Egészség védelme

EGÉSZSÉG VÉDELME

Kedves Barátaim!

Ne féljetek! Az Isten minden, szervezetünket károsító támadást kivéd!

Már megkaptuk az esetleges Antrax, vagy bármilyen biológiai támadásra a közömbösítő cseppeket.

(Részletek a SEGÍTŐ CSEPPEK c. rovatban olvashatók.)

Most elkészült az a csepp is, ami a migránsok által terjesztett betegségektől óv meg (TR csepp).

Élnünk kell, egészségben, hiszen nekünk van a legfontosabb szerepünk ebben a nehéz időben!

GH Anon

 

 

 

2019. május 13.


A mai napon a szép gyakorlatról akarom a figyelmeteket megérinteni, amit gyakran éreztek ugyan, de a megvalósításhoz nincs elég erőtök.
Az erőt akarom meggyógyítani bennetek. 
A betegségek, amik jönnek, a gyengeségek, amiket már éreztek, bizony az akaraterőtöket megviseli, a munkára nehezen készültök, a feladatok elmaradnak, csak pihenni szeretnétek azt, amit nem végeztetek el. Tehát nem fáradtatok ki.
Azért azt a kis motort, ami beindítja a munkakedvet bennetek, azt akarom megjavítani! Azt pedig úgy lehet legkönnyebben, ha azt felhúzzuk, akár az órát. A felhúzás: az emlékezés a szép órákra, amik előttetek állnak, de ahhoz el is kell jutni. Az ér el valamit, aki tesz is érte. 
Tehát tervezzetek jó cselekedetet a napra! Pl. egy kedves beteg látogatása, a szép könyvek olvasása, vagy bármi, amit szívesen csináltok. Ezt tűzzétek magatok elé. Már csak egy kis munka van, amit előtte el kell végezni! A munkát megcsinálva a lustaság eltűnik, a jó közérzet megmarad.
 

 

 

2019. március 27.


Ma arról a szép dologról írok, amivel megszabadítalak a gonosz gondolatoktól, amiket a tehetetlenség megjelöl a cselekedeteitekben, akár akarjátok, vagy sem. 
Ez azért van, mert a szervezeteteket egyre nehezebben viseli el a rossz, a kiszámíthatatlan időjárási változásokat, és ezért sok olyan betegségtünet kezdődik, ami nem a betegséget jelzi, hanem azt az állapotot, ami a hirtelen változásokat nem viseli el könnyen. 
Tehát sokszor megijedtek, hogy valami baj van, de nem kell mindjárt a Mária Gyöngyét tervezgetni, várjatok néhány órát, amikor a szervezet megnyugszik, és átveszi az időjárás szeszélyeiből az erőt, amivel leküzdi azokat a jeleket, amiktől megijedtetek. 
Tehát, ha erős fejfájás, vagy hasmenés kezdete áll elő, akkor várjátok meg a következő órákat, ne vegyetek be gyógyszert, sem olyan szert, amivel ezt megállítjátok, mert nem mindig kell megállítani, a szervezetet hagyni kell, hogy saját maga győzze le a kisebb változásokra való rossz reagálását. 
 

 

 

Segítés a kánikula elviseléséhez.

Ha a nagy melegben, párában, gyengének érzitek a szíveteket, tarthattok 5 napos Mária Gyöngye Szív-Víz kúrát!

Ilyenkor abba lehet hagyni a megkezdett kúrát, nem kell 5 napot kihagyni, hanem 5 napon keresztül napi 4 dl Szív-vizet kell inni, elosztva az egész napra. Majd folytatni az elkezdettet, 5 nap szünet nélkül.

A három, nem belsőszervi Vizet folyamatosan lehet folytatni a kúra alatt is.

 

 

Chemtrail vese károsítása elleni cseppek

Ha a vizeléssel kapcsolatban valami rendellenességet éreztek, készítsétek el a Vese-Cseppeket!

Elkészítése:

A több évvel ezelőtt kapott vese-tisztító cseppekhez öntsetek az Eszenciából fele-fele arányban. A napi ivóvízbe cseppentsetek belőle 5 cseppet. A cseppeket csak akkor kezdjétek fogyasztani, ha probléma van! Addig fogyasszátok, amíg rendbe nem jöttök.

