Mária Gyöngye

Mária Üzenete

 

Az én könnyeimet gyönggyé válva elétek teszem, hogy gyógyuljatok, hogy szeressetek, hogy éljetek!

Szeressétek a Hazát, hogy megtartson benneteket, és a Vizet, ami ezen a területen nyitja meg ajtaját, hogy ellássa a Világot!

Vigyázzatok erre a Vízre, hogy a sorsotok, amit „írtok”, könnyebb legyen. A család szomorúsága örömmé váljon, hogy megáldva, a gyógyulásban újra éledve új életre keljetek, amiben nincs gyűlölet, nincs bánat, csak az Istenöröm boldogsága.

Az én drága Gyermekem, aki értetek született, elmondta ezt nektek, csak éppen ezeket a szavakat töröltétek ki az ő történetéből.

Csak Uratoknak neveztétek Őt, aki a lábaitokat mosta meg, aki a könnyeitek tüzéből szikrát épített, hogy lássatok!

Az Én Egyetlen Fiam, itt van közöttetek, keressétek! A Ti családotokban van! Mindenkiében ott van egy kis lélegzete, a simogatása, a gondolata, ami sohasem bánt, sohasem mond rosszat, csak szeret, szeret! Ez az egy szó az, amit ismer!

Az én drága Fiam, a ti országotok Királya! Szeressétek Őt! A szárnyai alatt éltek, melegedjetek és öleljétek meg egymást!

Ott vagyok én is, tartom Őt a karjaimban, ahogyan a gyilkosai az ölembe tették. Tartom Őt, és Benneteket, a feltámadásra akarlak megtanítani!

Szinte a szívetek rezgéséből érzem, hogy elindult bennetek egymás felismerése, az egymás elfogadása, segítése, a kenyérosztás, a simogatás, az ölelés. Az én ölemből indul az élet, talpra állítalak, induljatok!

A dolgotokat ismeritek! Áldást adok rátok!

 

 

 

MÁRIA GYÖNGYE KRISTÁLYOK

 

A Mária Gyöngye Kristályok, az Attila királyunk halála után lezárt 8 Gyógyító Kút erejét tartalmazzák, amit átadnak a rajtuk átszűrt víznek.

A 8 FŐ BETEGSÉGCSOPORTTÓL MEGTÁMADOTT SZERVEZET ERŐSÍTŐI.

Kristályunkat a Zodiákusunk (születésünk hónapja, napja) határozza meg.

 

A VÍZ elkészítése:
Tegyük a megfelelő számú Kristályt egy kis új, műanyag szűrőbe, és gyorscsepegtetéssel engedjünk át rajta programozatlan csapvizet, egy műanyag edénybe. Közvetlen ne érintkezzen fémmel se a Kristály, se az átszűrt víz.

 

Használata:
Mielőtt a csepegtetést elkezdjük, a Kristályok pihenjenek 5 napot.
A lényeg az, hogy a Kristályok mindig együtt legyenek, mert az egész test szinkronját tartják össze. Ha a megfelelő mennyiséget lecsepegtettük, a Kristályokat puha, pamut anyaggal szárazra törölve, mindig a zacskóba tegyük vissza. Készíthetünk szép, új zacskót a számára. Kezeljük a megáldott Mária Gyöngye Kristályokat tisztelettel!

 

Kik fogyaszthatják:
Várandóság alatt nem ajánlott a fogyasztása, de a gyermek megszületése utáni 5. hónaptól már elkezdheti az anya a használatát. A gyermekek 8 éves kortól 18 éves korig 1/2 adagot ihatnak. A pacemaker, és más, szervezetbe beültetett fém, valamint vérhígító szedése nem befolyásolja a Kristályok hatását! Külön érdekesség, hogy a 8 féle víz mind különböző ízű!

 

A Mária Gyöngyével készített Víz fogyasztásának új módszere segít az öndiagnózis kialakulásában!

 

Ha el akarjuk kezdeni, hagyjuk abba a már elkezdett kúrát.
Tartsunk 5 nap szünetet!

 

Mária Gyöngyének új használata:

 

A SZÍVRE (1 db Kristály)
1/2 litert kell csepegtetni, azt naponta ½ dl-ként meginni.
Utána 5 nap szünet.

 

A BELEKRE (2 db Kristály)
2 litert csepegtetni, azt naponta 2 dl-ként kell meginni.
Utána 5 nap szünet.

 

A CSONTOKRA (4 db Kristály)
10 l-t kell csepegtetni, és azt 5 dl-ként kell meginni.
Utána 5 nap szünet.

 

ÖT KRISTÁLYON át akkor kell vizet szűrni, ha rossz a közérzet, amit a testi, lelki ártalom befolyásolhat. 10 napig, napi egy dl-t inni.
Utána 5 nap szünet.

 

HAT KRISTÁLYON át, a test deformálódásának megelőzésére kell vizet csepegtetni, és minden eddig nem ismert betegség megjelenésekor.
5 l-t csepegtetni, abból naponta 1/2 litert kell meginni.

 

A TÜDŐ (7 db Kristály) és a BŐR (3 db Kristály)
egymás után, szünet nélkül, 5-5 napon keresztül kell használni.
(Tüdő: párolgó víz fölött, orron be, szájon ki, majd fordítva, lélegezzünk 10-10-szer. Bőr: fürdés után fújjuk be az egész testet, hagyjuk rászáradni.)
Utána 5 nap szünet.

 

Az AGYRA (8 db Kristály) 10 l-t kell csepegtetni, abból naponta 5 dl-t kell meginni.
A súlyos betegségekre a 8 Kristályon át, kétszer kell átcsepegtetni a vizet és abból olyan kúrát tartani, amiben naponta 5 dl-t kell inni, addig, amíg a betegség jobbra nem fordul.

 


Ha a kúrákat elvégeztük, akkor álljunk meg, és ne használjunk semmit, várjuk ki, amíg a szervezet valahol jelez!

 

Ez a jelzés lehet fájdalom, de lehet egy dagadás, vagy sérülés is, és akkor abból a vízből, amit arra gondolunk, 5 napig, napi 2 dl-t kell fogyasztani és utána 5 nap szünet.


.
Akkor, ha semmi bajt nem érzékelünk, de a közérzet mégis megviselt, akkor a HAT KRISTÁLYON átcsepegtetett vizet kell inni, 1 hétig, napi 2 dl-t.
 

 

 

 A Mária Gyöngye Kristályok

megrendelhetők a

mariagyongye@gmail.com

 a

ghanonhg@gmail.com

e-mail címeken.

 

Kérjük, tüntessék fel a zodiákust, a nevet és az elérhetőséget.

A pontos használati útmutató a csomagolásban található.

 

A Mária Gyöngye Kristályok ára: 16,000.-.

Küldemény esetén az ajánlott levél postaköltsége: 600.-.