Égi utasításra a Zodiákusi Kristályok, (vese, belek) a Levegőtisztító Kristályok, és a Segítő 10 Kristály már nem kaphatóak.

A Mária Gyöngye Kristályok vették át a gyógyító erőt a használatból kivont Kristályok helyett.

(Bővebb információ a Gyógyító Vizek/Mária Gyöngye Kristályok menüpont alatt olvasható.)

 

Megmaradt a Víztisztító Kristály, és az Áldott Víz Kristálya.

 

  

 

Víztisztító Kristályok

Áldott aprókristályok, mellyel a csapvizet egyszerűen meg tudjuk tisztítani, korlátlanul használhatjuk ivásra, főzésre, gyümölcsmosásra stb. Használata: a fentiekhez hasonlóan a tiszta új műanyagszűrőbe helyezett aprókristályokon keresztül kell a csapvizet átcsepegtetni, vagy a lehető legkisebb sugárral átfolyatni. Ár: 1500.- Ft.

 

 

 

Áldott Víz – Kristályok sebekre, égésre

Az Isten abban a kegyelemben részesít mindenkit, hogy elkészítheti magának a saját Gyógyító Vizét. A megáldott kristályokon átszűrt csapvíznek csodálatos gyógyító ereje lesz, mely nem romlik meg és folyamatosan készíthető. A kristályok áldott ereje végtelen időkig tart.

Égésre, forrázásra, vágásra, de bármilyen sebre ajánlott. A fájdalmat azonnal megszünteti, a sebek rendkívül gyorsan gyógyulnak! A tapasztalatok szerint kiütéseket, gombás fertőzéseket, herpeszt, begyulladt fogínyt, a szemen megjelenő árpát is gyógyítja. A Vizet rá kell permetezni a beteg felületre, megvárni amíg rászárad. Naponta 3x ajánlott használni. Abban az esetben, ha a seb valamilyen betegség következménye (pl. cukorbetegségből adódó), akkor az elsődleges betegséget is gyógyítani kell. A zodiákusunk szerinti kristályokat más ne használja. Családok esetén az anya zodiákusa szerinti kristályt a többi családtag is használhatja. A születésnaphoz kapcsolódó zodiákusi jegyünk szerint kell a kristályt választanunk. Csak a megfelelő kristály fejti ki számunkra a gyógyító hatását, ezért ezt pontosan határozzuk meg. Tűz: Kos, Oroszlán, Nyilas; Föld: Bika, Szűz, Bak; Levegő: Ikrek, Mérleg Vízöntő; Víz: Rák, Skorpió, Halak. 3500.- Ft.