 

 

Az élelmiszerekben levő mérgek közömbösítése

Csináljatok az Eszenciából olyan cseppeket, amikben benne van az összes csepp, amit eddig kaptatok. (Növények Vize, bármelyik, Influenza ellen, Parlagfű, Vérrög elleni, Trópusi betegségek ellen, Szúnyog-kullancs elleni bármelyik, Atomszivárgás ellen, Antrax ellen, Chemtrail ellen, és M4 )

Hiszen ezeket azért kaptátok, mert volt valami, ami károsított, amit cseppekkel lehetett megszüntetni.

 

Elkészítése:

Eszenciát tegyetek egy nagyobb cseppentős fiolába, és minden cseppből cseppentsetek bele egy-egy cseppet.

Tartsatok minden hónapban egy 5 napos kúrát, és az elkészített folyadékból tegyetek a napi első folyékony meleg ételbe 5 cseppet. (leves, szósz, főzelék stb.)

A kúra 5 napos, havonta kell ismételni. (Tehát 5-ször 5 csepp)

A fiolák mérete változhat, lényeg az 5 csepp.

 

 

 

A Kanyaró elleni cseppek elkészültek!

 

A migránsok Tüdőbaj betegségére a Gyógyító Víz megérkezett!

 

 

 

Védekezés a Chemtrail „influenza” ellen.

A légúti fertőzések elkerülése érdekében tartsunk 8-10 napos Csepp-kúrát.

1 dl csapvízbe cseppentsünk a Növények Vize + Influenza + Értisztító cseppekből 1-1 cseppet. Majd kicsit később a Pf, és az M4-ből szintén 1-1 cseppet.

A gyermekek 5 éves korig az anya szeretetével és egészségével gyógyulnak.

5-18 éves korig 5 napos kúrát tartsanak.

A későbbiek folyamán a legkisebb légúti problémánál ismételjük meg a kúrát.

 

 

A CHEMTRAIL KÁROSÍTÁSA ELLEN

Új méreggel bővült a Chemtrail. A beleket, a májat, a vesét, az agyat károsítja. Előfordulhat: váratlan erős hasmenés („vírusos”), vizelettartási probléma, és zavar, a racionális gondolkodásban. A semlegesítő cseppek elkészültek. Érdekessége, hogy az Ebolára elkészített Víz is az egyik összetevője. (M4)

 

 

A MADÁRINFLUENZA ELLENI VÉDEKEZÉSRE!

Megelőzésre:

Védekezés kisgazdaságban:

A szárnyasok ivóvizébe cseppentsenek naponta a Növények Vize Eszenciából egy cseppet! Minden nap friss vizet adjanak az állatoknak! Ha furcsa rendellenes nyakmozgást kezdenek a szárnyasok, ez jelzi az influenza megjelenését, akkor az ivóvízükbe 5 cseppet kell tenni. Az ólakat fújják be a permetlével, 1 liter vízbe 5 csepp Növények Vizét tegyenek. /Jelentsék a betegséget az állatorvosnak./

Nagygazdaságban:

Az ivóvízbe literenként 5 csepp eszenciát tegyenek! Az ólat naponta fújják be permettel, tartsák tisztán.

 

 

 

A „TRÓPUSI BETEGSÉGEK” ELLENI CSEPP HASZNÁLATA.

Mint ismeretes, a migránsok betegségeit nehéz nekünk gyógyítani, ezért meg kell előzni a betegségek elterjedését.

A TR csepp erre készült.

Ha olyan helyen járnak, ahol migránsok gyakran megfordulnak, akkor a cseppből tartsanak 5 napos kúrát. Napi egy cseppet kell tenni a reggeli italba.

Ha valamelyik betegség terjedni kezd, vagy olyan betegséget kapnak, ami nem azonos a mi betegségeinkkel, akkor a használt gyógyszer mellett napi 5 cseppet igyanak 5 napon keresztül.

Ha ismeretlen bőrbetegséget kapnak, az orvos által előírt kezelés mellett kiegészítésként tegyenek egy spriccelő flakonba literenként 5 cseppet, és fújják többször a beteg felületre. ( A rühre az a gyógyszer jó, amit az orvos ír fel. )

 

 

 

ÜZENET

Megírom a mai órán azokat a kéréseimet, amiket az egészségetekkel kapcsolatban naponta meg kell tennetek.

A testeteket sajnos a károsítók óránként szinte a meggyilkolás határáig viszik el. Szinte csak azt a ti Segítő Testvéreitek (Világrendszer Testvéreink) védik ki az éjszakáitok alatt. Amit tönkretettek a testetekben, ők kiemelik, átkódolják. Mert az Isten gyermekeinek az Isten adja az erőt, és vágja azt el. A gonoszok sajnos így akarják ritkítani az embert, a Földet akarják, csak azt nem tudják, hogy az az ő koporsóikat ringatja.

