Áldott Víz – Kristályok sebekre, égésre

Az Isten abban a kegyelemben részesít mindenkit, hogy elkészítheti magának a saját Gyógyító Vizét. A megáldott kristályokon átszűrt csapvíznek csodálatos gyógyító ereje lesz, mely nem romlik meg és folyamatosan készíthető. A kristályok áldott ereje végtelen időkig tart.

Égésre, forrázásra, vágásra, de bármilyen sebre ajánlott. A fájdalmat azonnal megszünteti, a sebek rendkívül gyorsan gyógyulnak! A tapasztalatok szerint kiütéseket, gombás fertőzéseket, herpeszt, begyulladt fogínyt, a szemen megjelenő árpát is gyógyítja. A Vizet rá kell permetezni a beteg felületre, megvárni amíg rászárad. Naponta 3x ajánlott használni. Abban az esetben, ha a seb valamilyen betegség következménye (pl. cukorbetegségből adódó), akkor az elsődleges betegséget is gyógyítani kell. A zodiákusunk szerinti kristályokat más ne használja. Családok esetén az anya zodiákusa szerinti kristályt a többi családtag is használhatja. A születésnaphoz kapcsolódó zodiákusi jegyünk szerint kell a kristályt választanunk. Csak a megfelelő kristály fejti ki számunkra a gyógyító hatását, ezért ezt pontosan határozzuk meg. Tűz: Kos, Oroszlán, Nyilas; Föld: Bika, Szűz, Bak; Levegő: Ikrek, Mérleg Vízöntő; Víz: Rák, Skorpió, Halak. 4000.- Ft.

 

A Víz elkészítésének módja:

Vegyünk egy virágspriccelő flakont, amiben nincs fém. Tegyük kis műanyag tölcsérbe a 3 db Égi Energiával felerősített kristályt és egyenesen a flakonba csepegtessünk át rajta 2-3dl csapvizet. Az első pár csepp vízzel öblítsük ki először a flakont (a flakont a továbbiakban már nem kell kiöblíteni), mely utána használható már. Egy-egy szűrés között a tölcsért és a kristályokat egy műanyag vagy más zacskóban tárolhatjuk, soha ne keverjük össze más kristályokkal. Fontos tudnivaló, ami a későbbiekben felsorolt segítő kristályok kezelésére is érvényes: a lecsöpögtetett vizet mindig tiszta, új, lehetőleg műanyag flakonba vagy üvegbe tároljuk. Az előzőleg szénsavmentes ásványvizet tartalmazó flakon megfelelő, de soha ne igyunk bele, így bármeddig tárolhatjuk, felhalmozhatjuk a tiszta vizünket!