Mária Gyöngye

Mária Üzenete

 

Az én könnyeimet gyönggyé válva elétek teszem, hogy gyógyuljatok, hogy szeressetek, hogy éljetek!

Szeressétek a Hazát, hogy megtartson benneteket, és a Vizet, ami ezen a területen nyitja meg ajtaját, hogy ellássa a Világot!

Vigyázzatok erre a Vízre, hogy a sorsotok, amit „írtok”, könnyebb legyen. A család szomorúsága örömmé váljon, hogy megáldva, a gyógyulásban újra éledve új életre keljetek, amiben nincs gyűlölet, nincs bánat, csak az Istenöröm boldogsága.

Az én drága Gyermekem, aki értetek született, elmondta ezt nektek, csak éppen ezeket a szavakat töröltétek ki az ő történetéből.

Csak Uratoknak neveztétek Őt, aki a lábaitokat mosta meg, aki a könnyeitek tüzéből szikrát épített, hogy lássatok!

Az Én Egyetlen Fiam, itt van közöttetek, keressétek! A Ti családotokban van! Mindenkiében ott van egy kis lélegzete, a simogatása, a gondolata, ami sohasem bánt, sohasem mond rosszat, csak szeret, szeret! Ez az egy szó az, amit ismer!

Az én drága Fiam, a ti országotok Királya! Szeressétek Őt! A szárnyai alatt éltek, melegedjetek és öleljétek meg egymást!

Ott vagyok én is, tartom Őt a karjaimban, ahogyan a gyilkosai az ölembe tették. Tartom Őt, és Benneteket, a feltámadásra akarlak megtanítani!

Szinte a szívetek rezgéséből érzem, hogy elindult bennetek egymás felismerése, az egymás elfogadása, segítése, a kenyérosztás, a simogatás, az ölelés. Az én ölemből indul az élet, talpra állítalak, induljatok!

A dolgotokat ismeritek! Áldást adok rátok!

 

 

 

MÁRIA GYÖNGYE KRISTÁLYOK

 

A ZODIÁKUSOK SZERINTI 8 MÁRIA GYÖNGYE KRISTÁLY A 8 FŐ BETEGSÉGCSOPORTTÓL MEGTÁMADOTT SZERVEZET ERŐSÍTŐJE, LEGYŐZÉSÉNEK SEGÍTŐJE.

 

Az erre „Beavatott Kristályok” a Vízen keresztül fejtik ki hatásukat, ami az előírt szabályok betartásával válik az ember egészségének megőrzőjévé.

 

 

 

Használata

A zodiákusunk szerinti Kristályokon keresztül gyorscsepegtetéssel kell átengedni a programozatlan csapvizet.

A vízcsap elhelyezkedésétől függően, a fém kivételével bármilyen edénybe szűrhetjük.

A műanyag flakont, tölcsért vagy szűrőt használat előtt be kell avatni. (a 8 Kristályon keresztül lecsepegtetünk pár dl vizet, és abban mossuk el.) Ne tartsuk a flakonokat olyan helyen, ahol nincs levegőmozgás, sem fény. Közvetlen ne érintkezzen fémmel se a Kristály, se az átszűrt Víz! Ha mégis megtörténne, akkor mind a 8 Kristályon átszűrt kevés vízbe áztassuk őket 5 percig, ezzel kapják vissza az erejüket.

A Kristályok pihenjenek 5 napot, mielőtt a csepegtetés elkezdődik. A lényeg az, hogy a Kristályok mindig együtt legyenek, mert az egész test szinkronját tartják össze.

A Kristályokat puha pamut anyaggal szárazra törölve, mindig a zacskóban kell tartani. Készíthetünk szép, új zacskót a számára. Kezeljük a megáldott Mária Gyöngye Kristályokat tisztelettel!

Várandóság alatt nem ajánlott a fogyasztása, de a gyermek megszületése utáni 5. hónaptól már elkezdheti az anya a használatát. A gyermekek 8 éves kortól 18 éves korig 1/2 adagot ihatnak. A pacemaker, és más szervezetbe beültetett fém, valamint vérhígító szedése nem befolyásolja a Kristályok hatását! Külön érdekesség, hogy a 8-féle víz mind különböző ízű.

 

 

 

BETEGSÉGCSOPORTOK KEZELÉSE:

 

A SZÍV erejére

Egy db Kristályon átszűrve, 2 liter vizet kell csepegtetni. Naponta, éhgyomorra ½ dl-t fogyasztani.

 

A BELEK, MÁJ, EPE nyugalmára

Két db Kristályon átszűrt, 2 l vizet kell csepegtetni. Naponta, éhgyomorra, ½ dl-t fogyasztani.

 

A BŐR ellenállására

Három db Kristályon átszűrt, 1 l vizet kell csepegtetni. Naponta fürdés után, az egész testre fújni, hagyni megszáradni. Használjuk, amíg tart.