A ti testvéreitek, akár egy Őrangyal, ott állnak az aurátokban, szinte kivédik ott a támadásokat. Ezért azt írom le, hogy hogyan segítsetek nekik. Hiszen ha ti sem segítetek, akkor bizony az utatokat az Isten meg kell, hogy rövidítse, de a karmáitokat jó lenne megélnetek, amiket erre az életre terveztetek.

Tehát a test az, amit támadnak, hiszen ők a lélekről semmit sem tudnak, de azt sem, hogy a testet sem lehet megölni, aki a lélek otthona.

Tehát a testetekre vigyázzatok!

A reggeli első feladat az legyen, hogy az izmaitokat meg kell mozgatnotok, szinte az egész testben. Az olyan gyakorlat, amit elkezdetek a lábujjakkal, a térd, a comb, a has, a hát, a kar, a nyak, a fej mozgatásával.

Ezekre körkörös, le-fel, oldalt mozgással mozgásgyakorlatokat találjatok ki. Tehát ne úgy, hogy jobb- bal láb, hanem a jobbon a mozgást végig, azután a balon. A karokon ugyanígy. A gyakorlatokat fekve végezzük. Ez ugyan egy kis időt vesz igénybe, de higgyétek el, hogy így a nap jól kezdődik, és a kivédései az elindított károsító anyagoknak megtörik a test erején.

Ezért az első a gyakorlat ez legyen.

Utána az a fekvőgyakorlat, amiben az a forgás jó. (krokodil gyakorlat.)

Utána állva külön a láb mozgatása, ezt lehet össze-vissza forgatni, lógatni, lépkedni, guggolni, stb.

Azután az a harmonikus lépésgyakorlat, amivel körül kell járni a szobát, a térdeket felemelve lépkedni, a kezeket lendíteni, akár egy díszlépés.

Azután leülni derékszögben, és elmondani a legkedvesebb imátokat.

Kelljetek fel korábban, az időt ne sajnáljátok erre.

Azután a házi munkákból egy keveset, azután beosszátok a munkátok szerint a napot.

Este szintén kell egy kis mozgás, de elég, ha csak a fekvőgyakorlatot végzitek el.(krokodil)

Azután az esti ima, azután az esti lelkiismeretvizsgálat. Ebből csak annyit, hogy bántottatok-e valakit? Az ellenséget se bántsátok.

 

 

ÜZENET

„A külföldi gyümölcsökről jó lenne lemondani, a hazait egyétek, van nektek elég.

Tudnotok kell, hogy a füge pl. árt a beleknek, a datolyában ugyan van ásványi anyag, de a ti összes gyümölcsötökben is van. A naspolyában a legtöbb.

Jó lenne a szőlő is, ha a magokat kiköpnétek. A magokból az olaj jó, azt kellene készítenetek. A vörösszőlő magja, amiről szinte nem is akartok tudni, őrölve, kenyérre szórva, csalánmaggal keverve a legegészségesebb. De sohase egyetek egy kis lapos mokkáskanálnál többet, inkább lehet mondani, hogy „sózzátok” rá a kenyérre.

Azok a gyümölcsök, amik nem jók a permetlé miatt, azok átalakíthatók a szűrt vízzel. Áztassátok benne legalább egy órát, azt öntsétek le, és újra öntsetek rá, és azt is öntsétek le, akkor semlegesíti a permetleveket.

Jó lenne, ha a gyümölcsöket, és a zöldségeket nem ennétek egy napon. Illetve párolt zöldséget lehet a gyümölcsnapon is, de nyerset másnaponként. Azt reszelve, keverve, bármelyiket, amit szerettek, abból többet. Azt kívánja a szervezet, azért szeretitek.

A téli táplálkozásotokra vigyázzatok, zsíros ételt keveset egyetek. A margarin se a legjobb, a főzött vaj a legjobb. De margarint ehettek, ami tiszta anyagból készül.

 

 

 

A PIHENÉSRŐL

Jó lenne a pihenésről is beszélni! Az éjszakai filmnézés sem lelkileg, sem testileg nem jó, azokat a filmeket, amik szépek, megtaláljátok CD-n DVD-n is, adjátok körbe, és akkor nézitek, amikor időtök van.

Azért nem jó az éjszakázás, mert a levegőből a szennyező anyag letelepszik, és bárhogy zártok el előle ajtót, ablakot, beszivárog, és a mérgeket, amik szeretnének éjszaka eltávozni, azokat blokkolja le.

