A bemutató kút története

A bemutató kút története

 

 

Kedves Barátaim!

Szomorúan értesítelek, hogy:

 

2017. JÚLIUS 18-ÁN

5 ÓRA 55 PERCKOR

A BEMUTATÓ KÚT ELVESZÍTETTE A

GYÓGYÍTÓ EREJÉT!

A PÉNZ ERŐSEBB VOLT, MINT A SZERETET.

 

A 8 Nagy Kút megnyitásáig Áldott Kristályok veszik át a gyógyító szerepet. A gyógyító hatás ugyanolyan lesz, amilyen a Kút vizében volt, az ÁLDÁS ugyanaz.

A Zodiákusunk szerint kapjuk meg az Isten áldását hordozó Kristályokat. Egyszerű lesz a Gyógyító Víz elkészítése, és a fogyasztása is egyszerűsödött.

 

A megnyitandó Kutak neve:

 

M Á R I A G Y Ö N G Y E

 

1. (Szív) A BÉKESSÉG KÚTJA

2. (Belek) A NYUGALOM KÚTJA

3. (Bőr) A VÉDELEM KÚTJA

4. (Csontok) AZ ERŐ KÚTJA

5. (Vízhiány) AZ ÉRZELEM KÚTJA

6. (Deformált test) A TISZTULÁS KÚTJA

7. (Tüdő) A LÉGERŐ KÚTJA

8. (Agy) A GONDOLAT KÚTJA

 

 

Július 20.

Üzenet a Kristályokról

 

„A Kristályok Áldásának az előkészülete folyik, készüljetek Ti is szeretettel, tiszta szívvel! Hogy a szíveteket ne fárassza a test gyötrelme, segítünk, hogy könnyebb legyen!

A Kristályokat a legszebb helyen tartsátok! Sokszor lesz rá szükségetek az előkészületek folyamán, nemcsak a test gyógyítására, hanem a lélek tisztítására is megáldjuk benne az erőt. Várjátok szeretettel, ahogyan megérkezik, ahogyan az Isten rátok szórja, akárcsak egy életet adó esőt, akárcsak a megkönnyebbülés könnyeit.

Szeressétek ezeket a Kristályokat, amik a lelketek szikláit adják össze, hogy erősek legyetek a jóban, a segítséget a meggyőzésetekre megadja nektek!

Szeressétek ezeket a Kristályokat, és ha a Kutak elkészülnek, tegyétek a legkedvesebb edényetekbe, akárcsak annak a drága Anyának az emlékét, aki felnevelte az Isten gyermekét Bennetek.”

 

 

2017. JÚLIUS 31-ÉN

5 ÓRA 55 PERCTŐL 10 ÓRA 55 PERCIG

MEGTÖRTÉNT A KRISTÁLYOK BEAVATÁSA.

 

A kutak lassan épülnek, a Bemutató Kút már nem tud segíteni, ezért kapták meg a Kristályok a gyógyító erőt.

 

„A kristályokat addig kell használnotok, amíg a Kutak meg nem nyílnak. Utána át kell térnetek a Kutak Vizére, azért, hogy a Föld Magmájában levő Élővíz Eszenciájából is részesüljön a szervezetetek. Amíg el nem készülnek, addig a Kristályokat használjátok.”

 

A ZODIÁKUSOK SZERINTI 8 MÁRIA GYÖNGYE KRISTÁLY A 8 FŐ BETEGSÉGCSOPORTTÓL MEGTÁMADOTT SZERVEZET ERŐSÍTŐJE, LEGYŐZÉSÉNEK SEGÍTŐJE.

 

Az erre „Beavatott Kristályok” a Vízen keresztül fejtik ki hatásukat, ami az előírt szabályok betartásával válik az ember egészségének megőrzőjévé.

 

A zodiákusunk szerinti Mária Gyöngye Kristályok megrendelhetők a mariagyongye@gmail.com email címen. Kérjük mindenképp tüntessék fel a zodiákust, a nevet és az elérhetőséget.

Személyesen az előadások alkalmával, ill. postai úton kézbesítve, előre utalás után ( a Kristályok ára + a postaköltség ) juthatnak hozzá az érdeklődők.

A pontos használati útmutató a csomagolásban szerepel.

 

A Mária Gyöngye Kristályok ára: 16,000.-.

Küldemény esetén az ajánlott levél postaköltsége: 600.-.