sohasem fárad el, nem panaszkodik, nem ül le pihenni akkor, amikor más dolgozik, hanem az erő sugárzik belőle, ami áthat a falakon,  a nehézségeken, a bánaton.

Az a pillanat lesz az, amikor meglátjátok magatokban is az Istent, aki sugárzik, aki boldog, aki a legboldogabb, ha adhat!

Ez a pillanat akkor jön el, amikor rádöbbentek a nehéz órák elviselésének a módjára!

Akkor a ti egészségi állapototok, a kedélyetek, a szeretetsugaratok beragyog benneteket és a sötétséget elűzi.

Ez az a pillanat, amikor rádöbbentek az Isteni Ajándékra:  az Életre, a Boldogságra, az Együtt-lét örömére!

Akkor megérkezik az Én Lelkem, és betölt benneteket ragyogással, hiszen ti lesztek a Nap, a Fény, az Öröm, a Ragyogás!

 

 

 

 

2023. április 24

 

Megírom ma azokat a fontos dolgokat, amikre szükségetek lesz  a nehéz napokon.

A Mária gyöngye a legfontosabb. a szerint, ahogyan majd nem érzitek jól magatokat, csináljatok 5- 5 napos kúrákat.

A víz, amit megindít a szervezetetekben, elég lesz arra a napra, csak ne a szájatokon vegyetek levegőt, hanem az orrotokon, de úgy, hogy a nyelv alá is kerüljön. Akkor a nehéz szomjazások meg fognak szűnni.

Az orrotokon szívjatok be  levegőt és azt fújjátok ki, ne tartsátok benn.

Az első korty vizet a szátokba tartsátok, ameddig lehet, hogy a nyelvetek alá is kerüljön. Akkor a nehéz szomjazások meg fognak szűnni.

 

 

2023. április 23.

 

Megírom azoknak a szomorúságát, akik a kiválasztottságot megérték, de közben megváltoztak.

Sajnos az ő memóriájuk örökéletű lesz, bármilyen alapanyagát alkotják majd az új életeteknek. Ők olyanok lesznek, akárcsak az élőhalottjaitok. Sohasem támadnak fel, de sohasem halnak meg igazán.

Ez a szó róluk szól.  Az ő életükről, ami végtelenséget hordozott, de a vég lett mégis a sorsa.

Ezeket a hibákat leírom még nektek, hogy tudjátok a választás tényét. Hátha még segítek rajtatok.

 

 

 

 

2023. április 22.

 

A ti olyan nagy akaratotokról írok, amivel a saját érdekeiteket teszitek mindig előtérbe, a másikra sohase gondoltok, csak annyira, amennyit tőle magatoknak elvártok.

A rossz tulajdonság közül ez az a  nehéz feladat, ami a legnehezebben oldható, mert a saját gondolatotokat mindig a háttérbe szorítja.

Ne arra gondoljatok, hogy ki mennyivel tartozik, hanem csak arra, hogy ti mennyit adtatok oda.

 

 

 

 

2023. április 21.

 

Megírom ma a ti olyan fontos cselekedeteiteket, amik nélkül szinte az új életbe  való  átlépés nem sikerülhet.

Az pedig a ti olyan lustaságotok, amiket nem tudtatok legyőzni, ezért ő győz le benneteket !

Ez a lustaság abból adódik, hogy a munka nem tetszik, ezért kerestek jobb megoldást. Sajnos nem lehet ezen változtatni, hiszen ez a természetetek alakító tulajdonságotok   lesz.

Ezért figyeljetek erre! Bármilyen nehéz, keljetek fel, bármilyen sötét van, induljatok el, bármilyen szomorú idő van, menjetek,  ne álljatok meg.

Drága gyermekeim, annyira szeretnélek átformálni benneteket, hogy szinte új embert szeretnék bennetek feltámasztani, aki nem rest, nem lusta, hanem az Isten kezét fogva elindul a csillagösvényen.

 

 

 

 

2023. április 24.

 

Most ne azokra a vizekre gondoljatok, ami majd hiányzik  az életetek hátralévő során, hanem arra, ami a Magmában gyülekezik az Új Élet megteremtése idejére.

Erre külön küldünk majd segítséget, hogy azok, akik jóvá válnak, gondoskodjanak időben a saját vizük elindulásában.

 

Tehát a Kristályok csak ennek az életszakasznak a végére küldtek segítséget, az pedig, ami a Magmában gyülekezik, az külön vízkészlete lesz az új Életnek.

 

Megírom ma azokat a segítő eszközöket, amikkel az utolsó időben segíteni tudtok magatokon.

Nem csak a víz lesz probléma,, hanem az éghajlat váltakozása is,  ami már el is kezdődött, csak nem akarjátok észrevenni.

A munkaidőt úgy kell beosztani, hogy az éjszakai hideg segítsen a nappali nehézségekben. Ezért a szigetelés, ami a fűtés-hűtés szabályozása, azt kell megváltoztatni. Tehát a munka áttolódik a nap másik szakaszára.

Drága gyermekeim, ott leszek! Csak ne az Istent szidjátok azért, hogy ti tönkretettétek a világotokat. Az utolsó időben ne veszítsétek el a hiteteket. Higgyetek  Bennem!

 

 

 

 

2023. április 13.


Megírom a Kárpát-medence sorsát.
A Kristályok az erőt átadták, megindult az a fejlődés, ami az ivóvizet a katasztrófa idején a  Magmában megtartja.
Az egy olyan víz-szerű folyékony anyag, ami  a ti új életetekre a jövő élet vizét tartalmazza, amit azok, akik eddig pozitívvá váltak, megtartják, ,és azt szinte égi tápláléknak ismerik meg, ami a folyamat törvénye szerint megindul, hiszen az Álló Öröklét állapot kikerülése érdekében ennek meg kell történnie.

Ezt folyamatosan leírom nektek, hiszen az a dolgotok, hogy azon a földön maradjatok, ami a Kristályokat tartalmazza!
A  fennmaradt Kristályokat, a Földnek lehet ajánlani.