Segítő Cseppek

Chemtrail vese károsítása elleni cseppek

Ha a vizeléssel kapcsolatban valami rendellenességet éreztek, készítsétek el a Vese-Cseppeket!

Elkészítése:

A több évvel ezelőtt kapott vese-tisztító cseppekhez öntsetek az Eszenciából fele-fele arányban. A napi ivóvízbe cseppentsetek belőle 5 cseppet. A cseppeket csak akkor kezdjétek fogyasztani, ha probléma van! Addig fogyasszátok, amíg rendbe nem jöttök.

 

 

A CHEMTRAIL ÚJ MÉREGANYAGA ELLEN (M4)

Használata: Ha meglátjuk a fejünk fölött a csíkokat, cseppentsünk az ivóvizünkbe 1 cseppet. Ha távolabb vannak, pl. az ég alján, akkor nem kell védekeznünk. A mérget a napfény és a derékszög aktiválja. Gyermekeinknek is cseppentsünk, kivétel az anyatejet fogyasztó csecsemő. 1500 Ft

 

 

A MADÁRINFLUENZA ELLENI VÉDEKEZÉSRE!

Megelőzésre:

Védekezés kisgazdaságban:

A szárnyasok ivóvizébe cseppentsenek naponta a Növények Vize Eszenciából egy cseppet! Minden nap friss vizet adjanak az állatoknak! Ha furcsa rendellenes nyakmozgást kezdenek a szárnyasok, ez jelzi az influenza megjelenését, akkor az ivóvízükbe 5 cseppet kell tenni. Az ólakat fújják be a permetlével, 1 liter vízbe 5 csepp Növények Vizét tegyenek. /Jelentsék a betegséget az állatorvosnak./

Nagygazdaságban:

Az ivóvízbe literenként 5 csepp eszenciát tegyenek! Az ólat naponta fújják be permettel, tartsák tisztán.

 

Növények Vize 2017 - 2018 (zöld kupak)

Használata: a vegyszermentes permetezés esszenciája, melyet az aktuális évre kapunk, a tavalyit a kerti locsoláshoz tudjuk használni. Az emblémás flakonban levőt nem kell újítani. Saját kertre saját Locsoló és Permetező vizet is kérhetünk, mely a föld összetételéhez van igazítva.

Adagolása: permetezéshez 5 liter vízbe 2 csepp, bővebben a weboldalon olvashatnak a Gyógyító Vizek/Növények Vize c. rovatban.

 

 

A MADÁRINFLUENZA ELLENI VÉDEKEZÉSRE!

Kisgazdaságban:

Megelőzésre: a szárnyasok ivóvizébe kell cseppenteni naponta 1 cseppet a Növények Vizéből!

A vizet naponta kell cserélni, az ólakat is be kell fújni a permetlével.

Ha valamelyik szárnyas a nyakával furcsa mozdulatokat végez, (pl. mintha megakadt volna valami a torkán) azonnal el kell kezdeni használni az eszenciát! Mindegyiknek a csőrébe pár csepp Növények Vizét kell cseppenteni a fiolából, esténként 5 napon keresztül. Az ólakat szintén be kell fújni a permetlével. Az ivóvizet naponta cserélni kell.

Nagygazdaságban:

Az ivóvízbe literenként 5 csepp eszenciát kell tenni, az ólat naponta le kell permetezni ezzel a permetlével, fokozottan ügyelni kell a tisztaságra. Ha valamelyik szárnyas a fentebb leírt módon viselkedik, azonnal el kell különíteni, és orvosi segítséget kérni. Ne várjuk meg míg náthás lesz! 1500.- Ft.

 

 

Influenza és Felsőlégúti Megbetegedések, Tüdő Problémákra (világoskék kupak)

Használata: a tünetek megjelenésekor kell elkezdeni a kúrát, melyet akkor is végig kell vinni, ha közben előbb meggyógyulna.

Adagolása: felnőtteknek naponta, 1dl vízbe 1 csepp, 5 napon keresztül. Gyermekeknek 3-8 éves korig naponta, 1dl vízbe 1 csepp, 3 napon keresztül. 1500.- Ft.

 

 

Regeneráló Esszencia Parlagfűből (fehér kupak)

Használata: a szervezet általános regenerálására, rossz közérzet esetén felnőttek számára ajánlott.
Adagolása: reggelente, 1dl vízbe 1 csepp, 5 napon keresztül. 1500.- Ft.

 

 

Vérrög Kialakulása Ellen (piros kupak)

Használata: trombózis tüneteinek megjelenésekor kell elkezdeni a kúrát.
Adagolása: reggelente, 1 dl vízbe 1 csepp, 5 napon keresztül. 1500.- Ft.

 

 

Trópusi Betegségek Kivédésére (fehér vagy piros kupak)

Használata: a migránsok által behozott fertőző betegségek megelőzésére.
Adagolása:

Megelőzésre, ha olyan helyen járunk ahol migránsok megfordulnak, akkor tartani kell egy 5 napos kúrát. Napi egy cseppet a reggeli italba.

Ha a betegségeik terjedni kezdenek és olyan betegséget kapunk el, mely nem azonos a mi betegségeinkkel, akkor a használt gyógyszer mellett reggelente 1dl vízbe 5 csepp, 5 napon keresztül.

Ha ismeretlen bőrbetegséget kapunk el, akkor egy csapvízzel feltöltött spriccelős műanyag flakonba literenként 5 cseppet kell tenni és befújni a beteg felületet.

Ha a veszélyes „leishmaniasis” bőrbetegséget kapta el valaki, azonnal jelezze, egyéni segítséget fog kapni. 1500.- Ft.

 

 

2017-es Felerősített Szúnyog és Kullancs Ellen ( piros kupak) 

Használata: mindenféle szúnyog ( különösen veszélyes lepkeszúnyog ellen ) és kullancs ( csíkoshátú kullancs ellen is ) csípésének megelőzésére ill. kezelésére. 

Adagolása:

Megelőzésre: - készítsünk egy kis permetezős flakonba oldatot, 1liter vízhez 1 cseppet tegyünk, majd kirándulás előtt fújjuk be alaposan magunkat. - Permetezésre a ház körül, növények vizével együtt, 5 liter vízbe 2 cseppet kell tenni. 1500.- Ft.

 

 

Radioaktív (atom) Szivárgás Károsítása Elleni Csepp (lila kupak)

Használata: esetleges bekövetkezett szivárgás esetén a párologtatóba 1 cseppet kell tenni. 1500.- Ft.

 

 

Antrax, Lépfene Károsítása Elleni Csepp (sötétkék kupak)

Használata: lépfene járvány esetén  kell elkezdeni a használatát.

Adagolása: éhgyomorra naponta, 1dl vízbe 5csepp, 10 napon keresztül. 1500.- Ft.

 

A rendszeresen tartott előadásokon megismerkedhetnek az érdeklődők a Lelki evolúció c. könyvsorozattal, mely az emberiség fejlődéstörténetét tartalmazza. Ezen alkalmakkor hozzájuthatnak a Segítő Cseppekhez és Eszközökhöz is. Kérdéseiket a ghanonhg@gmail.com címen tehetik fel.