Tehát az éjszakai álom utáni reggelen az első dolgotok legyen kiszellőztetni, azért, mert a beszivárgottak kimennek, a saját salak pedig távozik. Huzatot kell csinálni.

 

 

 

 

AZ ÉTKEZÉSRŐL

Az étkezésben a legfontosabb az, hogy a húst nélkülözzétek! Legalább 2 napot tartsatok, amiben nem esztek sem zsírt, sem húst, sem olyan ételt, amiben ez van. Sem szalámit, sem olyan konzervet, amiben ez van.

A két napot jó lenne úgy megtervezni, hogy szinte az a péntek, amit betartottak az öreg, okos elődjeitek, az megmaradjon, de jó lenne még a hétfő, amikor a szombat és a vasárnapi étel nehézségeit kiűzitek a gyomrotokból. Ezért inkább szombaton főzzetek két napra, a maradék így elfogy, a hétfő szabad lesz. A két nap közötti három napban ehettek húst, akkor jó a hal, vagy a baromfi, de az is, amit az erdőben és a legelőkön neveltek, de a tápon élő állatokat inkább a hét végén készítsétek, amikor a család szokásai szerint, szinte lakomát szoktatok adni.

Arra is vigyázzatok, hogy a liszt megfelelő legyen! A fehér lisztet keverjétek össze magőrleménnyel, vagy darált pelyhekkel, csak sima, fehér lisztet ne egyetek, mert az az, ami legnehezebben emészthető, ami a legtöbb gondot okozza.

De a zab, árpa, rozs keverékkel fogyasztható lesz. De amennyiségét emeljétek. Meg fogjátok szokni, és szeretni, és ezért az bizony a legalapvetőbb az étkezéseitekben. A vastagbél bugyrai tárolják ebből a lisztből a mérgeket! A paraszt ember azért volt egészséges, mert a fehér lisztet az urak ették meg.”

 

 

 

A BEFŐTT ELKÉSZÍTÉS

1 kg kristálycukorhoz 4 dl vizet önteni, azt 5 percig forralni, majd gyümölcscukorrá átalakítani úgy, hogy bele kell önteni ½ dl 10%-os ecetet, gyümölcsecetet. Ezt megkeverni, már nem kell forralni, leszedni a habját, és hűlni hagyni.

A gyümölcsöt kristályzúzalékon átszűrt vízben megmosni, leszárítani, üvegbe rakni. (nagyon fontos, hogy ne legyen vizes!) Ha lehet, egészben kell beletenni az üvegbe a gyümölcsöt, lazán és annyit, hogy ellepje a szirup. Ha nagy a gyümölcs, és el kell vágni, akkor kevesebbet kell az üvegbe tenni, mert a leve meghígítja a szirupot, és így könnyen felforr.

A 40 fokra lehűlt, szőlőcukorrá vált szirupot ráönteni. Nem kell rá tartósítószer, dunsztolni sem kell, csak így, hidegen lezárni és eltenni. A gyümölcsben benne marad a vitamin, s a leve kristálytiszta aromás lesz.

Ha év közben elfogy a nyáron eltett befőtt, lehet újat készíteni. Almából és körtéből egész évben lehet készíteni befőttet. Ha elvágjuk a gyümölcsöt, ne tegyük teljesen teli az üveget.

A befőtt levét 1 hónap múlva már fel lehet felhasználni. A birset 2 hónap múlva lehet használni. Külföldi gyümölcsből ne készítsünk befőttet.

Az így eltett gyümölcs levét fel lehet használni a cukorbetegeknek. Tönkölybúzát, rozst, és a zabot csíráztassuk addig, amíg a csíra a föld felé és az ég felé elindul. Amikor 1 cm-es lesz, akkor le kell törni, össze kell törni, és a szirupba tenni. 5 dkg-t 4 l szirupba. 5 órát állni hagyni, akkor leszűrni olyan szűrővel, ami műanyag.

Ezt a szirupot fel lehet használni cukor helyett. A csirákat nem lehet megenni, mert az erő átadatott belőle, az erőtlenség ottmaradt a csírában. Csak jól le kell csorgatni.

A kandidásoknak is ezt a szirupot ajánljuk. A gyümölcsöt ki kell venni, azt nekik nem szabad megenni, de a levét igen. Azt teába, de nem forróba, kehet tenni, de jó salátára, sütemény tetejére önteni, nem belesütni. Sodókat, szószokat is édesíteni lehet vele.

Az is jó a cukorbetegeknek és a kandidásoknak, ha azt az ételt, amit megesznek, piramis alatt tartják.