 

A CSONTOK erejére

Négy db Kristályon keresztül 3x5 liter vizet kell csepegtetni. Az elsőt napi 1 literenként, a másodikat ½ literenként, a harmadikat 2 dl-ként kell elfogyasztani a nap folyamán.

 

A VÍZHÁZTARTÁS  egyensúlyát

Öt db Kristályon átszűrt 1 liter vízzel biztosítjuk. Ebből napi ½ dl-t fogyasztunk majd. De ehhez szükség lesz a SZÍV erősítésére is. Tehát a szűrés után töröljük meg az 5 db Kristályt, tegyük a zacskóba vissza 5 percre, majd vegyünk ki EGY darabot, és készítsünk 1 liter Szív vizet. Ebből is naponta 1/2 dl-t fogyasszunk. Kezdjük el együtt a kétféle víz fogyasztását, igyuk éhgyomorra.

 

A TESTDEFORMITÁS oldását

Hat db kristályon át végezzük, vékony vízfolyással bármennyit elkészíthetünk.  A legjobb 40-45fokos vizet engedni egy műanyag kádba, lavórba. Mivel fémmel nem érintkezhet a víz, tanácsos a kádat nylon fóliával kibélelni. Kisebb problémát is javíthatunk vele (kézfej, lábfej deformitása), de csak a betegségek következményeként előfordultakat korrigálja a víz.

 

A TÜDŐ tisztítására

Hét db Kristályon kell átcsepegtetni a vizet. Orron be, szájon ki, -majd fordítva-, lélegezzünk a párolgó víz felett, este és reggel, 2x10 napon keresztül, közöttük 5 nap szünettel. Minden alkalommal új vizet használjunk.

 

AZ AGY tisztaságáért

Nyolc db Kristályon keresztül gyorscsepegtetéssel annyi vizet készítsünk, hogy a 15 napos kúra alatt napi ½ liter vizet ihassunk. A vizet több részletbe is lehet csepegtetni. Ehhez szükség lesz a BÉL segítségére is. Tehát a szűrés után töröljük meg a 8 db Kristályt, tegyük a zacskóba 5 percre, majd vegyünk ki KÉT darabot, és készítsünk 1 liter Bél vizet. Ebből is naponta 1/2 dl-t fogyasszunk. Kezdjük el együtt a kétféle víz fogyasztását.

 

+REGENERÁLÁS súlyos betegségek idején

Nyolc db Kristályon keresztül, gyorscsepegtetéssel átengedünk 5 l vizet, majd a 8 Kristályt megtöröljük, és a zacskóba visszatesszük. 5 órát várunk, majd a már lecsepegtetett vizet a 8 Kristályon újra átengedjük, lassú folyással egy másik flakonba. A szervezet erősítésére elég napi 1 dl, de súlyos betegség esetén napi 1 litert fogyasszunk.

 

A betegségcsoportok száma megegyezik a Kristályok számával!

 

Mindig annyi Kristályt vegyünk ki a zacskóból a csepegtetésre, ahányadik kúrát kezdjük.   (Pl. Szívhez egyet, Csontokhoz négyet, Tüdőhöz hetet, stb.)

 

Egyszerre csak egyféle betegségre használjuk!

 

Kivételt képez a 3 külsőleg használható Víz ( a Bőr, a Tüdő, és a Testdeformitás Vize ). Ezeknél lehet más fajtát is fogyasztani párhuzamosan, a gyorsabb gyógyulás érdekében.

 

Mindig azt a Vizet készítsük el, amit a szervezetünk jelez. Nagyobb mennyiségnél több részletben is csepegtethetünk vizet az adott kúrához.

 

 

 

A VIZEK használata az első kúrasor befejezése után

 

Megírom azokat az új Mária Gyöngye kúrákat, amikkel a szervezeteteket meg tudjátok védeni. 
Ha a Mária Gyöngyével már minden kúrát elvégeztetek, tartsatok 10 nap szünetet. 
Utána mind a 8 Kristályon keresztül csepegtessetek 5 liter csapvizet. 
Ezt napi negyed-literenként igyátok meg, amíg az tart. 


Utána pihenjetek addig, amíg egy olyan érzés keletkezik bennetek, hogy valamelyik kúrát, esetleg mind az összeset, meg kell ismételni. 

Ettől kezdve nem a régi leírás szerint kell a kúrákat tartani.


Ha kialakul az öndiagnózis, mindenki tudja, melyik kúrát és meddig kell tartani.


 

 

 

 A Mária Gyöngye Kristályok

megrendelhetők a

mariagyongye@gmail.com

 a

ghanonhg@gmail.com

e-mail címeken.

 

Személyesen az előadások alkalmával.

 

Kérjük, tüntessék fel a zodiákust, a nevet és az elérhetőséget.

A pontos használati útmutató a csomagolásban található.

 

A Mária Gyöngye Kristályok ára: 16,000.-.

Küldemény esetén az ajánlott levél postaköltsége: 600.-.